Viktor! A szufla fogyjon ki belőled és kormányodból !

Közzétéve ekkor: 2023 november 20. 9:53

A  kisnyugdíjas kívánsága

Na, ezt is megéltem.! Hazámnak nindzsa kormánya lett!

Én nem tudom, hányan tudják ennek a szónak a jelentését, de azt hiszem, nem árt rendet tenni a fejekben! Szóval, a nindzsa egy fajta titkos ügynök, harcos volt a feudális Japánban! Jó volt kémkedésben, beépülésben, merényletekben, gerilla hadviselésben.

S itt álljunk is meg!

Kormányunk és annak üres fejű vezetője ezzel elismerte, hogy kémkedni, harcolni, merényletekben fognak részt venni ezután! No, de ki vagy kik ellen? Ráadásul lóháton, mert ugye a magyar az lovas nemzet……Ja, volt! Mert közben elmúlt pár évszázad,  de hát mi megyünk visszafelé az időben. A XIX. és XX.. századot már elértük. Van urambátyám, főispán, vármegye és Isten tudja még mi minden, ami visz vissza a múltba.

Viszont nincs semmi, ami a jövőbe mutatna.

13 éve ez a kormány már lerombolt mindent, amire azelőtt büszkék lehettünk. Ha ez volt a kormányzati cél, akkor azt elértük sajnos. 2004-ben ez az ország csatlakozott az Unióhoz. 27 ország dönt egységesen arról, merre is haladjunk előre. Viktor ezt felrúgta, és egyedül akarja megváltoztatni az Uniót. Brüsszelezik, s közben meg van lepődve, hogy nem látják szívesen, és nem engedik, hogy több pénzt lopjon el ő és a kormánya, illetve a hozzájuk közel állok az országtól, Tőlünk magyar emberektől.

Zöld politikáról beszél, amit minden eszközzel hátráltat. Gender „harcot vívnak”, elferdítve annak jelentését. Mikor megszületünk  fiú vagy lányként nem azt jelenti, hogy úgy is kell élnünk. Elmagyarázom, mert az átmosott agyúak nem értik. Egy fiúból is lehet például óvóbácsi, vagy ápoló, s egy lányból is lehet, ha felnő, autóbuszvezető, vagy esztergályos. Attól ő még férfi vagy nő marad. Na, a fideszes ész szerint ez egyenlő a mássággal! Ami számomra viszont elfogadható mindaddig, míg bűnöző nem lesz. A gender lényege az, hogy ki, minek tartja magát. Mindenkinek magánügye férfi vagy nő.

De könnyű a hülyítés, hogy óvodás korú gyermekeket fognak átoperáltatni más neművé! Ez végtelenül nagy butaság, tudatlanság! Viszont arra jó, hogy emberekben gyűlöletet keltsenek.

Nagy az Isten állatkertje.

Annyi hülye felszólalás előzte meg ezt a nindzsa kormány szöveget, hogy kapkodtam a fejem. Pl. Dömötör / ki buta, mint a hat ökör / Csaba ” a Fidesz nem hagyja „,  ez a mi országunk, amit meg fogunk védeni, ha kell erővel!” Könyörgöm,  ki akar minket bántani? S ha Isten mentsen, igen,  akkor kikkel és mivel akarják az országot megvédeni?

Jönnek az önkormányzati választások. Gulyás Gergely szerint minél kevesebb „idegenlégióst” kell választani! Idegenlégiósok azok, akik másképpen gondolkoznak! Akik egy normális életet akarnak, akik nem lopják el az országnak járó pénzeket. Felháborító, ahogyan beszélnek azokról a honfitársainkról, akik tisztességesen vezetik az önkormányzatokat, és nem fideszesek! Németh Szilárd is nézze már meg,  az Unió nem eltörölni akarja a rezsicsökkentést, hanem igazságossá tenni. A gazdagok fizessenek, a rászorulók pedig kapjanak nagyobb támogatást.

Talán még ki kell emelni Rétvárit, aki arról papolt, hogy Magyarország nem lesz bevándorló ország. Na, itt már tényleg röhögtem kínomban . Most, mikor 500 ezer embert akarnak behozni, hogy dolgozzanak a magyarok helyett. Miközben közel 200 ezer magyarnak nincs munkája, de már segélyre sem jogosult!

Nagy István szerint magyar gazdák nélkül nem kerülne az asztalra magyar étel, „már pedig enni kell”! Igen, enni kéne. De már régen nem tudjuk, mit eszünk. Mert a rizstől a búzáig, a sertéstől a tojásig már szinte minden külföldről jön. Drágán és pocsék minőségben!

Szóval,

addig, még ilyen emberek vezetik ezt a nindzsa kormányt, itt sem béke, sem nyugalom nem lesz. Viszont van kb. 2 millió agymosott ember, aki még mindig hisz ezeknek a semmiből jött, az országot a vesztébe hajszoló gazembereknek!

Isten, áld meg a magyart ….

Közelednek az ünnepek!

Békességet, igazságot adj a hazámnak!

Mentsd meg az országot ezektől a hazug, becstelen, aljas nindzsáktól!

Ez a kisnyugdíjas kérése

Magyarország 2023.11.19.

Rosta Ágnes, a kisnyugdíjas

Kép: „x”


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés