Levelet kaptunk a TKE-től

Közzétéve ekkor: 2018 július 24. 10:54

Az alábbi – változtatás és kommentálás nélküli – levelet a torokszentmiklosike@tke.hu] e-mail címről kaptuk.

Tisztelt Címzettek!

A Törökszentmiklósi KE vezetőségének nevében tájékoztatom a következőről:

2018. július 22-én megjelent Csak a Székács kézicsapata maradt cikkében több valótlan és félreveztő mondatot használt Ön mint szerkesztő és Kovács Béla mint a Székács KE elnöke egyesületünkkel kapcsolatban. Vezetőségünk a mai nap tájékoztatta a jogi képviselőjét és a Magyar Kézilabda Szövetség elnökét ,hogy a megfelelő lépéseket tegyék meg. Azonnali helyreigazítást és pontos, korrekt tájékoztatást indítványozunk. Ügyvédünk a holnapi napon újra megpróbálja felvenni Önökkel a kapcsolatot. 

Bízva korrekt együttműködésükben ,tisztelettel: 

Törökszentmiklósi KE elnöksége

Szemtől Szembe


Megosztás

1 hozzászólás

  • Serfőző István says:

    Tisztelt Törökszentmiklósi KE elnöksége!
    Szerkesztőségünk várta Önök részéről a mai napra ígért kapcsolat felvételt. Ez azonban sem ma, sem tegnap nem történt meg. Így még mindig nem tudhattuk meg a titkot, miféle valótlan és félrevezető mondatokat tartalmaz – sértve a TKE hírnevét – a Székács KE-ről közreadott cikkünk.
    A fenti cikket kifogásoló levelükben indítványozták, hogy lapunk pontos és korrekt tájékoztatást adjon az olvasóinak. Köszönjük a jó tanácsot, de azt kell mondanunk, hogy eddig is ekként jártunk el, így a nevezett írás is eleget tesz ezen elvárásoknak.
    Tisztelettel: Serfőző István szerkesztőségi tag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés