Viktor elment a falig, aztán pofán vágták

Közzétéve ekkor: 2024 február 3. 14:07

Ha én lennék az igazságügyi miniszter, azonnal hoznék egy törvényt, mely büntetné a hazudós miniszterelnököket és minisztereket! Sőt, vagyonelkobzásra is ítélném őket.

Viktor, Ön  azt mondta a TikTok-on hívjuk így. Hát, ez megkönnyíti a megszólítást, mert nekem maga nem a miniszterelnököm. De ezt már mondtam többször.

Szóval, felnyergelve elment Brüsszelbe, hogy „harcoljon”.

Lássuk be, nyereg alá került. Jól megpuhították. (Bár már itthon is megpuhítaná már valaki! )

Aztán, miután jól felpuhult, alá is írt mindent – nagyon helyesen -, ami ellen „harcolt”. Nem kellett volna szívatni az uniós miniszterelnököket. Lesz ennek még böjtje!

Majd jött a kommunikáció, hogy aszongya, jól megvédte a pénzünket.  Ugyan, a kutya sem akarta a nekünk járó pénzt elvenni, de mennyivel könnyebb hazudni. Ki kéne állni az emberek elé, és őszintén megmondani, tévedtem. De magában nincs se becsület, se tisztesség.

Ezért most is hazudik pofátlanul.

Szó sem volt róla, hogy nekünk fegyvereket, katonákat kéne küldenünk Ukrajnának. (Lássa be, nem is lenne miből.) Arról sem volt szó, hogy a mi pénzünkből kéne támogatni azt az országot, mely védi magát az agresszor haverjától.

Mondja, hogy Brüsszel háborús lázban él. Ember, akkor miért is csak nálunk van két éve háborús vészhelyzet? Megmondom, azért, hogy maga és esztelen kormánya egymás után hozhassa a megszorító intézkedések sorozatát.

A baloldal és Brüsszel háborúpárti – szajkózzák. Tudják, hogy ez nem igaz, de muszáj hazudni, hogy az itthoni fejetlen, meggondolatlanul hozott intézkedéseikről eltereljék az emberek figyelmét.

Megsúgom, figyelünk, észrevesszük, hogy hazudik.

A  gazdasági helyzet siralmas, az infláció – KSH- kozmetika ide vagy oda – nő!

Sajnos, egyre jobban nőni is fog. Ilyen üzemanyag árak mellett és gazdasági növekedés nélkül ez természetes. Az államkassza üres, olyan hiány van a költségvetésben, amire én nem emlékszem.

Több mint egy éve, hogy nő a munkanélküliség! Magyar emberektől veszik el a munkát, és kapják meg a külföldiek. Ha pedig a vállalkozó ad munkát mégis egy magyarnak, trükközik. Vagy 4 órára jelenti be, vagy bizony van olyan, akit csak egy-egy napra. Micsoda mocsokság! De a törvényeink, amiket maguk hoztak megengedik. Míg a saját bérüket emelik – van, amit sutyiban – addig a melósok béréért vért izzadnak a tökös szakszervezetek, már ahol vannak.

A nyugdíjasokról meg ne is beszéljünk!

Mi kaptunk 6 %-ot + lesz 13. havi nyugdíj is. Ha ezt 12 hónapra lebontom, akkor is mínuszba leszünk, mert –amiről már tudunk –  a banki költségek ára. 20 %-kal megy fel, a telefon, tv, interneté szolgáltatótól függően 14,5-17 %-kal, minden biztosítás szintén 17 %-kal. gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök 20-70 %-kal. Bizony, jól olvasta. s akkor még az üzemanyagról nem beszélek, ami ára beépül mindenbe.

De magának ez nem gond, a „szőr áll fel a hátán”, valami kitalált szexuális aktivistákról karattyol, akik az iskolákba járnak. Mondja, nincs magának üldözési mániája? Mert akkor orvosokhoz kéne mennie. Dilidokin kívül egy jó endokrinológushoz is, bár kétségem van afelől, hogy a hízása hormonális jellegű.

Szóval Viktor,

ha legközelebb mikrofon elé áll/ül, előtte írja le, mit akar mondani. Küldje át nekem. A kisnyugdíjas szívesen segítségére lesz, és kijavítja a hazugságokat igazságra. Az országnak is  előnyére válik és magának is. De szívesen segíteném a kormányüléseket is. Legalább fényt vinnék a sötét agyakba.

Természetesen ingyen tenném, mert nekem fontos a hazám megítélése és az itt élő honfitársaim élete, fontosak életkörülményeik.

Rosta Ágnes, a kisnyugdíjas


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés