Majd egyszer elolvad?

Közzétéve ekkor: 2014 január 28. 10:10

bicikli hóbanNem tudom ki az illetékes, de jó lenne valamit tenni. A hét végén esett egy kis hó és a városban lehetetlenné vált a közlekedés. Kerékpárral a láb és nyaktörés nélkül kockáztatása nélkül szinte lehetetlen, az autók is csak csúszkálnak.
Hókotrókat, hótolókat pedig sehol sem látni. Ismerőseim közül volt aki látott, a Miklós ma hozzászólói között is akadt, aki találkozott néhánnyal, de dolgozni senki nem látott eggyet sem. A vasúton túl még csak hírüket se hallották.
Ha tovább esik, megszűnik a közlekedés? Vagy abban reménykedjünk, hogy az illetékesek nyaralni vannak és ha hazajönnek majd intézkednek? De az is lehet, hogy csak a hétvége miatt nem megy a hótisztogatás, és majd hétfőtől gőzerővel pótlódik a dolog. Vagy lassan itt a tavasz és majd úgyis elolvad?

Józsi, aki nem tud a városban biciglizni.

/szerkesztőségi fotó/


Megosztás

2 hozzászólás

  • Zsarnai József says:

    No most megint esik a hó, kiváncsi vagyok, hogy birkóznak meg vele az illetékesek.

  • Fekete Zsuzsa says:

    Nem tudom, hogy mennyire köszönhető az enyhe időnek, az olvadásnak, mennyire a hókotrási munkáknak, de mostanra járhatóak a város útjai. Délelőtt még a vasúton túl voltak utcák amelyek nem láttak hótolót, de mostanra nagyjából ott is rendeződött a helyzet. Öröm ez is, de kár, hogy szombattól mostanra jutottunk idáig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .



Hirdetés