Kapcsolat

Tisztelt Olvasó!

Nem célunk és nincs is szándékunkban semmi újat, rendkívülit nyújtani, inkább csak valami hiányzót szeretnénk pótolni. Lehetőséget adni a gondolatok cseréjének, biztosítani a szólás szabadságát, kimondani és kimondatni a ki nem mondottakat. Egyszerűen fogalmazva: élni kívánunk a szó erejével.

Egy virtuális agorát szeretnénk megvalósítani, ugyanazon szerepet szánva ennek, mint a kitalálóik, az ókori görögök a sajátjuknak!

Reméljük, amikor idelátogat, rátalál az Önt érdeklő tartalmakra, és nem távozik üres kézzel. Mi láttatni, a valóságot megmutatni szeretnénk, szeretnénk informáltságát, meglévő ismereteit bővíteni, segíteni az eligazodását a mai bonyolult világban. Segíteni, hogy a kavargó valóságos-és álhírek között könnyebben meglássa, meglássuk a valóságot. Ehhez hozzájárulhat Ön is. Ha teheti, kérjük, ossza meg velünk a gondolatait!

Mi megbecsüljük olvasóinkat. Abban, hogy a honlap, az újság minél színesebb legyen, számítunk az Önök közreműködésére, kommentjeikre, olvasói leveleikre, az arra késztetést, alkalmasságot érzők esetében cikkeikre is.

Valljuk, hogy a vélemény szabad, ezért azt, bármilyen jellegű legyen is, közöljük, kivéve, ha azok másokat személyiségében sértő, rasszista, elemi emberi értékeket tiszteletben nem tartó, gyűlöletkeltő, uszító jellegű hozzászólások. Ezeket indoklás nélkül töröljük.

Postaládánkba írjanak bátran, bármiről! Írásaikat igényük szerint névvel és címmel, ill. név és cím a szerkesztőségben aláírással közöljük. Ez utóbbi esetben természetesen garantáljuk a levélíró névtelenségét.

A közlés és annak jogát, hogy szükség esetén az írást tömörítsük, azt a megértést zavaró stilisztikai, helyesírási szempontból korrigáljuk, fenntartjuk.  Mindezt tesszük úgy, hogy az írást tartalmilag, a mondanivaló szempontjából nem sértjük, azon, lényegét illetően, nem változtatunk. Vélemények, hozzászólások írására minden cikk után lehetőség van, ha valaki cikket szeretne megjelentetni, fotót is szeretne csatolni hozzá, azt küldje el az alábbi e-mail címre:     szemtolszembe.eu@gmail.com

Pásztor Gábor

A szerkesztőség tagjai:

 

 Pásztor Gábor , Serfőző István

 

 

 Hirdetés