Nem ezt igérték.

Közzétéve ekkor: 2014 április 26. 17:40

Már rég óta gondolkodok, hogy megmondom a véleményemet, eddig nem tudtam dönteni, de most az Úttörő úti bolt és posta kapcsán ami cikk megjelent itt az ujságban már nem tudom magamban tartani. Itt lakok Géfaluban nem pont az Úttörő úton de a közelben.
Azt sem titkolom el, hogy legutóbb a Fideszre és Juhász Enikőre szavaztam, de már megbántam és ha az idén elmegyek nem fogok. Elmondom azt is miért. Láttam azt a videot amelyiken Enikő asszony járja az utcákat Rácz Bélával és valamelyik képviselővel és noszogatja a romákat a szavazásra. Azt is hallani a videon miket igérnek nekik. Nem tudom bántotta e ezzel a törvényt vagy sem, a romákkal sincs különösebb bajom ezen a környéken nem laknak, de nem értem mi ez a nagy szerelem közöttük. Azt sem értem, nem tudom a hírek igazak e, hogy miért kapnak ők tüzifát, villanybiciglit, meg ki tudja miket még. Olyan keményen megdolgoztak érte? És mi miért nem kapunk mi kevesebbet érünk mi nem érdemeljük meg?
Aztán nagyon szép, hogy uj városházánk lett meg uj terünk az is nagyon szép, hogy a szalagház előtt bontják az utat mert uj járda lesz, de mi lesz velünk? Négy éve nagyok voltak az igérgetések, aztán mi lett belőlük? Már azt sem értettem miért kellet tőlünk elvenni az iskolát, hogy a gyerekeket a vasuton át keljen messzire hordani. Erröl jut eszembe megcsinálták az aluljárót, csak éppen sokan nem tudják használni. Az anyukák akik nem tudják a lépcsőn cibálni a babakocsit az öregek akik nem tudják cibálni a kerékpárt, ugyanúgy a Dózsa György úti vasúti átjáró felé kell hogy kerüljenek. Sok Géfalusi nem tud mit kezdeni vele.
Aztán most itt ez a boltügy postaügy. A télen micsoda igéretek voltak, hogy olcsó bolt, kisposta lesssz itt hamarosan és mi lett belőle? A boltot benőtte a gaz semmi munka nem volt, hogy lesz ebből bolt meg posta? Eggyáltalán mikor lesz itt valami, mert már semmi nincs. Csak kocsma. Na az van elég. A romák kapnak mindent, hallom kultúrházat is építenek nekik, nekünk meg semmi nem jut. Mi alábbvalók vagyunk? Polgármester asszony meg a képviselőnő járják a roma utcákat, ide meg nem jönnek sose. Mikor láttuk Fejes urat? Mikor meg kellett választani. Velünk soha senki nem törődik.
Még az is eszembe jutott, hogy ha összehasonlítom a kis Kengyel HÁROM NAPOS majálisi programját, meg a még kisebb Kuncsorba programját a Miklósival ami évek óta elösször van, hát van nem is kis külömbség. Nekünk a nagy Törökszentmiklósnak csak ilyenre futja? Vagy másra kell a pénz? Mondjuk ez már nem Géfalu hanem az egész város.
Hát ezt akartam elmondani remélem megírják. Arra azért kiváncsi vagyok, hogy a választáskor jönnek e. De engem már nem hatnak meg és tudom sok mást se az itteniek közül. Jó hogy van ez az ujság ebben legalább elmondhatja a véleményét aki akarja.
Köszönettel: xxx

Név és cím a szerkesztőségben

 


Megosztás

2 hozzászólás

  • Nagyné Fejes Rita says:

    igen a polgármester asszony nem törödik semmivel a vasútállomási lift sosem működik megfelelően hosszú kitérővel tudok babakocsival közlekedni mert hetek óta nem jó pedig már számtalan bejelentés érkezett

  • Batonai Dánielné says:

    Nagyon sok igazságot,vagy inkább igazságtalanságot érintett a cikk szerzője..Tényleg úgy érződik,hogy a város e zónája/G-falu/ nem kap annyi odafigyelést..Korábban kértem levélben a Polgármester asszonyt,hogy a Nyugdíjas-ház környékén a járdát,utat szíveskedjen javíttatni,mert az idős nénik nem tudnak a járdán a kis járókocsijaikkal közlekedni.Esős időben a kátyukban megáll a víz,az átjárónál csak kerülővel tudnak a bejárat felé eljutni..Nem beszélve arról is,hogy a Napsugár Óvodába is itt járnak el a gyermekek,felnőttek..Áprilisra igért intézkedést a Polgármester,azonban még idáig nem történt semmi változás.
    A vasúti átjáró nagyon jó lenne ,ha biztosan működne a lift mindig.Sajnos sokszor nem így van..Javasolnám,hogy a lépcsőlejáratok szélén valami megoldással a babakocsiknak ,kerékpároknak , a könnyebb fel és lejutáshoz jó lenne egy egyszerű beton sáv ,vagy fapadló vagy valami más .Reménykedem,az igéretek a választás után is teljesülnek majd!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés