MESE AZ ÜVEGHÍDRÓL, AZ ŰRKÖZPONTRÓL

Közzétéve ekkor: 2017 március 1. 13:53

MEG A BOLDOG MAGYAROKRÓL

ÁGNES ROSTA  2017. MÁRCIUS 1.

EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT – DE BIZONY VOLT – EGY ORSZÁG KB. 10 MILLIÓ LAKOSSAL. ELÉGEDETT, BOLDOG EMBEREK ÉLTEK EBBEN A KIS HONBAN. MEGVOLT MINDENÜK.

TEJJEL- MÉZZEL NEM FOLYÓ KÁNAÁNBAN ÉLTEK BÉKÉS GYŰLÖLKÖDÉS KÖZEPETTE. UTÁLTÁK ITT AZ EMBEREK EGYMÁST, DE NAGYON. VOLT UGYAN KIVÉTEL, DE ŐK NEM VOLTAK NORMÁLISAK. FIDESZESEK VOLTAK. EZ A FIDESZ EGY KLÁN VOLT, AKI ODA BELÉPETT, AZ UGYAN AZ ESZÉT ELVESZTETTE, DE KAPOTT HELYETTE MÁST. EU-S PÉNZT, MEG BIZTOS VÉDELMET A HÜLYESÉGE ÉS A SZÁNDÉKOS CSALÁSA ÜGYÉBEN. ŐKET ÁLLAPOTUK, GAZEMBERSÉGÜK MIATT NEM BÜNTETTE A TÖRVÉNY, DE MÉG A NÉP SEM.

IGAZ UGYAN, HOGY AZ ORSZÁG TÖBBI LAKOSA SEM VOLT NORMÁLIS! MERT HA AZ LETT VOLNA, AKKOR AZ ÉN MESÉMNEK NEM LENNE ÉRTELME.

SZÓVAL, EZEK A MAGYAROK VÁLASZTOTTAK EGY “VEZÉRT”, AKI FOCI ÉS MÁS MÁNIÁI MIATT FENE NÉPSZERŰ LETT. AMIT CSAK KIEJTETT A SZÁJÁN, ANNAK TELJESÜLNIE KELLETT. NEM ÉRDEKELTE VAN-E RÁ PÉNZ, VAGY SEM, AMIT AKART. MEGSZERZETT. OLYAN HARPAGON FÉLE VOLT.

AKART EGY OLIMPIÁT A NÉPÉNEK! DE A NÉPE ÉPPEN BAL LÁBBAL ÉBREDT, MEG NEM IS SZÓLTAK NEKIK, HA NEM AKARJÁK, AKKOR VISZONT BÜNTI LESZ.

HÁT LETT IS. AZOK A MILLIÁRDOK, AMIT AZ OLIMPIÁRA FORDÍTOTTAK VOLNA, VISSZAVONÁSRA KERÜLTEK.

BUDAPEST NEM KAP SEMMIT! ILLETVE AZÉRT PÁR STADIONT AZT IGEN, DE KÓRHÁZAKAT, 3-S METRÓT, ISKOLÁKAT, ÚJ, KÁTYÚMENTES UTAKAT, NO AZT NEM KAP. NEM KAP AZ ORSZÁG MÁS BERUHÁZÁSOKAT SEM.

NEM LESZNEK ÚJ MUNKAHELYEK SEM!

híd

VISZONT GYULAHÁZÁN KAPUNK ŰRKÖZPONTOT, S KAPUNK ÜVEGHIDAT IS. ÉS HA MÁR LÚD, LEGYEN KÖVÉR – BÁR VAN MÁR KÖVÉRÜNK -, EZ A HÍD EGY KICSIT NAGYOBB LESZ, MINT A KÍNAI, ÉS OLYAN CSODÁS HELYRE ÉPÜL, AMIT EMBER MEG NEM KÖZELÍTHET CSAK ÚGY. DE NEM GOND, MAJD MENNEK A TURISTÁK HELIKOPTERREL. IGAZ, ABBÓL SINCS ELÉG, DE NEM GOND. PEDIG KÉNE, IGAZ, AZ MENTŐHELIKOPTER.

SZÓVAL ÉPÜLGETNE ITT EZ A KÉT FONTOS LÉTESÍTMÉNY.

HALK MORGÁS HALLATSZIK UGYAN, DE MÁS SEMMI. NORMÁLIS ORSZÁGBAN ILYENKOR ÖSSZEFOGNAK AZ ELLENZÉKI ERŐK, ÉS CSINÁLNAK HATALMAS TÜNTETÉST! JELEZVE, HOGY EDDIG AZ ŐRÜLETTEL, ÉS NE TOVÁBB.

DE ITT AZ ELLENZÉK ÉS A CIVILEKNEK MONDOTT ÉPPEN PÁRTTÁ SZERVEZŐDÖK MEG SEM SZÓLALNAK!

CSENDESEN NÉZIK, AHOGYAN ELLOPJÁK A RENGETEG EU-S PÉNZT. NEM ÉPÜL ÉS SZÉPÜL MIATTUK SEMMI, NEM LESZ LÉTBIZTONSÁG.

MÁTÓL CSENDBEN FIGYELIK AZT A JÓ PÁR EZER EMBERT, AKIK FEDÉL NÉLKÜL MARADNAK, MERT ELKEZDŐDIK A KILAKOLTATÁS. NÉZIK HÁNY IDŐS FOG MÉG IDÉN ÉHEN HALNI, HÁNYAN FOGNAK TÉLEN MEGFAGYNI, MENNYI EMBER NEM JUT GYÓGYSZERHEZ.  NÉZIK, MENNYIEN NEM TUDJÁK MEGVÁSÁROLNI AZ EGEKBE SZÖKŐ ÉLELMISZERÁRAK MIATT A NAPI BETEVŐRE VALÓT. HÁNY DIÁK NEM TUD MAJD ISKOLÁBA JÁRNI, TOVÁBB TANULNI.

MERT JÓ ÁM A BUTA, TUDATLAN EMBER! EZ KELL A HAZÁNAK, MERT A NÉP, HA VÉGLEGESEN LE VAN HÜLYÍTVE, BUTÁVÁ TÉVE ,AKKOR NEM FOGJA FELEMELNI A SZAVÁT, DE MÉG A FENEKÉT SEM, HOGY KIMENJEN AZ UTCÁRA, ÉS TÜNTESSEN.

***

EMBEREK! HA MÁR VÁLASZTOTTATOK EGY ROSSZ KORMÁNYT, HA MÁR VÁLASZTOTTATOK EGY TETYETOTYA ELLENZÉKET, AKKOR MONDANÁM, ROSSZUL DÖNTÖTTETEK. DE MOST MÁR MEGVILÁGODODHATTATOK, S HA TI SAJÁT MAGATOK SEM TUDTOK KIÁLLNI SAJÁT MAGATOKÉRT, HA TI SEM MENTEK AZ UTCÁRA, AKKOR NEKEM NE PANASZKODJON TÖBBET SENKI.

AKKOR TŰRJETEK! ZOKSZÓ NÉLKÜL NÉZZÉTEK, AHOGYAN A GYEREKEITEK ELMENEKÜLNEK EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL.

NÉZZÉTEK, AHOGYAN ÉHEN HALNAK, MEGFAGYNAK AZ ITT MARADOTTAK.

JAVASLOM, AKKOR MINDENKI KEZDJE MEGÁSNI A SAJÁT SÍRJÁT, ÉS FEKÜDJÖN IS BELE.

DE TUDD, NEM LESZ SZEMFEDŐ, NEM LESZ VÉGTISZTESSÉG, DE MÉG A FÖLDET SEM KAPARJA RÁD SENKI, MERT NEM ÉRDEMLED MEG!

GONDOLKOZZÁL! TALÁN VAN MÉG PÁR NAPOD!

ROSTA ÁGNES

MAGYARORSZÁG. 2017. 03. 01.


Megosztás

1 hozzászólás

  • Sebők Emília says:

    Szívemből szólt Ágnes, mondhatnám azt is, helyettem írta. Egyetlen dolgot árnyalnék, azt hogy miért nem megyünk utcára. Mert hiába mindaz a nyilvánvaló aljasság, gazság, amit a Fidesz-KDNP kormány elkövet az ország ellen, ellenünk, sőt a jövőt megérő, megélő korosztályok jövője ellen, bennünk egyelőre még erősebb az érzés, a vágy, hogy nyugodtan, békében szeretnénk élni! Mi nem szeretünk folytonos harci lázban égni, folyvást legyőzendő ellenséget fabrikálni, mint a miniszterelnöknek titulált „valaki” a fejünk fölött. Nekünk elegünk van abból, hogy a mi életünkben volt már hidegháború, aztán a többszörösen prolongált békeharc, közben a gyerekfejjel megélt, ezért akkor még nem is értett 1956, volt 1968-ban Csehszlovákiába bevonulás és félelem, hogy mi lesz ebből, aztán egy acsarkodássá fajult, félresikerült rendszerváltás és még annyi más. És volt a mindig vissza-visszatérő politikusi ígérgetés, hogy most még egy kicsit nehéz lesz egy ideig, most még meg kell húzni egy kicsit a nadrágszíjat, de majd aztán jobb lesz. Most meg a hazugság-áradat, hogy itt minden milyen jó, de nem az! Most még szeretnénk egy kicsit legalább a csigaházunkban békén lenni, mielőtt kimegyünk az utcára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés