Markót Imre polgármester nemet mondott Boldog István képviselőnek

Közzétéve ekkor: 2018 március 7. 17:40

 Pásztor

Fotók: Boldog István közszereplői oldala – Facebook

Boldog Istvánt, Jász-Nagykun-Szolnok megye 4. sz. választókerületének országgyűlési képviselőjét valószínűleg nem kell bemutatni. Alighanem ő a honatyák között a legnagyobb médiaszemélyiség, szinte nem esik nap, hogy ne találkoznánk vele az országos online lapok oldalain. 

Róla azt illik tudni, hogy számára mindig, minden körülmények között Magyarország az első, amelyet vérünk árán is meg kell védeni a Soros-tervtől, a bennünket elözönlő migránsoktól, mert csak így tudjuk megvédeni a Fidesz által elért vívmányainkat. Amelyek természetesen óriásiak, különösen megyénkben, amit  – szerénysége tiltja, hogy kimondja – elsősorban természetesen neki köszönhetünk. Azt is tudni kell róla, imádja a disznótort, annál jobban már csak a meséket és az óvodásokat szereti.

A derék férfiú mint gondos atya Törökszentmiklóst is meg akarta védeni a migránsoktól, de Markót Imre polgármesterbe beletört a bicskája. Hogyan és miként? Erről Facebook-oldalán az érintett maga tájékoztatja választóit. 

Íme:

Elképzelhető, hogy hamarosan én is turbánnal a fejemen, vagy óriási drótvágó ollóval a kezemben egy átvágott kerítés előtt Soros György ölelésében jelenek majd meg egy fotómontázson, valamelyik közösségi oldalon.

Ma ugyanis nemet mondtam annak a közös nyilatkozatnak az aláírására, amit két polgármester kollégám felkérésére kezdeményezett Boldog István országgyűlési képviselő úr, Jász-Nagykun-Szolnok Megye 4-es számú egyéni választókerületében, mind a 23 települési polgármestert megkeresve. A nyilatkozat két alapvetést tartalmaz, az egyik hogy nem támogatjuk migránstábor létrehozását a településeinken, a másik, hogy nem adunk lehetőséget Soros György által támogatott bevándorlás-szervező iroda létrejöttének településeinken.

Nos! Én családi gyökereimen, szüleim által és középiskolai tanáraim példáján keresztül vagyok alapvetően nemzeti és konzervatív szemléletű, és nem egy mulandó politikai tényező, egy párt okán. És ezen a tényen semmi sem fog változtatni. Biztosítom valamennyi törökszentmiklósi lakost arról, hogy mindennemű nyilatkozat aláírása nélkül, sem én, sem a Törökszentmiklós Városi Önkormányzat nem fog migránstábort létrehozni és egyetlen migránst sem a városba betelepíteni, de szervező irodát sem támogatni – ha majd lesz ilyen. A személyes véleményem, hogy ennek a veszélye nem is áll fenn. És éppen ezért nem vagyok hajlandó a nevemet adni, és ezért nem írtam alá, egy olyan nyilatkozatot, mely alaptalanul az emberek félelmét erősíti, ebből épít megosztást és politikai tőkét. Nem tudok és nem is fogok különbséget tenni – talán emlékeznek még 2004. december 5-re – a 23 millió román vendégmunkással való riogatás és a migránsok betelepítésével való riogatás között. Számomra a két dolog között egyenlőség van, mert a pillanatnyi politikai célja és haszna mindkettőnek ugyanaz: a félelemkeltés és a félelmen keresztül történő manipulálás, a megosztás és a megosztás általi uralkodás. Hiszem és tudom, hogy ma Magyarországon minden józan gondolkodású ember különbséget tud tenni valóság és valótlanság között.

Markót Imre

Szemtől szembe


Megosztás

15 hozzászólás

 • Kardos Lajos says:

  On egy igaz magyar ember. További kitartást. Kardos Lajos Torokszentmiklos

 • Kiszel Andrásné says:

  Szívből gratulálok Önnek! Tovabbá annak az eddig nem ismert, másik kêt polgármesternek is, aki szintén nem „esküdött hűséget”, hanem a városával maradt!!!

 • HAJDŰ JÁNOSNÉ says:

  Gratulálok Polgármester+ Úr. Nem csalódtam!!!!!!

 • Juhász László says:

  Tisztelt Polgármester úr!
  Köszönöm, hogy hozzászólásával erősíti a hitemet (remélem még sokakét!) abban, hogy nem mindenki talpnyaló debil és más, tekintélyes emberek is kiállnak a megfogalmazott gondolatai mellett. Az utólsó mondata pedig bizonyítást nyer április 8-án. Még van egy reményem, hogy a két polgármester kollégája közül egyik sem a mezőtúri!
  Tisztelettel : Juhász László

 • Földesi László says:

  Gratulálok a Polgármester úrnak a tisztességes kiállásért és kívánnám, hogy Szolnoknak is ilyen polgármestere legyen!

 • Nyíri Lajos says:

  Végre egy olyan vélemény is akad, aki fel meri vállalni a saját érzelmei alapján, hogy nem a felülről jött ukászt veszi alapul döntéseiben! Gratulálok Polgármester Úr!

 • Juhász István says:

  Polgármester Úr!

  Elismerésre méltó szavak ezek, de félelemkeltés miatt aggódni Jobbikos politikusként kicsit azért tudathasadásos állapot lehet. Személy szerint én nagyon büszke lennék rá ha akár csak egy „migráns” is olyan jól és biztonságban érezné magát itt, hogy itt letelepedve, a közösségbe beilleszkedve éljen. Egy kalap alá venni és elítélni embereket az sem jobbról sem balról, de még jobbikról sem tisztességes dolog!
  Én, bár a legtávolabb a Jobbik áll tőlem, de Önre szavaztam a legutóbbi helyhatósági választáson, méghozzá olyan céllal, hogy akkor hajrá, mutassák meg, hogy mit tudnak! …de semmi számomra is érezhető nem történt eddig… Egy dolgot mondjon, hogy miért szavazzak legközelebb is önre! …de inkább ideje lenne elkezdeni a nagy szavak pufogtatása helyett a város fejlődéséért tenni, mert jócskán lenne mit!

 • Szabó Tiborné says:

  Tisztelt Polgármester úr!

  Gratulálok a törökszentmiklósi lakosoknak, hogy ilyen tisztánlátó, öntudatos embert választottak helyi vezetőjüknek. Kívánom, hogy sikeresen támogassa Önt a képviselőtestület és az egész város. Munkájához sok sikert kitartást kívánok.
  Mély tisztelettel: Szabó Tiborné Szajolból

 • Dr Tóbiás Ferenc says:

  Tisztelt Polgármester Úr!
  Ismeretlenül is fogadja őszinte elismerésemet, nagyrabecsülésemet.
  Nem tudok mást, mint csatlakozni az előttem szólókhoz.
  Le a kalappal Ön előtt!
  Munkájához további sok sikert kívánok! Az Úr áldása legyen életén, családján munkáján!

 • Balogh József says:

  Örülök , hogy van még akit a hatalom nem tört meg és nem vette ki a gerincét !!!! Azt mondják , hogy „” Egy fecske nem csinál nyarat !!! „”” Nos azt hiszem ha több ilyen polgármester lenne az országban akkor többen ülnénk a villanydróton !!! Mindenesetre Törökszentmiklós büszke rád és nem vagy egyedül !!!!! Köszönöm , hogy elmebetegek nem tudnak városunkból erkölcsi pöcegödröt csinálni !!! Sok embernek adtál most bátorságot , erőt és egy kis önbecsülést !!!

 • Lázár Miklós says:

  Polgármester Úr! Gratulálok önnek,örülök,hogy immár az önök városában dolgozhatok!

 • Bartha György says:

  Tisztelt Polgármester úr!
  Bátor véleményéért csak megbecsülés jár önnek. Ugyan ez az aljas hatalom majd érezteti a településsel,hogy nem felejtik el a szavait,de a z egyenes gerinc fontosabb.

  Üdvözlettel: Bartha György

 • Bognár Imre says:

  Nagyon örülök, hogy a város vezetője ilyen határozott és józan gondolkodású. Teljesen osztom a véleményét. Végre valaki volt olyan bátor kiálni a nézetei mellett.

 • Szabó Imre says:

  Polgármester Ur!

  Tisztelem véleményért, azért pedig különösen, hogy mindezt fel is vállalja a nyilvánoság előtt.

  Üdvözlöm Szabó Imre Szajol

 • csakpeter says:

  Ha hordanék kalapot, megemelném!
  De csak sapkát hordok télvíz idején…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés