23-ból 20 polgármester tett hűségesküt Boldog Istvánnak

Közzétéve ekkor: 2018 március 20. 14:25

Pásztor Gábor

A képen valóban csak 16-an vannak          Fotó: Boldog István Facebook-oldala

Nincs még egy hete, hogy közöltük az Alfahír tudósítását arról, hogy Boldog István, Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4. választókerületének jelenlegi országgyűlési képviselője s egyben képviselőjelöltje tanácskozásra hívta a térség polgármestereit.

A cserkeszőlői Aqua-Spa Hotelben tartott rendezvény témája a következő 4 év fejlesztési programjának megalkotása volt, de azon nem mindenki vehetett részt. Boldog István előre kikötötte, hogy

“A rendezvényen azok vegyenek részt, akik aláírják a támogató nyilatkozatot.”

A támogató nyilatkozat szerény megfogalmazású szövege az volt, hogy Boldog István

“az elmúlt 8 évben bebizonyította odaadását és fáradhatatlan munkával dolgozott Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. számú választókerületének 23 településéért.”

ezért az aláíróknak közös érdekük, hogy támogassák őt az április 8-i választáson.

Ugyan egyértelműen nem volt a levélben megfogalmazva, de minden polgármester számára világos lehetett, az országgyűlési képviselő újbóli megválasztása és a Fidesz ismételt győzelme esetén az a település, amelynek első embere nem tesz hűségesküt, ha Boldog Istvánon múlik, lemondhat a jövőbeni fejlesztésekről.

Hogy a jelenlévőknek mi járt a fejében, mennyire gondolták komolyan a támogatást, nem lehet tudni, de a nyílt kenyértörést kevesen vállalták. Az Alfahír úgy tudta, a nyilatkozatot 16-an látták el kézjegyükkel, de időközben eljutott hozzánk az aláírásokat tartalmazó dokumentum másolata, amelyből kiderül, hogy 20 polgármester látta jobbnak, ha nem ellenkezik, mindössze három település vezetőjének   – Martfű, Mezőhék, Törökszentmiklós – volt bátorsága a „szívélyes és visszafogott” kérést visszautasítani.

Itt jegyeznénk meg, hogy Markót Imre, Törökszentmiklós polgármestere nemet mondott annak a közös nyilatkozatnak az aláírására is, amit Boldog István országgyűlési képviselő kezdeményezett a 23 települési polgármestert megkeresve. A nyilatkozat azt tartalmazta, hogy a település nem támogatja migránstábor létrehozását, és nem ad lehetőséget Soros György által támogatott bevándorlás-szervező iroda létrejöttének .

Markót Imre polgármester nemet mondott Boldog István képviselőnek

  Boldog Istvánt, Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. sz. választókerületének országgyűlési képviselőjét valószínűleg nem kell bemutatni. Alighanem ő a honatyák között a legnagyobb médiaszemélyiség, szinte nem esik nap, hogy… Tovább olvasom

 

Szemtől szembe


Megosztás

4 hozzászólás

 • Névtelen says:

  Kissé furán mutat a hűségeskün az azóta már csendben kimúlt törökszentmiklósi MSZP egykori „sztárjátékosának”, Rédai úrnak az aláírása… Vagy ezen ma már csak én akadok fenn?
  Egy régi mondás jut eszembe: „Van az a pénz, amiért korpásodik az ember haja!”

 • Theiszné Rozi says:

  Miért tették??? Választás után, ha helytartósság lesz, mennek ők is a levesbe! Vagy félnek, hogy esetleg kétkezi munkából kell meg élniük? Bár ha elég mélyre hatol a nyelvük, maradhatnak!

 • HAJDŰ JÁNOSNÉ says:

  Gratulálok Polgármeter Űr! Nem csalódtunk.

 • Nagy György says:

  Azért van itt EMBER is közöttük! Ennyi beszar:t régen láttam. Ha nem lehetek polgármester akkor mi lesz velem? Esetleg dolgozni? Erre nem gondoltok? Én sokkal nagyobb-30 ezres -városban mondtam vissza a tanácselnökséget-szolnok megyében- mert nem értettem egyet a „párttal”. /nem gyilkoltak meg, családomból senkit nem bocsátottak el-igaz akkor nemFidesz kormány volt-minden ment a maga módján. Én eljöttem Szolnok megyéből, mert egy mocsok pártvezetővel nem voltam hajlandó együttmüködni / Ennyi az egész! Nem kell nagyobb ügyet csinálni a dolgokból, mint amit megérdemelnek. Csak a kisstilű emberek „vaccilálnak”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés