Nagy Szilárd visszautasítja a rágalmakat

Közzétéve ekkor: 2016 szeptember 22. 15:59

Egy olvasónk hívta fel a szerkesztőség figyelmét Nagy Szilárd kengyeli polgármester Facebookon közzétett levelére. A hátteret nem ismerjük ugyan, de egyértelmű, hogy valaki vagy valakik rágalomhadjáratot indítottak a község első embere ellen. Nagy Szilárd nem kért erre bennünket írása közlésére, de úgy érezzük, ezt kérés nélkül is meg kell tennünk.  A közlésre sem hatalmazott fel bennünket, de mivel nyílt levélről van szó, úgy gondoltuk, jogot sem sértünk lépésünkkel.

Nagy Szilárd,

Nagy Szilárd profilképeMost először és egyben utoljára szeretnék reagálni a családomat és a személyemet érintő, hosszú hónapok óta tartó lejárató „kampányra”. Leírom a tényeket, de ha valamit kifelejtek, örömmel válaszolok rá itt, nyilvánosan. Szóval.
– Nem, a feleségem nem költözött el tőlem, a kisfiammal most is otthon vannak és talán éppen altatja. A kocsija azért nem áll a ház előtt, mert szervizben van, egyébként is szeretnénk túl adni rajta.
– Az ötéves autónkat hitelből vásároltuk, melyet a feleségem és az én fizetésemből törlesztünk havonta, sőt még a kezdőrészletet sem kellett kifizetnünk, ugyanis beszámították a régi autónkat. Hála a Jó Istennek a feleségem szülei és az én szüleim is jó egészségnek örvendenek, így ők is örömmel segítenek az egyetlen unokájuk felnevelésében.
– Nem kapcsolták ki sem a villanyt és sem a gázt az otthonunkban, a feleségem gondosan figyel a számlák befizetésére.
– Nincs kapcsolatom semmilyen offshore céggel, jelenleg egy szolgálati lakásban élünk, melyet az önkormányzattól kaptunk használatra 2011-ben.
– Nem verekedtem össze senkivel, az így hírbe hozott családdal együtt felháborítónak tartjuk ezt az aljas rágalmat!
– Nem, nem ment csődbe az önkormányzat, bár az kétségtelen, hogy több száz másik önkormányzattal együtt nincs könnyű helyzetben.
– A fesztivált nem elsikkasztott pénzből szerveztük, arra külső forrásokat nyertünk és a helyi vállalkozók is rengeteget segítettek. Ezúton is köszönet nekik.
– A tűzijátékra elköltött pénzből nem tudtunk volna aszfaltos utat építeni, ugyanis nem arra kaptuk.
– Az irodám előtt nem állnak sorban a csinos lányok, az az időszak már rég elmúlt és az egy másik iroda volt 🙂
– Nincs másik gyermekem a faluban, kizárólag a múlt héten egy éves Nagy Dusán Szilárd.
– Az utak felújítását nem azért fejeztük be, mert kiloptuk belőle a pénzt, hanem azért, mert csak a felét nyertük, mint amit igényeltünk. Bízom abban, hogy hamarosan folytatjuk a munkát.
Ezúton a családom és a magam nevében megkérem azokat a jóindulatú személyeket, akik a fentieket terjesztik és a vesztünket akarják, hogy keressenek meg bátran az irodámban, minden kérdésükre szívesen válaszolok. Mi semmi mást nem szeretnénk, csak békében élni és nyugodtan nevelni a gyönyörű kisfiunkat. Kérjük Önöket, hagyják meg ennek a lehetőségét nekünk! Köszönettel és tisztelettel : Nagy Szilárd és Nagyné Csapó Georgina.

Tetszik További reakciók megjelenítése

Hozzászólás


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés