Kubatov Gábor szerint aki megvonja a Fraditól a támogatást, az nincs tisztában

Közzétéve ekkor: 2024 január 23. 13:49

a nemzeti érzéseinkkel

Kissé indulatos Facebook-posztban reagált Kubatov Gábor a híre, miszerint a Mahart Passnave Kft. nem szponzorálja tovább a Fradi női kézicsapatát, mint írja, „arra hivatkozva, hogy a csapat eredményessége a tavaly márciusban 3 évre meghosszabbított szerződés aláírása után jelentősen visszaesett”.

Kubatov ezután hosszasan sorolja a csapat azóta elért eredményeit, bizonyítandó, hogy az indoklás hamis, a csapat pedig valójában jobb lett. És mint fogalmaz:

„Ezen tények után a szerződés felbontása vérlázító, az eljárás és a stílus pedig végtelenül primitív.”

A Ferencvárosi Torna Club elnöke azt is hozzátette: sem az elveikből, sem a megkötött szerződésből nem engednek, és jogi eljárást kezdeményeznek, a (jelenleg egyébként Lázár János építési és közlekedési miniszter alá tartozó) Mahart Passnave döntéshozói ugyanis tájékozatlanok, és döntésükkel – vagyis hogy nem szponzorálnak tovább – ellehetetlenítik a női kézilabdacsapat működését.

Posztját pedig az alábbi dörgedelmes sorokkal zárta, mellékelve az abban többször is nevesített Bényi Szabolcs (a Mahart Passnave vezetője) fotóját is, hogy mindenki tudja, kiről is van pontosan szó:

Döntésükből jól látszik, hogy fogalmuk sincs az eredményeinkről, arról, milyen jó hírét visszük a hazánknak, a fővárosunknak és minden szponzorunknak itthon és külföldön egyaránt. Láthatóan nincsenek tisztában a sport társadalmi hatásaival. A Mahart Passnave vezére, Bényi Szabolcs, mit sem sejt a nemzeti érzésekről, sem a sport oktatásban betöltött fontos szerepéről.

„Torkig vagyok az ilyenfajta módszerekkel és emberekkel. ”

Meg vagyok döbbenve…

Szerződést bontott a Bényi Szabolcs által vezetett Mahart Passnave Kft. Magyar Kupa-címvédő, tavalyi BL-döntős női kézilabdázóink egyik szponzora. Mindezt egyoldalúan és – szeretném hangsúlyozni – teljesen jogellenesen, arra hivatkozva, hogy a csapat eredményessége a tavaly márciusban 3 évre meghosszabbított szerződés aláírása után jelentősen visszaesett…

Ezzel szemben tény az, hogy jobbak lettünk. Azóta Magyar Kupát nyertünk, bekerültünk Európa 4 legjobb

See more

444.hu

 
 
 
 


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés