KISNYUGDÍJAS TILTAKOZIK!

Közzétéve ekkor: 2021 július 4. 15:30

ÉN NEM ÉRTEK A SZÁMÍTÁSTECHNIKÁHOZ.. NEM TUDOM, A FACEBOOK VAGY PEDIG ANNAK A MAGYAR ELLENŐRZŐ CSOPORTJÁNAK A MŰVE-E, AMI TÖRTÉNIK, DE KIKÉREM MAGAMNAK, HOGY BÜNTESSENEK, TILTSANAK, KORLÁTOZZANAK!

TEGNAP REGGEL MINT MINDEN ALKALOMMAL, EGY KEDVES BEKÖSZÖNÉST SZERETTEM VOLNA MEGOSZTANI A BARÁTAIMMAL ÉS ISMERŐSEIMMEL,  ERRE KORLÁTOZTAK  17:59 ÓRÁRA. MÉG LEÍRNI IS NEVETSÉGES LENNE, DE NEM AZ. NEM 24 ÓRÁRA, HANEM KISZÁMOLTA VALAKI VAGY VALAKIK, HOGY 17 ÓRA ÉS 59 PERCIG ÉN VESZÉLYT JELENTEK EGY KÖZÖSSÉGRE. MAJD JÖTT EGY TILTÁS IS.

MIÉRT? MERT MEGPANASZOLTAM? VÁLASZT NEM KAPTAM.  PANASZRA VAN LEHETŐSÉG, DE VÁLASZT NEM KAP AZ EMBER.

NEM VAGYOK, ÉS SZERINTEM AZ A RENGETEG EMBER, AKI ÍGY JÁRT TEGNAP,  ÉS MINT OLVASOM, MA IS,  NEM BŰNÖZŐ. FELHÁBORÍTÓ ÉS IGAZSÁGTALAN  MEGKÜLÖNBÖZTETNI BENNÜNKET,. KORLÁTOZNI A VÉLEMÉNY-ÉS SZÓLÁS SZABADSÁGUNKAT.

ÉN PÉLDÁUL SOHASEM  ÍROK CSÚNYÁN, NEM KÍVÁNOK SENKINEK ROSSZAT, NEM GYŰLÖLKÖDÖM.  HA VÉLEMÉNYT ÍROK, AKKOR AZT KULTURÁLTAN FOGALMAZOM MEG, NÉHA IRÓNIÁVAL, DE AZ NEM SÉRTŐ.

MIÓTA LÁTÁSSÉRÜLT LETTEM, KÜZDENEM KELLETT A NAGYBETŰS ÍRÁS ELFOGADÁSÁÉRT. .SIKERÜLT. A FACEBOOK MEGÉRTETTE,  VAGYUNK JÓ PÁRAN, AKIKNEK NEM ELÉG A SZEMÜVEG. A NAGYÍTÁSI LEHETŐSÉGE, NAGY SEGÍTSÉG A NAGYBETŰK ÍRÁSA, OLVASÁSA. KÖSZÖNET ÉRTE, HOGY MEGÉRTETTÉK.

MAJD JÖTT EGY ÚJABB, hogy GYORSAN GÉPELEK. SZERINTEM MEG SEM KÖZELÍTEM EGY GÉPÍRÓNŐNEK a GYORSASÁGÁT, DE PÁR HÓNAP HARC UTÁN TUDOMÁSUL VETTÉK, VAN, AKI GYORSABBAN ÍR, és MÁR AZÉRT SEM KAPOK BÜNTETÉST.

DE AZÉRT KORLÁTOZNI, hogy VALAKIKNEK KÖSZÖNNI SZERETNÉK, és SZÉP EMBERI, ÉLHETŐ NAPOT KÍVÁNNI, ERRE MÉG NEM VOLT PÉLDA. HOLNAPTÓL a KORMÁNYVÁLTÁST AKARÓ ISMERŐSEIMNEK MAJD NEM KÜLDHETEK NÉVNAPI VAGY SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTÉST? MERT VALAKI ÚGY GONDOLJA, HÁTHA VALAMI FELBÚJTÓ, RENDSZERELLENES ÜZENET VAN BENNE REJTVE?

TESSÉK, MONDANI, NORMÁLISAK, AKIK EZT CSINÁLJÁK?  MILYEN ÜLDÖZÉSI MÁNIÁJUK VAN EZEKNEK AZ EMBEREKNEK? ÉN MÁR NEM TUDOK KIJÁRNI AZ UTCÁKRA,  DE A TV-N LÁTOM AZ ÓRIÁS PLAKÁTOKAT, AHOGYAN USZÍTJÁK EGYMÁS ELLEN AZ EMBEREKET:  TI GONOSZAK VAGYTOK, MI JÓK VAGYUNK.. MILLIÓKÉRT VAGY MILLIÁRDOKÉRT.

PRÓBÁLNÁM MEGÉRTENI, DE NEM MEGY.. ÉRTEM ÉN, JÖNNEK A VÁLASZTÁSOK, SORSOK FOROGNAK KOCKÁN. NA DE ÍGY? KORLÁTOZÁSOKKAL ÉS BÜNTETÉSEKKEL FOGUNK ÉLNI,  MÍG EL NEM DŐL, KIK FOGJÁK VEZETNI A HAZÁMAT MAJD NÉGY ÉVIG?

AZ ÉN ÉRTÉKRENDEMBEN CSAK JÓ ÉS ROSSZ, TISZTESSÉGES ÉS BECSÜLETES VAGY TISZTESSÉGTELEN ÉS BECSTELEN  EMBER VAN! ESZERINT VÁLASZTOM MEG AZ ISMERŐSEIMET ÉS BARÁTAIMAT.

VISSZAUTASÍTOM, HOGY KORLÁTOZZÁK AZ ÉLETEMET. HOGY BELESZÓLJANAK AZ AKARATOMBA. MÉG EL TUDOM DÖNTENI, MI A JÓ ÉS MI NEM!

AMI MOST MEGY, NEM JÓ!

SzemtőlSzembe


Megosztás

6 hozzászólás

 • vándor says:

  Ez ellen bizony nehéz küzdeni.Tiltás,pénzelvonás minden szinten.A politika mindenhol jelen van.Így lesz a világ egyre rosszabb.Apróságokért is tiltanak mivel még van némi szabad akarat a világban.Ez nem tetszik a világ urainak ezért egyre többet korlátoznak

 • Hakapec kis nyugdíjas az a szemét akinek van takargatni valója, az dobja a közösbe az összes vagyonát Ft havi 150 ezer fízetés visszavonással... says:

  A szekurita mit keres itt a magyaroknál?????????????????? menjen haza…….. A van mit tiltakozni, aki dolgozott annyit mint az állat, ennek a sok léhüttő élvezkedő dö…..

 • Jónizs Gyula says:

  Többször voltam le tiltva. Csak a YouTube csatornán, vagy a Google oldalon olyat olvastam ami azonos a véleményemel. A covid 19 miatt is lettem le tiltva mint kéretlen adat. Kűldön dolgozó nővérek cikkeit osztottam meg. Végül jeleztem cenzúra miatt nem osztok több cikket. Stb. Románia magyarul beszélő nő is tiltatott le. Románia valódi határa a Tisza vonala. Kicsit erősen reagáltam. A családom Debrecen és környéke. Tehát román állampolgár lennék, ha a Tisza lenne az ország határ. Stb.

 • Maléth György says:

  Teljes mértékben egyetértek. Ez a face book „demokrácia”?

 • Névtelen says:

  Kubatov banda dolgozik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés