Most akkor ki az igazi?

Közzétéve ekkor: 2014 január 29. 16:10

fejer_937_20100504222432_576Persze ez nem igazi kérdés mert én tudom a választ, de mégis megkérdezem mert nem igazán értem és szerintem akik nálam is tájékozatlanabbak, könnyen becsapódhatnak. A kérdést az országgyülési  képviselőnkel kapcsolatba tettem fel, akiről tudom, hogy a miénk Fehér Andor mert mi őt választottuk meg utoljára. De én legalábbis azóta sem hallottam róla, érdeklődtem ismerőseim között de senki nem tudott róla semmit, senki nem hallotta, hogy négy év alatt megfordult volna Miklóson. Persze lehet, hogy mi vagyunk tudatlanok.

A kérdés azért jött szóba mert Boldog úr akiről korábban nem is hallottunk, most örökké itt van Miklóson és hallottam is meg olvastam is, hogy ő a terület országgyülési képviselője. Álandóan látom a Piacon ott tanyázik a trafik előtt, meg sétálgat. Mondták, hogy töbször megnézte a strandot, az unokámon keresztül tudom, hogy rajz pályázatot hirdetett, hallom, hogy beszédeket mond az ünnepeken. Én magam láttam is, hogy a polgármester nővel a járdákat nézegeti.

Vagy tán tényleg ő a képviselő? Fehér Andor lemondott és átadta neki a posztot? Lehet ilyet? Én úgy tudom nem lehet, de lehet , hogy levagyok maradva. Megmondom őszintén engem különösebben nem érdekel a politika, de szavazni mindíg elmegyek. Most akkor legközelebb rá kell szavazni?

Tisztelettel Nagy István Törökszentmiklós

Megjegyzés: A képet a szerkesztő illesztette be.


Megosztás

4 hozzászólás

 • Serfőző István says:

  Kedves Erzsike!
  A rövid válaszom az, hogyha bármelyik képviselő „hanyagolja” akár ilyen mértékben is a munkáját, attól még nem veszíti el a mandátumát. Gondold el, ha lenne erre lehetőség, akkor állandó választások lázában égne az ország, mert érintettek mindig akadnának, vagy a parlamentben, vagy az önkormányzatokban. Hozzáteszem, a választástechnikai nehézségek ellenére azt kívánná az igazságérzetem, hogy az ilyen képviselők menjenek a fenébe!

 • Elek Erzsébet says:

  A Miklós Ma csoportban már olyan sokat foglalkoztunk,ezzel, hogy milyen jogon üti bele az orrát mindenbe. Megy,jön,megtekint, meghallgat, fórumot tart,átad, felavat, lassan már el kell előle dugni mindent, mert amit meglát, azt mindjárt fel is avatja. Az érdekelne, ha egy képviselő, legyen az országgyűlési vagy önkormányzati képviselő, ha a munkáját nem tudja vagy nem akarja ellátni, nem kellett volna új választást kiírni?

 • boldogtalan says:

  Csak a Boldog úr lehet az igazi, mert mindenütt ott van, szinte már családtag.

 • Tóni says:

  Egyik sem az igazi. Amelyik a miénk lenne, az nincs, aki meg van az nem a miénk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés