Orbán Viktor zsarol és fenyeget a kisnyugdíjas észrevette

Közzétéve ekkor: 2019 október 10. 13:51

Kedves honfitársaim, miniszterelnökünk megkezdte  önkormányzati kampányát! Legalább nyilvánossá is vált, Orbán Viktor személyében  milyen ember vezeti Hazánkat!

Ön, mint jogot végzett ember fittyet hányva a  Btk 367 §.-ra, ami a zsarolást bünteti, és 459. §.-ra, ami a fenyegetést, tegnap megzsarolta, megfenyegette Hazám lakosságát.

Emlékszik még, hogy szólt az esküje? 

“Magyarország jogszabályait betartom és betartatom. A miniszterelnöki tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorolom, Isten engem úgy segéljen”.  No, ezt kéne visszaidéznie.                            

Miskolcon és Gödöllőn is ön elfelejtette, hogy ennek az országnak a miniszterelnöke! Azon én nem lepődtem meg, hogy a csodálatos gödöllői kastélyra is szemet vetett,  hiszen tudjuk jól, veje odáig van a régi kastélyokért. Csak tudja ez is az országé, és nagyon nem szeretném, ha családi tulajdonba kerülne. Van már éppen elég, amit megszereztek.

Bizony végre csinálhatnának valamit!

Mondjuk. az ország vagyonát ne játsszák  át magántulajdonba.  Az adófizetők pénzét pedig ne pártszimpátia alapján osztogassák!

Mi, akik nem nézzük jó szemmel ezt a féktelen lopást, mi vagyunk az “ellenséges közeg”? Idézek magától: “Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból, itt van a hóna alatt a fővárosnak, és szerencsétlenkedünk vele már nem tudom, mióta, nem?” Akkor ígér megállapodást és pénzt a városnak, ha nem “ellenséges közeg, mert azt nem támogatja”.   

Gödöllő, mint a többi város és település, ami nem fideszes vezetésű, nem ellenséges közeg! Az ott élő emberek ugyanolyan tisztességes, adófizető állampolgárai e  Hazának, mint bármely más településen élők, ahol a pártjának korrupt és erkölcstelen vezetői – tisztelet a  kivételnek, mert remélem, azért csak van kivétel is – uralkodnak. Mert  uralkodnak, félelemben tartanak,  zsarolnak, hiszen ezt látják  öntől,a párt vezetőjétől és a miniszterelnöktől egy személyben.

 Nem szégyelli magát?

Megy jópofizni az emberek közé úgy, hogy közben nyomást gyakorol rájuk, Nem azt ígéri, ami kötelessége lenne, hogy ezt vagy azt fejlesztünk,  mert “x” városban ez lenne égetően fontos, “y” faluban pedig arra fogunk az adófizetők pénzéből adni, mert ott arra lenne szükség. 

Önt semmi más nem érdekli csak a Népsport !

Olvas mást is?  Kéne.  Azt hiszi, hogy a felvásárolt burgonyával és a száraztésztával, amiért szégyen, hogy még sorba kell, hogy álljanak érte az emberek, mint a II. világháború után, mert akkora a nincstelenség, és önök, mint egy kegyet osztogatnak, vagy pár plusz ezer forinttal meg lehet venni a nyomorgó embereket?

Mert nyomor van.

A rezsiutalvány a bizonyíték, hogy még önök is tudják, hogy így a tél előtt mekkora gond a fűtés. De még ebben is különbséget tettek. Ha már úgy dübörög  az a gazdaság, akkor miért nem lehetett mindenkinek adni? Mert fázik, nemcsak a nyugdíjas télen, hanem a családok is, a dolgozó is. Maguk átlagban számolják az embereket, a jövedelmeket és a nyugdíjakat! Emlékeztetem, nincs átlag! Csak egyének, akik napról napra élnek. A fiatalok, akik belerokkannak a hitelekbe, hogy fedél legyen a gyermekeik feje felett. Nyögik az uzsorakamatokat, és rettegnek, meddig is tudják kifizetni. Mikor kerülnek utcára. Mert elég egy bezárt munkahely, és máris borul minden álmuk.  Itt vagyunk mi, öregek úgy kb. 1,5 millióan, akik nyugdíjkor azt számolgatjuk, hogy ha minden számlánkat befizetjük, vajon marad-e gyógyszerre és élelmiszerre.  Nem azért állunk sorban, már ahol, és akik tudnak, a burgonyáért, mert jól élünk. Hanem, mert a nincsteleneknek az 10 kg burgonya talán egy hónapra megoldja az élelmezését.

Egy hónap plusz fizetést kapnak még önök, havi milliókat szavaztak meg egymásnak a mi adóforintjainkból.                                                                                                     Aki olvas és figyel, az tudja, hiszen mondják, hogy 2022-ig már nem lesz osztogatás. Recesszió lesz, GDP csökkenés, és nem lesznek már választások sem.

Vasárnap önkormányzatokat és polgármestereket választ az ország!

Remélem, senkit nem tévesztenek meg a most adott “adományok”,  melyek nem is egységesek. Van, ahol többet adtak, mert remélik, hogy megvehető a szegény állampolgár. Olyan településeken és olyan budapesti kerületekben ahol inogva érzik a széküket, ott többet adnak, máshol ahol nagy szükség lenne rá, ott semmit, mert ott “ellenséges a közeg”.   Úgy kell nekik. Én az ország miniszterelnökétől azt várnám, hogy ha már elvegyül az ellenséges közegben, akkor adjon ígéretet arra, hogy jobban igazságosabban osztják el  a fejlesztésre szánt pénzét az országnak! Azt várnám, hogy ne tegyen különbséget a honfitársai között. Önt kötné az esküje. Magának nem harcolnia kéne a vélt ellenségekkel, nem rémisztgetni, nem zsarolni, ez bűncselekmény.

Magyarország miniszterelnökének a magyar nemzet javára kéne cselekednie és a jogszabályok szerint példamutatóan kéne élnie és dolgoznia!

Tisztelt Honfitársaim!

Vasárnap ennek fényében válasszanak maguknak településükön képviselőket, polgármestereket!

Ne hagyják megtéveszteni, becsapni és megzsarolni magukat!

Tisztességes önkormányzatokat válasszanak! Olyanokat, akik önökért dolgoznak és nem saját zsebre!

2019.10.10.

Rosta Ágnes


Megosztás

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés