Százszorosan igazságtalan

Közzétéve ekkor: 2014 február 6. 10:41

Olvasom a cikket, hogy ingyen sem kell a trafik és nem győzök álmélkodni. Több ok miatt sem. Először is azért, mert már korábban is  kiderült, micsoda melléfogás volt ez a baráti osztogatós trafikügy, most ez a kiderülés csak erősödik. Olvastam róla, hogy mennyi trafikos ment máris tönkre a hozzá nem értés miatt. De azért kisemmizték a régóta ebből élő hozzáértőket. Aztán most derül ki igazán, hogy hány településen nincs hivatalosan dohány árúsítás. Mit tetszik gondolni, ott leszoktak a cigarettáról? Egy fenét. Szívják a csempészett cigit, az állam meg leshet.

Aztán micsoda igazságtalanság amit most kínjukban tesznek? Nem kell koncesszió, nem kell pénztárgép, nem kell rendszeres elszámolás, elég egy függöny. És aki időben jelentkezett? Beleölte a rengeteg pénzt, lehet, hogy már csődbe is ment, mert nem jöttek be a tervei, most meg ingyen kapja meg, aki akarja? Micsoda disznó igazságtalanság ez? Most már csak az hiányzik, hogy valakire erőszakkal rákényszerítsék a z árúsítást.

Vagy ne fessem az ördögöt a falra?

Egy igazságosan gondolkodó

 


Megosztás

1 hozzászólás

  • Tóni says:

    Persze, hogy igazságtalan. De a legfőbb igazságtalanság az volt, hogy kiosztották a trafikokat a havaroknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés