Nekem szinpatikus volt

Közzétéve ekkor: 2014 február 3. 11:57

Én még életemben soha nem láttam Gyurcsányt élőben a tévében se néztem még meg soha. Most kiváncsiságból megnéztem a két videót amit akkor készitettek mikor Miklóson volt. Annyi rosszat hallottam róla megmondom őszintén egyáltalán nem tünt ijesztőnek, sőt nekem még szinpatikus is volt,. A riportban okosan és nyugodtan beszélt, a gyűlésem pedig érdekesen és buzdítóan. Úgy láttam barátságos ember, aki egyáltalán nem tünik gonosznak.

Meglepő volt hogy milyen sokan voltak a gyűlésen és nekem az is érdekes volt, hogy a tiltakozók nem tudták megmondani miért is tiltakoznak. Készitsenek több ilyen filmet ha jön avárosba valaki, mert jobban eligazodik az ember.

Tisztelettel: Juhász István

Törökszentmiklós, február 3.


Megosztás

3 hozzászólás

 • Hórusz says:

  Pártállástól függetlenül szánom a következőket:
  Talán naivitás azt hinni, ha valaki „gonosz” vagy „ördögi”, akkor az a homlokára lesz írva, vagy felismerhető a patájáról, szarváról, esetleg a villás végű farkáról. Mert nem. Nézzék meg mondjuk Ted Bundy fényképét. Jóképű figura és akik személyesen ismerték megnyerő férfiként írták le, aki egyáltalán nem tűnt gonosznak. Ez mondjuk nem akadályozta meg abban, hogy alsó hangon 30 nőt és kislányt megerőszakoljon és megöljön – nem feltétlenül ebben a sorrendben.
  Véletlenül sem szeretném azt a benyomást kelteni, hogy Gyurcsány és Ted Bundy bármilyen minőségükben is összehasonlíthatóak, csak szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a szándékok, benső tartalmak nem feltétlenül jelennek meg senki külsején – egy politikusnak, diplomatának, szónoknak pedig kifejezetten előnytelen, ha nem képes mást mutatni, mint amit gondol, mint amik a szándékai. Sőt, egy átlagembernek sem. Gondoljanak arra, amikor a főnökükkel beszélnek. Mindig megmondják neki teljesen nyíltan, hogy mit gondolnak?
  Hasonló a helyzet az előítéletekkel is. Szívesen találkoznának egy börtönviselt fekete férfival? Nelson Mandela is az volt.
  Igaz, hogy Gyurcsány Ferenc évek óta démonizált alak, de ez nem jelenti azt, hogy parázsló szemekkel jár kel az emberek között a DK gyűlésein. Mondjuk azt én is tuti megnézném.

  • Hórusz says:

   Hopp, még egy gondolat lemaradt.
   Ott van például Smuck Andor. Degeneráltnak néz ki. Mondjuk ő az is. Szóval vannak kivételek, ez igaz.

 • öcsi says:

  Nekem is tetszett. Nem volt benne semmi ördögi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés