„Ne szólj szám …” – Boldog képviselő úr esete a törökszentmiklósi Jobbikkal

Közzétéve ekkor: 2019 január 30. 20:20

Pásztor Gábor

A „Ne szólj szám, nem fáj fejem” közmondásnak többféle értelmezése is lehet, de alapvetően valami olyasmit jelent, hogy  jobb elkerülni a túl sok beszédet,  vagy egyáltalán a beszédet, mert az sok gondot, bonyodalmat, esetleg fájdalmat is okozhat. Mint minden közmondás, ez is megfontolandó, tapasztalatok alapján megfogalmazódott népi bölcsességet takar, amelyet esetenként nem árt betartani.

Boldog István országgyűlési képviselő megfeledkezett erről a tanácsról, avagy csupán ütni akart egyet a nemszeretem törökszentmiklósi önkormányzaton, elragadta a hév, s eszébe sem jutott, hogy a puska alkalomadtán visszafelé is elsülhet. Pedig most ez történt.

Nem szaporítva a szót, a város sorsát erősen szívén viselő honatya a következőképp csördített oda Markót Imre polgármesternek. A mondandót hangsúlyozandó fotókat  is készíttetett, amelyeken előtárja az áldatlan állapotokat, sőt, ha valaki nem látná, még mutatja is azokat. Hogy miért guggol le, mintha a szintezést nézné, számunkra megfejthetetlen.

Mindezt a miklósi Jobbik, amely a település önkormányzati képviselőinek kétharmadát adja, erősen zokon vette, érzékeny pontra célozva visszalőtt, sőt nem átallott  Kétpóra, Boldog képviselő úr községébe elmenni,, ahol gyorsan konstatálta, hogy semmivel nem jobb a helyzet. Ergo, a honatyának először saját portáján kellene szétnézni. Igazolásul ők is fotókkal illusztrálták a feltárt rémségeket, s jól felszólították az érintettet, először a saját portáján seperjen.

Szemtől Szembe

 


Megosztás

3 hozzászólás

 • Balogh Józsi says:

  Nos nekem nem ismeretlen ebben a cikkben szerelő lény stílusa !!! Nagyon régről és nagyon jól ismerjük egymást ezért én a GERICTELENSÉGÉN MÁR NEM LEPŐDÖK MEG !!!
  Ismeretségünkre MA MÁR NEM VAGYOK BÜSZKE , de tagadhatatlan !!!
  A „”” Miklós Holnap „” GENNYoldalt meg nem csak névben kellene ki „” FEHÉRÍTENI „”” hanem TISZTESSÉGBEN is !!!
  Ami meg a Kétpói állapotokat illeti ott sem olyan lenne az úthelyzet , ha a mindentmegtekintő boldog pista NEM Kétpó és Mezőtúr közzé POCSÉKOLT volna el több millió forintot egy olyan útra amin csak őzikék közelekednek !!! No meg mindentmegtekintő Kátyúhuszár ha KEDVENC városába Mezőtúrra igyekszik !!!! Arra meg jó az az út hiszen ott nem találkozhat a választópolgárokkal !!!
  Javasolnám mindentmegtekintő BAKTERNAK , hogy NE Törökszentmiklós polgármesterét igyekezzen lejáratni és FELSZÓLÍTANI hanem a SAJÁT PÁRTTÁRSAIT és Orsós Viktor szólítsa fel , hogy LEGYEN ELÉG A LOPÁSBÓL !!!!
  De hát a KÁTYÚBA fekvő és Törökszentmiklóst ( mint szülővárosát ) FENYEGETŐ és szándékosan ellehetetlenítő , SAJÁT FALUJÁBAN MEGBUKÓ képviselő már bátorság hiányba szenved ha szembe kellene fordulnia KENYÉRADÓ GAZDÁJÁVAL a TISZTESSÉG érdekében !!!
  A SEGGNYALÁS JÖVEDELMEZŐBB MINT A BECSÜLET ÉS TISZTESSÉG , GERINCESSÉG !!!
  De a Becsület , Tisztesség és Gerincesség a fideszben nem ismert mert EZEKET A SZAVAKAT valószínű a SOROS találta ki !!!!
  Az esetnek van viszont egy tanulsága !!!!!!!
  „”” Ne bízz olyan emberben aki a tanyáról amikor be ér a falu első járdás szakaszára akkor már az anyját sem ismeri meg és nem köszön neki mert már VALAKINEK érzi magát !!!!!! „””
  Pista !!! NE ERŐLKÖDJ !!! És értsd meg !!!!!
  „”” Azért mert a szart befőttes üvegben a polcra teszik a spájzban ABBÓL MÉG AZÉRT NEM LESZ LEKVÁR !! „””

 • Sebők Emília says:

  Boldog István tegnapi, a Templom utcában előadott műsorszámát buzgón megosztották a nevüket nem vállalva sunnyogó szerzők, szerkesztők a Miklós Holnap közösségi oldalon. Közzétették a fotókat is, amelyek között érdekes (?) módon egy sem volt, amely bemutatná, hogy itt egy MUNKATERÜLETRŐL van szó, és szóban sem jelezték ezt a sajátos helyzetet!
  Majd rákaptak a hangulatkeltés ízére, és ma már maguk posztoltak képeket, igazolandó, hogy szerintük a Deák Ferenc utca úttestje továbbra is veszélyes és katasztrofális. Ígéret, ígéret hátán, kátyú, kátyú hátán!! Nem megy ez a városvezetés a jobbiknak. – fejezik be hatásoskodva a közlést.
  Igen, van a városban még jó néhány utca, olyan is, ahol kátyúk, burkolati törések vannak. Így még több, akár sok napon át lehet csinálni ezt az alávaló produkciót.
  DE: Ebben az országban a települési, helyi közutak hossza összesen mintegy 170 ezer kilométer. Ezek felújítására tavaly 4,7 milliárd forintot biztosított a kormány. Vagyis még 28 ezer forint sem jutott egy kilométer útra! No, persze, nem is így lett a pénz elosztva, hanem arra a kevés úthosszra, amire futotta az összegből.
  Ismételjük csak meg: 4,7 milliárd forint a belterületi úthálózatokra. Ehhez képest csak egyetlen összegszerűség: Orbán Viktor december végén személyesen takarította ki a kasszát, egyetlen napon szórt szét 72 milliárd forintot stadionokra, sportcentrumokra, határon túli sportkluboknak, egyházaknak és így tovább. Csoda, hogy nincs pénz az önkormányzatoknál útfelújításra? Mert ugye a kétpói képek azt igazolják, hogy ott sem futja erre!

 • Akárki says:

  Boldog egy hulye bakter !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés