Legalább a hadtápügyi államtitkár elégedett

Közzétéve ekkor: 2019 április 24. 14:47

Ha valaki abba a megbocsáthatatlan bűnbe esne, hogy nem ismeri, vagy nem azonnal ismeri fel, ő itt Németh Szilárd. Természetesen nem hadtápügyi államtitkár, ilyen tisztség nem is létezik. Becsületes titulusa szerint a  Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke, Fidesz „rezsicsök- kentésért” felelős országgyűlési képviselője, mellesleg a Magyar Birkózószövetség elnöke.

Honvédelmi ügyekben ritkán szólal meg, de akkor igen ütősen, megnyilvánulásai igen sokáig és igen emlékezetesek maradnak.  Facebook-oldalát nézegetve, amelynek pillanatnyilag 8425 kedvelője van, a birkózást – ha birkózói múltja erősen vitatott is – nagyon kedveli, különösen az e területen sikert elért felnőttekkel, fiatalokkal szeret együtt mutatkozni.

De nem ezen a két területen ismert, nevet nem igazán hadi és szövetség elnöki tevékenységével vívott ki magának. Országos hírnévre állítólagos főzési tudományával, és tényleges nagy étvágyával, evésszeretetével vívott ki magának.  Fideszben elvitathatatlan  vezető szakácsi szerepe, nagy összeröffenésekkor főzőkanállal kezében mindig az üst közelében van.

Közösségi oldalán is előszeretettel osztja meg főzőtudományát,  azt is, mikor mit evett jóízűen, s mindezt ízlelőbimbókat izgatóan fotókkal is illusztrálja. Étkezését most, húsvét körül is követhettük Volt olyan pillanat, hogy aggódni kezdtünk, éhezni fog, de miként a mesében a végén minden jól alakult. Hogy az élvezetekből olvasóink se maradjanak ki. tíz nap termését közzé tettünk.

Jó étvágyat!

Fotók: Németh Szilárd/Facebook

Szemtől Szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés