Szerszámot kézbe venni, szétszerelni a kordonokat!

Közzétéve ekkor: 2018 április 29. 13:15

Egy olvasónk küldte lapunknak az alábbi levelet. Az elvárás, amit megfogalmaz, nem egyedül az ő elvárása, hanem sokaké. Úgy gondolja, ha annak idején az Orbán Viktor vezette Fidesz megtehette ellenzékben, miért ne tehetné meg a mostani ellenzék is. Talán ezzel a tettel vissza lehetne nyerni némi bizalmat az elvesztettből, a tétlen szemlélődéssel viszont még a pici megmaradtat is örökre el lehet veszíteni.

KOSSUTH TÉR A MIÉNK! avagy egy kisnyugdíjas elképzeli a 2018-s kordonbontást

Honfitársaim!

Ma olvastam  a “Kossuth tér a Miénk” felhívást, amelyben szépen le van írva, hogy az Országgyűlés Őrsége május 7-én teljesen körbe fogja kordonozni a Kossuth teret.

Volt már történelmünkben példa arra, hogy országgyűlési képviselők szépen felálltak a padsorokból majd nemes egyszerűséggel  kisétáltak a térre, és 10 perc leforgása alatt a februári hidegben szakszerűen lebontották a kordont! Rendőrség csendben asszisztált, hiszen a képviselőket mentelmi jog védi!

Na kérem szépen, kedves ellenzéki képviselők, Ti, akik most bejutottatok a Parlamentbe – megjegyzem érdemtelenül, mert 4 év is kevés volt ahhoz, hogy belássátok, mit akarunk mi, választók. Most érdeklődnék, mi a tervetek, már ha van? Mert ugye 4 évig nem tudtatok megegyezni, csak és kizárólag önös érdekeiteket néztétek, hogy minél több mandátummal bejussatok a várva várt képviselői székbe. Tudtátok jól, 4 év megalázásnak teszitek ki magatokat, de ezen kívül másra nem lesztek képesek. Már első körben szépen meg is egyeztettek a jól fizetett bizottsági helyekről is, hiszen ez fontos.                                    

Na most tehetnétek  egyszer valamit! Pár szerszámot kézbe venni, majd kis feneketeket felemelni, kisétálni, és csendben, minden erőszaktól mentesen szétszerelni azokat a kordonokat. Majd szépen rendben egymásra tenni szakszerűen. Nem dobálni, nem rombolni! 

Ennyit kéne a jól fizetett parlamenti “munkátok mellett fusiba” elvégezni.  Cserébe a tüntető Honfitársaim tapsolnának nektek! Utána javasolnék egy össznépi bulit. Le lehetne ülni mondjuk az ország főterén kis  majálist tartani és elmondani azt, amit egyébként napi szinten mond az ország.

Mellesleg álljon itt a jelenlegi miniszterelnök 2007. februári mondata. Orbán Viktor azt mondta, ha bármi jogi problémával kell számolniuk a bontás miatt, lemondanak mentelmi jogukról.

Nos, ezt Ti is megtehetnétek!

Értünk!

Én sajnos csak fogókat tudok felajánlani, mert már menni nem tudok !

Budapest, 2018.04. 29.

Rosta Ágnes


Megosztás

1 hozzászólás

  • Kis Lujó says:

    NEM FOGNAK LEBONTANI SEMMIT, MERT:
    1. már képviselők, tehát nem kell lázonganiuk, mert amit akartak, azt elérték
    2. rengeteg külföldi politikus, diplomata és közéleti fazon lesz a kordonon belül, tehát a biztonságiak nem fogják nézni, hogy kinek van mentelmi joga, vagy kinek nincs, hanem a gondjaikra bízott területet megvédik – bármi áron
    3. eddig ugye arról volt szó, hogy az ellenzékiek nem veszik át a mandátumok és akkor Orbán bukik – hát ez se nagyon jött össze 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés