Megvan, ki mondhat le pár óra múlva – ez is hatalmasat fog szólni!

Közzétéve ekkor: 2024 február 13. 9:41

Ő is megszakította külföldi útját és elindult hazafelé, hogy bejelentést tegyen!

Kiderült, kinek a bukására célozhatott Varga Judit volt férje, Magyar Péter, amikor – ahogy azt mi is megírtuk – kitett a Facebook-oldalára az István, a király rockoperából egy idézetet: „Valakinek holnap le kell mondani hivataláról. Oh mondd, te kit választanál?” Nos a legújabb hírek szerint ez a személy Orbán Viktor egyik legközelebbi embere lehet. A 444.hu értesülései szerint ugyanis

BALOG ZOLTÁN PÜSPÖKSÉGE VESZÉLYBE KERÜLHET A KEGYELMI ÜGY MIATT!

A portál egy jelenleg is aktív miniszter közvetlen munkatársától azt az információt kapta, hogy a pedofilsegítő K. Endre „benne volt Balog körében”, sőt: a püspök a pedofília miatt elítélt igazgatót is jól ismerhette, mivel 2016-ban állami kitüntetésére javasolta. Balog szervezhette a pedofilsegítő K. Endre felesége és Novák Katalin találkozót, és jelentős szerepe volt abban is, hogy a köztársasági elnök aláírta a férfi kegyelmi kérelmét.

BALOG A BOTRÁNY KÖZEPÉN ÚGY DÖNTÖTT, HOGY ELTŰNIK PÁR HÉTRE, DE A BOTRÁNY ÍGY IS UTOLÉRTE.

Hiába írta ki a Facebook-oldalára, hogy itt az ideje „visszavonulni néhány hétre imádkozni, gondolkodni, olvasni és írni Isten csendjében. Micsoda ajándék!” – a botrányban játszott szerepét ezzel nem sikerült eltussolnia.

444.hu Ausztriában találta meg Balog Zoltán református püspököt, akit információik szerint Orbán a kegyelmi ügy egyik felelősének tart. A portál által közzétett videófelvételen.

BALOG ZOLTÁN AZT MONDTA, KEDDEN NYILATKOZATOT TESZ, AMIHEZ EGYEZTETNIE KELL A PÜSPÖKTÁRSAIVAL. MAJD ELINDULT MAGYARORSZÁG FELÉ. 

Telex információi szerint A Magyarországi Református Egyház vezetése kedd délelőttre berendelte Balog Zoltán püspököt, hogy egy úgynevezett esperes-gondnoki értekezleten számoljon be arról, pontosan milyen szerepe volt a bicskei gyermekotthon korábbi igazgatóhelyettesének kegyelmi ügyében. A portál úgy tudja,

KORMÁNYZATI POLITIKUSOK JELEZTÉK A MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS EGYHÁZNAK: SZERETNÉK, HA BALOG ZOLTÁN IS „LEVONNÁ A MEGFELELŐ KÖVETKEZTETÉST.”

Amíg a meghallgatás meg nem történik, illetve döntés nem születik Balog Zoltán püspök további sorsáról, a református egyház nem kommunikál az ügyben, és a tagokat is arra kérték, hogy ne nyilatkozzanak a lelkészi elnököt érintő dolgokról. Ugyanakkor az már biztos, hogy

A KÜLFÖLDI ÚTJÁT MEGSZAKÍTÓ BALOG ZOLTÁN A KEGYELMI BOTRÁNNYAL KAPCSOLATOSAN FONTOS BEJELENTÉSRE KÉSZÜL. PONT ÚGY, AHOGY NOVÁK KATALIN IS TETTE.

Úgy tűnik tehát, hogy a pedofilgyanús kapcsolatokkal átszőtt fideszes vezetők körében további fejek hullása várható. Jelenleg senki sem tudja, meddig száguld ez a lavina és kit fog még maga alá temetni.

pestibulvar.hu

 
 
 
 


Megosztás

6 hozzászólás

 • Guriga says:

  OV elveszítette Putyin bizalmát és ez a legnagyobb veszély! Itt a pont!

 • Dikó64 says:

  Helyes, szép sorban, minden nap 1.

 • Ká Endre says:

  régóta sejthető volt, hogy a „Kárpátok géniusza 2-t” a saját emberei döntik meg….

 • Egy olvasó és magyar says:

  Takarodjon a fidesz minden tagja, elég volt belőlük

 • Erika says:

  Az, hogy ovi hallgat, beszédesebb mindennél! Ez a rendszer már nem tartható fenn! A fideSS vonja le a konzekvenciát, a saját emberei fogják felrugni az egyezségüket, hogy mentsék magukat! Belülről éri őket „támadás, nem megúszós a dolog, elnentek a falig, nincs tovább! (Fusson ki, merre lát!) Dől a vár!

  • Névtelen says:

   Már korábban megírták hogy ez lesz, hogy belülről fog szétrohad mi ez a banda..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés