NYÍLT LEVÉL MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKÉNEK!

Közzétéve ekkor: 2017 február 1. 19:50

RÓZSA

 

ÁGNES ROSTA·2017. FEBRUÁR 1.

SÜRGŐSEN CSŐDBIZTOS KELL AZ ORSZÁGVEZETŐ POLITIKUSAINKNAK! REMÉLEM, IDEJÉBEN SZÓLOK!

ANNYIRA AGGÓDOM, TUDOM, NEM VETTE ÉSZRE, MAGÁT IS MEGLOPTÁK! ISTENEM, MOST MI LESZ?

NEM VOLT GAZDAG EMBER MINT MONDTA, SOHA, ERRE MIT LÁTOK A VAGYONNYILATKOZATÁBAN, HÁT NEM ELTŰNT TÖBB MINT 3 MILLIÓ FORINT MEGTAKARÍTÁSUK! SŐT! ODA AZ A 5035 M2 KIS TELEK IS, AMIT JÓ SZÍVVEL ODAADOTT A FUTBALL AKADÉMIÁNAK 50 ÉVRE. DE BEZZEG A HITELE MEGMARADT!

ELADÓSODOTT MINDENKI.

SZEGÉNY MATOLCSYNAK NEM ELÉG, HOGY NINCS FELESÉGE, DE MÉG A 60 MILLIÓS MEGTAKARÍTÁSA IS ODA LETT. ALIG TENGŐDIK MAJD A HAVI 5 MILLIÓS FIZETÉSÉBŐL. Ő IS EL FOG ADÓSODNI, MINT A TÓNI GYEREK.

OLVASOM, VALAMI ADÓSSÁGSPIRÁLBA KERÜLT. HÚZZÁK MÁR KI ONNAN, MERT NAGY BAJ LESZ!  AHOGYAN SZIJJÁRTÓ IS BAJBA KERÜLT. 1 ÉVE EGY FILLÉRT NEM TUDOTT VISSZAADNI A DRÁGA SZÜLEINEK, PEDIG TAVALY MÉG TUDOTT 15 MILLIÓT A KÖLCSÖNBŐL. 2016-BAN EGY FILLÉRT SEM VOLT KÉPES TÖRLESZTENI!

LÁZÁR JÁNOSNAK IS HATALMAS ADÓSSÁGA VAN, 75 MILLIÓ FORINT. IGAZ, Ő AZÉRT MELLETTE VALAHOGYAN CSAK TUDOTT VENNI PÁR APRÓSÁGOT, VALAMI  MERCÉDESZ KISBUSZT, MŰTÁRGYAKAT.  MOST GONDOLJA EL, VALÓDIRA NEM FUTOTTA, A CSAK “MŰRE” + KISBUSZRA, PEDIG JÁRNA NEKI NAGY IS, HISZEN OLYAN SZÉP SZÁL EMBER.  JÓ, AZÉRT Ő AKKORA NAGY BAJBA NINCS, MERT VAN VALAHONNAN 42 MILLIÓJA MÉGIS. DE NEM TÖRLESZTI AZ ADÓSSÁGÁT! EZT NEVEZIK VAJON KAPIRGÁLÁSNAK? BÁR NÁLUNK A CSIRKE SZOKOTT VAGY A KUTYA,  DE HÁT AHÁNY HÁZ, ANNYI SZOKÁS.

 FAZEKAS MINISZTER VISZONT OKOS EMBER, VÁSÁROLT TAVALY 1200 DB KÖNYVET. REMÉLEM EL IS OLVASSA. ABBAN IS BÍZOM, VAN KÖZTE PÁR DARAB SZAKKÖNYV IS, MERT TANULNIA AZT KELL. MONDTAM IS A BARÁTNŐMNEK, FIGYELJ MARIKÁM, EBBŐL MÉG LESZ VALAMI,  HA ENNYI KÖNYVET ELOLVAS! MI IS AZÉRT VETTÜK ANNO A KÖNYVEINKET -VAN IS BELŐLE PIRULVA ÍROM, DE CSAK 4000-IG SZÁMOLTAM MEG, MIKOR KÖLTÖZTÜNK – , HOGY MINDET ELOLVASSUK. AZ VISZONT IGAZ, NEM VÁSÁROLTUK MINDET MI, VAN KÖZTE SZÜLŐI ÖRÖKSÉG IS. SAJNOS ÉVEK ÓTA NEM TUDOK MÁR VÁSÁROLNI, NAGYON DRÁGA LETT. BÁNTJA IS A LELKEM.

RETTEGVE GONDOLOK VISZONT ARRA, MI LESZ SESZTÁKKAL. KÉPZELJE, VAN 18 MILLIÓ KÉSZPÉNZE, OTTHON TARTJA. MEG NE TUDJÁK A CÍMÉT! HIÁBA ÜGYVÉD, AZÉRT ÓVATOSNAK KÉNE LENNIE. SOK ÁM A BŰNCSELEKMÉNY MANAPSÁG! ILYET NEM LENNE SZABAD KIÍRNI! NEM ÁRTANA, HA SZÓLNA NEKI, TEGYE VALAMI BIZTOS HELYRE, MERT MÉG ELLOPJÁK.

OTT A BELÜGYMINISZTERE, A PINTÉR. NEKI NEM KELL CSŐDBIZTOS, ODA NE KÜLDJÖN! NEKI A NYUGDÍJÁBÓL ÉS A MINISZTERI FIZETÉSÉBŐL, ISTENNEK HÁLA, VAN 264 MILLIÓ MEGTAKARÍTÁSA, SŐT NAGYON RENDES EMBER, ADOTT KÖLCSÖNT IS, 1 MILLIÁRD FORINTOT. S KÉPZELJE, NEM KÉRTE MÉG VISSZA! DE AZÉRT NEKEM MÉG AZ IS NAGYON SZIMPATIKUS, HOGY ŐRZI A WARTBURGJÁT 1995 ÓTA, MIÓTA ÖRÖKÖLTE. EZ NAGYON KEDVES TŐLE.

ÁDERHEZ SE KÜLDJÖN SENKIT, Ő JÓL ELVAN A SÁNDOR PALOTÁBAN. VAN ELLÁTÁS, ÉS FEDÉL IS VAN A FEJÜK FELETT, ÍGY SPÓROLNI IS TUDTAK  7 MILLIÓ FORINTOT.

DE KÖVÉR LÁSZLÓVAL BAJ VAN. IGAZ MEGVAN MÉG A SZIGETSZENTMIKLÓSI HÁZA ÉS A SKODÁJA IS, DE OTT A BANKI HITELE. RÁ VIGYÁZZON, MERT MÉG KIRAKHATJÁK A HÁZÁBÓL!

MINT AHOGYAN SIMICSKÓVAL IS GOND VAN. NINCS FEDÉL A FEJE FELETT, ÉS EL IS KÖLTÖTT 10 MILLIÓT MÉGIS.  AGGÓDOM ÉRTE IS NAGYON, MÉG A VÉGÉN VALAMI KATONAI SÁTORBAN FOG LAKNI. ELTAPSOLJA  A PÉNZÉT, AZTÁN LAKÁSRA MEG NEM FUTJA.

FARKAS FLÓRI SZÉPEN TÖRLESZTGETETT UGYAN, DE ÍGY IS HATALMAS A TARTÓZÁSA.

KÓSA IS VÁSÁROLGAT, A MERCI MELLÉ BMW GT 650 ROBOGÓT VETT, AMIT CSAK AZÉRT NEM ÉRTEK, MERT VAN MÁR EGY UGYANILYENJE.  DE GONDOLOM, NEM ADNAK NEKI HELYET AZ 1/4 RÉSZÉBŐL, TUDJA AZ ORRKIÜLŐS CSÓNAKBAN. TUDJA AZ ÉG, MI AZ. ÖSSZEDUGTUK MI A FEJÜNKET, DE CSAK NEM JÖTTÜNK RÁ. ARRA MEG KÜLÖNÖSEN NEM, HOGY MINEK KELL ILYENEKET VÁSÁROLNI ANNAK, AKINEK 28,5 MILLIÓS A TARTOZÁSA.

PERSZE VANNAK TÖBBEN IS, NEM SOROLOM ÉN FEL AZ ÖSSZES KOLLÉGÁJÁT, HISZEN MAGA CSAK JOBBAN ISMERI ŐKET. DE CSAK TENNI KÉNE VALAMIT.

ÉN AZT TANULTAM MÉG MEGBOLDOGULT SZÜLEIMTŐL, HOGY ANNYIT KÖLTSEK, AMENNYI VAN. NE KÉRJEK KÖLCSÖNT!

NEM IS ÉRTEM, HOGY ADHATNAK A BANKOK FEDEZETT NÉLKÜL TÖBB 10 MILLIÓKAT.  HA KÖLCSÖNT KÉR AZ EGYSZERŰ ÁLLAMPOLGÁR – BÁRMILYEN PICISÉGRE-  RÖGTÖN KÉRIK A JÖVEDELEMIGAZOLÁSÁT, AZTÁN VISSZAUTASÍTJÁK. PERSZE, NAGYON HELYESEN, HISZEN NEM TUDJA VISSZAFIZETNI. SŐT KÉPZELJE, 70 ÉLETKORIG ADNAK CSAK HITELT. KISZÁMOLJÁK, HA ADDIG NEM TUDJA KIFIZETNI, AKKOR NINCS, HIÁBA LENNE SZÜKSÉGE MONDJUK CSAK EGY HŰTŐSZEKRÉNYRE, MERT ÉPPEN ELROMLOTT. NEM ADNAK A BANKOK HITELT.

MÉG AZT SEM ÉRTEM, HA VALAKINEK HAVONTA VAN 1,3 , 2 VAGY ESETLEG 5 MILLIÓS FIZETÉSE, HONNAN FOGJA MAJD VISSZAFIZETNI EZT A RENGETEG ADÓSSÁGOT?

KÉREM, INTÉZKEDJEN!

ELŐSZÖR IS, AZ ORSZÁG MINISZTERELNÖKÉTŐL CSAK NEM VEHETIK EL A FÖLDECSKÉJÉT. MÁSODSZOR, HA MÁR HOZTÁK EZT A CSALÁDI CSŐDBIZTOSI RENDELETET, TESSÉK MÁR KIKÜLDENI ŐKET A POLITIKUSAINK CSALÁDJÁHOZ, SEGÍTSENEK NEKIK IS!

NYUGTASSON MAJD MEG, HOGY SIKERÜLT MINDENKIT KIHÚZNI AZ ADÓSSÁGSPIRÁLBÓL. JÓ, NEKEM NINCS ILYEN GONDOM, ELVEGETÁLGATOK A KIS NYUGDÍJAMBÓL. MÁR 2017 ELSŐ HÓNAPJÁNAK MINDEN SZÁMLÁJÁT KIFIZETTEM, NEM TARTOZOM EGY SZOLGÁLTATÓNAK SEM. ÍGY NYUGODTAN VÁROM 5 PULÓVERBEN A TAVASZT, MERT TUDJA, ÉN CSAK 16,5 FOKRA ÁLLÍTOTTAM BE  A CIRKÓFŰTÉSEMET, HIÁBA VOLT -20 FOK. INKÁBB FAGYOSKODTAM, MERT KISZÁMOLTAM, ENNYIT ENGEDHETEK MEG MAGAMNAK. AZ SEM FOG MEGRENDÍTENI, HA KIÜRÜLNEK A GÁZTÁROZÓK, MERT NEM VETT AZ ÁLLAM ELÉG FÖLDGÁZT TAVALY. VISZONT VANNAK KISGYERMEKES CSALÁDOK ŐKET ÉRZÉKENYEN ÉRINTHETNÉ. RÁJUK IS GONDOLNI KELL. MERT NEM OLYAN EDZETTEK MINT MI, ÖREGEK.

DE AZÉRT BÍZOM ÖNBEN. NE FELEJTSE EL HOLNAP MEGMONDANI PUTYIN ÚR/ELVTÁRSNAK – NEM TUDOM, HOGYAN IS KELL MOST SZÓLÍTANI – , HOGY KÜLDJÖN FÖLDGÁZT.

KÜLDJÖN, MERT GÁZ LESZ NÁLUNK EGYÉBKÉNT, NEM KICSI, HANEM NAGY. CSAK TUDJA, ANNAK A GÁZNAK NINCS FŰTŐÉRTÉKE!

ROSTA ÁGNES

MAGYARORSZÁG 2017. 02.01.


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés