A lábbal tiport ember!

Közzétéve ekkor: 2017 július 8. 13:19

MICSODA EGY ORSZÁG EZ KÉREM?

MILYEN MÉLY GYŰLÖLET SUGÁRZIK EMBEREKBŐL, KIK ENNEK AZ ORSZÁGNAK A VEZETŐI?

ORSZÁGUNK JELENLEGI VEZETŐI SOROS ÖSZTÖNDÍJASOK VOLTAK! AZ Ő PÉNZÉN TANULHATTAK KÜLFÖLDÖN INGYEN! NEM HISZEM, HOGY KÜLFÖLDÖN HAZUGSÁGTANBÓL DIPLOMÁZTAK VOLNA.

ÖMLIK RÁNK A SZENNY, A HAZUGSÁG! MEGTEHETIK,  HISZEN A MAGYAR EMBEREK JÓ RÉSZE, HA ESTE A MUNKÁBÓL HAZATÉR, S BEKAPCSOLJA A TV-T, MAXIMUM AZ M1 CSATORNÁT VAGY A DUNÁT, ESETLEG A TV2 HÍRADÓJÁT NÉZI. AZ ALAPCSOMAGOKBAN EZEK AZ ELÉRHETŐEK.

ÉN IS MEGNÉZEM, MERT KÍVÁNCSI VAGYOK, ÉPPEN MIT HAZUDNAK, MIVEL TERELIK EL A FIGYELMET AZ ORSZÁG VALÓS HELYZETÉRŐL. MEGTEHETEM, HOGY NAPI 5-6 HÍRADÁST MEGNÉZZEK, MERT UGYE A NYUGDÍJAS RÁÉR.

AZTÁN DÖBBENTEN NÉZEK KI A FEJEMBŐL. SENKIT NEM ÉRDEKEL, HOGY JELENLEG ÉHEZŐ GYEREKEK JÁTSZANAK A PORBAN, ŐKET NEM TUDJÁK MÉREGDRÁGA TÁBOROKBAN ELHELYEZNI A SZÜLEI.. MÉLY CSEND ÖVEZI AZ ÚSZÓ VB-RE KIDOBOTT MILLIÁRDOKAT. SENKI SEM SZÓL, HOGY VAN EGY ÖSSZETÁKOLT UGRÓTORONY A DUNA PARTJÁN, AMI ÚGY NÉZ KI, MINT SOK EGYMÁSRA ÉPÍTETT KORDON. BALATONFÜREDET TÖNKRE TETTÉK! AVÁROSLIGETET SZINTÉN.  TÖBB MILLIÁRDÉRT NÉZHETIK A VIP VENDÉGEK A MEGNYITÓ ÜNNEPSÉGET, VISZONT A “PÓR NÉP” CSAK EGY RÉSZÉT LÁTHATJA MAJD. SENKI SEM SZÓL AZ ESZEMENTEN GYARAPODÓ ÁLLAMI VEZETŐK GYERMEKEINEK “SIKERES” PÁLYÁZATAI MIATT. PÁR SOROS HÍR CSUPÁN A G20-ON TÖRTÉNTEK. A KUTYÁT SEM ÉRDEKLI, HOGY MINISZTERELNÖKÜNK AKI SOHASEM HAZUDIK, ÉS NEM IS GAZDAG, MI A BÜDÖS FENÉBŐL VÁSÁROLTA VISSZA A MOL 25 %-ÁT.MERT HOGY EZT MONDTA. AZZAL SEM FOGLALKOZIK SENKI, MIBŐL IS LESZ BERUHÁZÁS 2018 UTÁN, HISZEN AZ UNIÓS PÉNZEK FOLYNAK EL. MAGÁNZSEBEKBE!

NA ÉS HÁT

SOROS GYÖRGY 86 ÉVES. NEM A VILÁG LEGGAZDAGABB, ÉS NEM IS A LEGBEFOLYÁSOSABB EMBERE! ŐK, MÁRMINT A LEGBEFOLYÁSOSABBAK, ÉPPEN HAMBURGBAN VANNAK. HA VALAKIKNEK A KÉPÉVEL KI KÉNE PLAKÁTOZNI AZ ORSZÁGOT, AKKOR ÉN EZEK KÖZÜL VÁLASZTANÉK. IGAZ, TUDTOMMAL EGYIK SEM MAGYAR ÉS EGYIK SEM ZSIDÓ. DE HA VALAKIKNEK KÖSZÖNHETJÜK A MIGRÁCIÓS VÁLSÁGOT, AKKOR TESSÉK KÖZÖTTÜK KERESNI.

VISZONT KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY A HAZÁMAT BECSAPJÁK! KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY HAZUDJANAK NEKEM ÉS HONFITÁRSAIMNAK! KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY AZ ORSZÁG PÉNZÉN LÁBBAL TIPORJÁK EGY EMBERTÁRSUNKNAK AZ ARCKÉPÉT! KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY ZSIDÓZZANAK, AKÁR NYÍLTAN, AKÁR BURKOLTAN! KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY AZ UTÁNUNK KÖVETKEZŐ NEMZEDÉKBEN ELÜLTESSÉK A GYŰLÖLETET EGY EMBEREN KERESZTÜL USZÍTVA ! KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY A GYEREKEINK, UNOKÁINK EGY HAZUG VILÁGBA ÉLJENEK, ÉS NE TANULHASSÁK MEG, MI AZ IGAZSÁG A JELENÜNKRŐL ÉS A MÚLTUNKRÓL!

SOROS GYÖRGY EGY IDŐS EMBER. BIZONYÁRA CSINÁLT SOK ROSSZAT ÉS SOK JÓT IS ÉLETÉBEN. NEM SOK VAN MÁR NEKI HÁTRA  A FÖLDI LÉTÉBŐL. MOST Ő A KÖZELLENSÉG ITTHON. KÉRDEZEM, HA Ő MÁR NEM LESZ, AKKOR KI LESZ A KÖVETKEZŐ ZSIDÓ HITŰ EMBER, AKIT MILLIÁRDOKÉRT FOGNAK OLYASMIÉRT SZIDNI, AMIT EL SEM KÖVETETT?

TÉNYLEG ELHISZIK AZ EMBEREK, HOGY PÁR MILLIÁRD DOLLÁRRAL TÖBB MILLIÓ MIGRÁNST LEHET EURÓPÁRA SZABADÍTANI? A FÖLDKÖZI TENGEREN ÁTJÖVŐ AFRIKAIAK EURÓPÁBAN KERESIK A LÍBIAI JÓ LÉTET,  ŐK AZT HISZIK ITT IS KADHAFI “KOMMUNIZMUSA” VAN.

KÖVETELEM, HOGY VEGYÉK LE AZ UTCÁKRÓL, VILLAMOSOKRÓL, METRÓKBÓL ÉS MINDENHONNAN A GYŰLÖLET PLAKÁTJAIT, A TV REKLÁMJAIT ÁLLÍTSÁK LE!

ADJÁK VISSZA MAGYARORSZÁGNAK AZT A PÉNZT, AMIT GYŰLÖLETKAMPÁNYOKRA KÖLTENEK! VAN HELYE ENNEK A PÉNZNEK! EGÉSZSÉGÜGYBEN, GYERMEKÉLELMEZÉSBEN, NYUGDÍJASOKNÁL , BÉREMELÉSEKNÉL!

MAGYARORSZÁG 2017.07.08.            

                                                          ROSTA ÁGNES


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés