Válasz a hazudós miniszterelnöknek

Közzétéve ekkor: 2023 január 27. 13:30

A kisnyugdíjas begurult.

Önt idézem. „Orbán Viktor: „ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket ” Megkérdezhetem, ki a fene is bánt így királyi többesben minket? Tudja, ha nem a kolostorában élné az életét, hanem köztünk, állampolgárok között, akkor nem lennének kényszerképzetei. Megsúgom, a kutya sem bánt minket, magyar állampolgárokat!

Viszont a maguk elhibázott kormányzása, az nagyon sújt!

A tájékozott ember tudja, hogy az infláció az nem az orosz háborúval kezdődött! Hanem hónapokkal az előtt, mert Putyin már előre hónapokkal elkezdte Európát sújtani a földgáz és a kőolaj „adagolásával” , számítva arra, hogy így majd nem fognak segíteni tudni a háború kitörése után Ukrajnának! Miközben maguk megkötötték a világ legrosszabb üzletét, ami ugyan titkos, de már kiderült, nekünk a világon a legdrágább a földgáz. Tudja az infláció nem olyan, mint egy faág, letörjük, ha akarjuk. Igen, le kéne törni, ahogyan fogalmaz, de az eltolt gazdaságpolitikájuknak hála, nem letörik, hanem fokozzák.

Maga itthon is mást mond, mint Brüsszelben.

Aláírtak minden szankciót, amit az EU megszavazott. Egyetértettek vele. ami helyes is lenne, ha itthon nem az ellenkezőjét kommunikálnák. Ki a bánat akar minket háborúba kényszeríteni? Senki! Bár maga imád mindenkivel „háborúzni”, konfrontálódni, kockáztatva az országnak járó uniós juttatásokat. Ezzel is gerjesztve az inflációt!

Tudja, mi nem járunk Rómába homárt enni.

Az emberek százezreinek gondot okoz a rezsi kifizetésén kívül a mindennapi kenyér megvétele is, a rávalóról nem is beszélve. Olyan magas az élelmiszer infláció, amivel világelsők vagyunk. Hiába volt tavaly minimálbér emelés és 13. havi nyugdíj, az szépen elinflálódott, hála az Önök gazdaságpolitikájának!

Idén  sem kaptunk infláció-követő nyugdíjemelést! Hiába hazudják,  hogy megőrzik a nyugdíjak vásárló értékét. mi hitelezünk az államnak minden évben, hogy aztán, ha megérjük az év végét, csepegtessenek vissza belőle egy keveset! Sohasem kapjuk meg azt, amit ígérnek, és ami járna a törvény szerint.

Micsoda hülyeség az a szöveg, hogy a „kormány már beadta a vakcinát” az infláció ellen?

Mitől csökkenne? Ön tudja, hogy ez nem igaz, de a lebutított egyszerű emberek elhiszik egészen addig, amíg a saját zsebükön nem érzik majd, hogy ez hülyeség. Azt mondja, hogy a kormány és a MNB igyekszik összehangolni a lépéseiket. Megbeszélte ezt Matolcsyval is? Nem hiszem, mert ő nem ezt nyilatkozza.

Miből számolta ki, hogy a háború és a szankciók miatt, amit ugye megszavaztak, az ország 3764 milliárd forintot veszít? Az ország GDP-je nem ettől függ, ezt Önök nagyon jól tudják! Ha nem szálltak volna el az energiaárak – a maguk hibájából -, ha nem értéktelenítik el a forintot, és ha időben megegyeznek az uniós pénzekről, akkor nem itt tartanánk!

Európa normálisan gondolkozó kormányai már megoldották az energia függetlenségüket időben! Mi görcsösen ragaszkodunk az orosz függőséghez. Évek óta ott áll és romlik a Triesztben megvásárolt kikötő. Ha költenek rá, és üzembe helyezik, jöhetne onnan is az olaj és a földgáz. Európában és a világpiacon csökkennek az energia árak, a szankciók majd februárban lépnek életbe. Elfelejtette? Pedig aláírta!

A nemzeti konzultációról is egy mondat.

Tényleg hungarikum, ebben igaza van.  Nincs még a világon egy olyan tökéletlen kormány, amely milliárdokat dobna ki az ablakon azért, hogy felesleges és buta kérdéseket tegyenek fel az állampolgáraiknak! Aztán 1 millió válaszra hivatkozva ( már, ha tényleg van ennyi válasz ) menjenek Brüsszelbe! Az ország azért választ kormányt, hogy az felelősségteljesen döntsön mindenben! De az elhibázott döntéseiket ne próbálják áthárítani az állampolgárokra!

Egy szó még a háborúról.

Putyin barátját kérdezze, miért is háborúzik? Miért fenyegeti Európát és a világot? Az emberiség normális része békét akar. de mindig vannak abnormális vezetők a világon, akiknek rombolási, embert és értékeket pusztító kegyetlen elképzelései vannak! Ma van a nemzetközi holokauszt emléknapja! 6 millió ártatlan emberre emlékezzünk, akik koncentrációs táborokban veszítették el az életüket! Róluk eddig nem emlékezett meg!

Milyen ember és milyen miniszterelnök maga?

Szégyent hoz ránk, magyarokra! Ideje lenne lemondania!

Rosta Ágnes, a becsapott kisnyugdíjas

(fénykép a Portfolióból)

UI. MOST TALÁLTAM EGY VIDEÓT, AMIBEN AZT ÁLLÍTJA, MINDEN MAGYAR CSALÁD HAVONTA KAP FORINTBAN 450 EURÓT. NA, AKKOR KÉRJÜK AZT A PÉNZT, MERT EZEK SZERINT JÁR NEKÜNK. HA MÁR A KÜLFÖLDI KOLLÉGÁIT EZZEL ETETI!

https://www.facebook.com/bajusz.gabor.miskolc/videos/838798917185763


Megosztás

3 hozzászólás

 • Névtelen says:

  Teljesen igaza van! Latszik hogy nem minden nyugdijjas hülye! Ha nem szavaztak volna ra a romsnok meg az ukranok akiket a mi pébzünkből tamogat sokkal kevesebb szavazatot kapott volna!

 • Névtelen says:

  Nagyon jó cikk.Én is mondhattam volna.

 • Dühös Papa says:

  Nagyon megtalálta az igazság fonalát, csak az a kérdés hogy a mi tébolyult királyunk – császárunk mindebből mit tud felfogni?
  Realitást ő már hírből sem ismeri, régen nem találkoztak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés