Mi van a gatyákkal?

Közzétéve ekkor: 2017 augusztus 26. 15:57

Nem csak egy embert késztetett hangos, közvéleménynek szánt gondolkodásra a Handó Tünde által megrendelt, bírósági dolgozóknak szánt arculati kézikönyv azon javaslata, hogy a  nők az öt munkanapján öt bugyit hordjanak, lehetőleg fehéret, feketét, vagy testszínűt. Alig jelent meg Villás Lajos jegyzete,  máris reklamáció érkezett szerkesztőségünkbe. Miután súlyos, a diszkriminációt sérelmező hozzászólásról van szó, olvasói levélként ezt is változtatás nélkül közöljük.

NEMZETI ALSÓNADRÁGOT A BÍRÓSÁGON DOLGOZÓ FÉRFIAKNAK!

MINT A JOGBAN TELJESEN JÁRATLAN ÖREGASSZONY OLVASOM AZ ÚJ RENDELKEZÉST, MELY SZERINT A HÖLGYEKNEK, AKIK A BÍRÓSÁGOKON DOLGOZNAK, MOSTANTÓL 5 NAPIG MEGHATÁROZOTT SZÍNŰ BUGYIKBAN KELL DOLGOZNIUK + MELLTARTÓ.

EZ ÖNMAGÁBAN NAGYON HELYES, VISZONT NEM SZABADNA ÁTSIKLANI AFELETT A TÉNY FELETT, HOGY ITT KÉREM DISZKRIMINÁCIÓ VAN.

CSAK A HÖLGYEK BUGYIJÁVAL FOGLALKOZIK A TANULMÁNY, DE KÉREM TISZTELETTEL AZ URAKKAL MI A HELYZET?

KEDVES HANDÓ TÜNDE!

 CSAK ÖNNEK ÉS TERMÉSZETESEN INGYEN – LÉVÉN MÁR ÍGY IS KIADTAK A TÉMÁRA 8 MILLIÓ KEMÉNY MAGYAR FORINTOT – KIEGÉSZÍTENÉM A TANULMÁNYT!

MINDEN BÍRÓSÁGON DOLGOZÓ FÉRFINAK KÖVETELEM, HOGY KÖTELEZŐ LEGYEN AZ ALSÓNADRÁG VISELÉSE!

PIROS, FEHÉR, ZÖLD SZÍNŰT KELLJEN HORDANIUK A HÉT MINDEN NAPJÁN,  NEHOGY MÁR PUCÉR SEGGEL VÁRJÁK AZ URAK – MÁR BOCSÁNATOT KÉREK – A JOGBAN JÁRATLAN ÜGYFELEKET. TOVÁBB MEGYEK! ADDIG,  MÍG A SZAKÁLLUK VAGY A BAJSZUK KI NEM NŐ ,BETEGSZABADSÁG JÁRJON AZ URAKNAK, HA MÁR BOROSTÁSAN NEM JÁRHATNAK DOLGOZNI, AMI UGYE NAGYON HELYES. MÉG MEGSZÚRNÁK VÉLETLENÜL A BEHAJLÓ ÜGYFELEK ARCÁT. EZEN KÍVÜL ÉN MÉG ELŐÍRNÁM A FÉSŰ HASZNÁLATÁT IS. MINDENKINEK! HANDÓ ASSZONYNAK KÜLÖNÖSEN. FODRÁSZOKAT A BÍRÓSÁGON DOLGOZÓK MUNKÁJÁNAK MEGKÖNNYÍTÉSE ÉRDEKÉBEN.! A FOGDÁK MELLETT KI LEHETNE ALAKÍTANI EGY SZALONT. PÁLYÁZNI IS KÖTELEZŐ LENNE, CSAKIS NEMZETI ÉRZELMŰ FODRÁSZOK VÁGJÁK, FORMÁZZÁK AZ URAK ÉS A HÖLGYEK FRIZURÁJÁT!

ALSÓNADRÁGOT ÉS A BUGYIKAT MÉRETARANYOSAN TESSÉK MEGRENDELNI 100 % PAMUT TARTALMÚ ANYAGBÓL. TESTESEBBEKNEK LEHETNE TERMÉSZETESEN ALAKTARTÓ IS, MONDJUK 10 % ELASZTÁN TARTALOMMAL. DE ÉN INKÁBB FOGYÓKÚRÁT RENDELNÉK EL NEKIK!

CSAK BABA SZAPPAN ÉS BABA ILLATOSÍTÓT HASZNÁLHATNÁNAK MUNKAIDŐBEN, ESETLEG ENGEDÉLYEZHETNÉK A  BABY PELUST, HISZEN JÖHETNEK NEHÉZ NAPOK IS.

VANNAK MÉG ÖTLETEIM!

KEDVES TÜNDE! HA MEGKERES, NAGYON SZÍVESEN, NEMZETI ÉRZELEMTŐL FŰTÖTTEN, INGYEN ADOK TANÁCSOKAT.

BEFEJEZÉSÜL A JOGEGYENLŐSÉG ELVÉT KÖVETVE KÖVETELEM MINDEZEN INTÉZKEDÉSEK BEJELENTÉSÉT A NEMZETI M1 TV CSATORNÁN ÓRÁNKÉNT ÉS A RÁDIÓKBAN SZINTÉN!

A FÜGGETLEN ÉS TISZTESSÉGES IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS NEVÉBEN ELŐRE!

ROSTA ÁGNES

Szemtől szembe

Villás Lajos

Bugyira fel!


Megosztás

2 hozzászólás

  • Varga Gabriella says:

    Nekem az jott le az 5. bugyi temaban.. mintha nem cserelnek mnden nap az alsonemut. S ezt kikerem az igazsagszolgaltatasban dolgozok helyett, es neveben! A Tunde asszony megalazta most ezzel az ig.szolg-ban dolgozokat. Tette ugy raadasul hogy az ő kinezete hát hogy is irjam? nem egy gyonyoruseg.

  • Légrády Kálmán says:

    A Gallup intézet valamikor a 60-as években készített egy felmérést a nők bugyi hordási szokásairól. Először a precíz német nőket kérdezték ” frajlain önnek hány bugyija van? ” Természetesen 7 volt a válasz. És hogyan hordja, A hét minden napján egyet, volt a válasz. A következő a francia nő volt. Mademoiselle önnek hány bugyija van. A válsz 5.Hogyan hordja őket, hangzott a kérdés. hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek. És a hét többi napján? A többi nap szabadnap, hangzott a válasz. Ezek után az orosz nőt kérdezték. Dévocska, önnek hány bugyija van? 12, és hogyan hordja őket? Hát: Január, Február, Március,Április és így tovább.. HA MOST MEGISMÉTELNÉK A FELMÉRÉST NÁLUNK, KÉT VARIÁCIÓ LEHETNE 1, 0 BUGYI-mert a sok B-tól csak útban lenne. 2, 12 bugyi. ha továbbra is a putyini úton haladunk tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés