Legyen karácsonya a kutyáknak is!

Közzétéve ekkor: 2016 október 31. 21:20

Karácsonyi jótékonysági felhívást indítunk, Kutyás Karácsony jeligével. 🙂

Olyan cégeket, vállalkozásokat, egyéni vállalkozókat, munkahelyeket, iskolákat keresünk, akik szeretnének, hajlandóak Karácsony alkalmából összefogni egy jó cél érdekében.
Hiszen a Karácsony a szeretet, az összefogás ünnepe, amikor is egy kicsit még jobban igyekszünk segíteni másoknak, a kevésbé szerencséseknek, rászorulóknak.

Jelen esetben a törökszentmiklósi Befogad-lak Állatvédő Alapítvány telepén élő 130 kutyának.
Szeretnénk kicsit boldogabb Karácsonyt biztosítani a kutyáinknak, amihez nélkülözhetetlen a meleg takaró, a finom falatok, az immunerősítő vitaminok, és minden ehhez hasonló hasznos dolog.
Akik csatlakoznak programunkhoz, ezekkel támogathatják munkánkat. 🙂
Hogyan képzeljük el?
Azokon a helyeken, ahol december hónapban tudnak nekünk biztosítani egy kis sarkot, asztalkát, ahol kihelyezhetnénk egy kis perselyt, kosárkát, szórólapot, kivinnénk a szükséges eszközöket.
A munkahelyen dolgozók, a vendégek, vásárlók, stb. a lehetőségeikhez mérten adományozhatnak nekünk Karácsony utolsó napjáig. 🙂
Akármit, ami az adott adomány pont engedélyez. Akár a perselybe pénzt dobva, akár a kosárkába kutyakonzervet, szalámit, tápot, akár takarót, pórázt, nyakörvet, gyógyszereket, stb. Amit igény szerint több részletben is elhozunk, ha már túl sok gyűlne össze.

Hiszen aki járt már nálunk, tudja: ezekből sosem elég, és ezek nélkül még nehezebben telnek a téli napok a rácsok mögött… Nekik csak mi vagyunk, hiszen nem mindenki olyan szerencsés, hogy a Szentestét már egy új otthonban, családja körében töltse.
Tudjuk, hogy mindenki nem tud örökbe fogadni, rendszeresen adományozni.
De talán ebben a pár napban többször eszetekbe jutnak ők, a mi kis kóborkáink.
És ha csak egy kicsivel is, de hozzájárultok ahhoz, hogy jövőre talán már Szotyi, Herceg, Argos vagy épp Niki is a meleg szobából, boldogan pillantson ki a Karácsonyfa alól.

Ha úgy érzitek, lenne egy kis hely az irodában, aulában, az egyik lépcsőfordulóban számunkra, jelentkezzetek bátran. 🙂
Akár a városhatárokon kívül is!
Mi eljuttatjuk szórólapjainkat, plakátjainkat, perselyeinket. 🙂

Jelentkezni itt facebook-on, telefonon (Kovács Klaudia: 06-70/628-2305), személyesen vagy e-mail-ben (befogadlakalapitvany@gmail.com) tudsz, ahol mindent meg tudunk beszélni részletesen.

Az adományozási program december hónaptól indulna, egészen Karácsony utolsó napjáig.
Minden adományozási helyszínt megjelölünk nyilvánosan, ezzel is köszönetet mondva a segítségért! 🙂

Kérjük, osszátok a felhívást, hogy minél több helyre eljusson! 🙂

Köszönjük!

Befogad-lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítvány

 


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés