KIS ISMERTETŐ A MOZGÁSSÉRÜLTEK TÁMOGATÁSÁRÓL

Közzétéve ekkor: 2017 szeptember 22. 8:10

TÖBB ÉV UTÁN, MIRE MEGKAPOD A HATÁROZATOKAT, HOGY TÉNYLEGESEN NEM VAGY KÉPES MENNI, VAGY CSAK PÁR MÉTERT, AZT IS ÚGY, HOGY A CSÚSZÓMÁSZÓK ÜGYESEBBEK NÁLAD. ELJÖHET AZ IDŐ, HOGY GONDOSKODJON RÓLAD AZ ÁLLAM, HOGY EMBERHEZ MÉLTÓAN ÉLHESSÉL.

HA KÉRED, KAPSZ IS RÁ 10 ÉVENKÉNT 300 EZER FORINTOT, HOGY ÁLMAID ÁLMÁT MEGOLD. ELVISZNEK A KIJELÖLT BANKHOZ. NA ITT MÁR ELCSÚSZTÁL TÖBBSZÖRÖSEN. 1. HA ROSSZ BANKFIÓKOT VÁLASZTASZ, AKKOR NINCS HOZZÁÉRTŐ ÜGYINTÉZŐ. GOND EGY SZÁL SE, HISZEN VAN PÉNZED, MEHETSZ A KÖVETEZŐ FIÓKBA. AZ AJTÓBAN AZONNAL FEL IS AKADSZ.

RÁMPA UGYAN VAN, DE KAPASZKODJÁL MEG, A 2 SZÁRNYÚ AJTÓNAK CSAK EGYIK FELE NYITHATÓ, A MÁSIK VISZONT BERIASZTÓZVA, ÍGY AZ NEM NYITHATÓ. NEM BAJ, ARANYOSAK A BIZTONSÁGI ŐRÖK, KIKAPNAK A KOCSIDBÓL. BEVISZNEK. HÁLA NEKIK. AZ ÜGYINTÉZŐ KEDVES, SEGÍTŐKÉSZ, RÁD ÖMLESZT EGY HATALMAS PAKSAMÉTÁT, AMIT KITÖLTVE VISSZA KELL MAJD VINNI. NEM GOND. VAN MŰSZAKI VÉGZETTSÉGED, MEG TUDOD CSINÁLNI. + VAN EGY CSODA CÉG,AKIK MÉG ADNAK IS MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓT AZ ELVÉGZENDŐ MUNKÁRÓL. TERMÉSZETESEN CSAK A SAJÁTJUKRÓL. A TÖBBI CÉG VISZONT NEM AD. CSAK HA FIZETSZ. DE ELFOGADJÁK A TE RAJZAIDAT IS ÉS A TE MŰSZAKI LEÍRÁSOD.  AZT HISZED, CÉLBA ÉRTÉL. VISSZA A BANK FIÓKBA. AZ ÚJ ÜGYINTÉZŐ SZINTÉN KEDVES, ARANYOS, SEGÍTŐKÉSZ. AZONNAL LE IS EMEL PÁR EZER FORINTOT A SZÁMLÁDRÓL ILYEN, OLYAN DÍJAKRA. MAJD KEDVESEN ELMONDJA, HOGY KIKÜLD EGY ÉRTÉKBECSLŐT, AKI FÉNYKÉPPEL DOKUMENTÁLJA, HOGY MILYEN A JELENLEGI ÁLLAPOT. UTÁNA FELGYORSULNAK AZ ESEMÉNYEK. TÉNYLEG CSAK ANNYIT KÉRSZ AMI LÉTKÉRDÉS. NO EZ 700 EZER KB. ELFOGADJÁK VITA KÖTÖZKÖDÉS NÉLKÜL.  ELÁMULTAM, NEM VAGYOK HOZZÁSZOKVA.

MAJD JÖN A TÁJÉKOZTATÁS. KAPSZ 300 EZERET AZ ÁLLAMTÓL, NA NEM MINDET, CSAK EGY RÉSZÉT. KAPSZ 1 ÉVET A MEGVALÓSÍTÁSRA – EZ NEM ELÉG -HA MINDENT NEM CSINÁLTATSZ MEG ÚGY, AHOGYAN LE LETT DOKUMENTÁLVA, MINDEGY, HOGY MIT CSINÁLTATTÁL MEG, BÜNTIBŐL AZ ÁLLAM VISSZAKÉRI MÉG AZT A PÉNZT IS, AMIT EDDIG BELEINVESZTÁLTÁL, KIFIZETTÉL.

NA RÁ SE RÁNTS, MAJD ÖSSZEKAPIRGÁLOD VALAHOGYAN A NYUGDÍJADBÓL.  VAGY NEM. DE AZÉRT KEZDJÉL EL SZAKEMBEREKET KERESNI, MERT HA AZ ANYAGOT MEGVESZED, MÁR EL IS ÚSZOTT AZ ÖSSZES PÉNZED, AMIT UGYE NEM KAPTÁL KÉZHEZ MÉG. AZ MÉG NAGYON ODÉBB VAN. JÖNNEK A SZAKEMBEREK. MÉRNEK, OSZTANAK SZOROZNAK, VAKARJÁK A FEJÜKET, KIS MUNKA AZ EGYIKNEK, NAGY MUNKA  A MÁSIKNAK, MEG EGYÉBKÉNT IS SOK A MEGRENDELÉS, DE ELKEZDI MONDANI NEKED, AZ ÖREGASSZONYNAK, MIT, MENNYIÉRT CSINÁLNA MEG. ÉS MAGYARÁZ. NEM TUDJA, HOGY ÉRTESZ HOZZÁ, ÉS ÖREGSÉG IDE VAGY ODA MÉG NEM VAGY DEMENS. SŐT VALAMIKOR RÉGEN A HIVATÁSOD VOLT. PONT ILYEN EMBEREKNEK TERVEZTED MEG, MIT CSINÁLJANAK. TEHÁT TUDOD A MUNKA MENETÉT, IDEJÉT, STB. URAM BOCSÁ, MÉG AZ ANYAGIGÉNYT IS. MÁR MAJDNEM TALÁLSZ PÁR SZAKEMBERT, AKIVEL TALÁN MEG IS EGYEZNÉL, ÉS AKKOR JÖN, HOGY CSÓKOLOM SZÁMLÁT KÉR? HÁT HOGY A FENÉBE NE KÉRNÉK., HISZEN AZ ANYAGGAL ÉS A MUNKADÍJJAL IS EL KELL SZÁMOLNOM. MÉG AZZAL IS, AMIT NEM AZ ÁLLAM FINANSZÍROZ MEG.  NA, ITT JÖN A MÁSIK ÉRDEKES DOLOG. MINDENKI AD SZÁMLÁT. DE …………. FIZESD KI MÉG EGYSZER A 27 % ÁFÁT ZSEBBE!

KÉPZELD EL, HA BEMÉSZ A SARKI BOLTBA, ÉS VÁSÁROLSZ. A BOLTOSTÓL NEM BLOKKOT KÉRSZ, HANEM ÁFÁS SZÁMLÁT. SZÉPEN KIFIZETED. Ő MEGÍRJA, DE NEM ADJA ODA AZ ÁRÚT MONDVÁN FIZESD KI ÚJRA AZ ÁFÁT.

ÉRTED? ÁFA CSALÁS!

PERSZE AZÉRT EZ CSAK A SZAKEMBEREKRE VONATKOZIK. AZ ANYAGOT, HA BÁRHOL MEGVESZED, AKKOR KAPSZ TISZTESSÉGES ÁFÁS SZÁMLÁT.

DE MENJÜNK TOVÁBB! ÁRAK ÉS KÖLTSÉGEK.

CSAK EGY PÉLDA, MERT NEM AKAROM, HOGY HOSSZÚ LEGYEN. KÉREM AZ ÁRAJÁNLATOKAT NAGY CÉGEKTŐL. KAPOM IS TELEFONON IS ÉS EMAILBA IS RENDESEN. KEDVESEN, UDVARIASAN. NEM A CÉG NEVEK A LÉNYEGESEK HANEM MI MENNYIBE KERÜL. HA CSINÁLTATSZ EGY RÁMPÁT AZ NEM ELÉG, ARRA SAJNOS KELL CSÚSZÁSMENTESÍTŐ ANYAG. EBBŐL VAN TÖBB FAJTA IS. A GUMISAKAT TEKERCSBE KAPNÁD 4500 FT-L + ÁFA, DE VAN MÁSIK. IDE MÁSOLOM.

MA KAPTAM.

KEDVES ROSTA ÁGNES!

 TELEFONON TÖRTÉNT MEGBESZÉLÉSÜNKNEK MEGFELELŐEN KÜLDÖM A GRP SÍKTÁBLA  ISMERTETŐJÉT. AZ ÖN ÁLTAL KÉRT TERÜLETRE (FA RÁMPA, KEREKESSZÉK ALÁ) A 2 MM VASTAGSÁGÚ,  DURVA SZEMCSÉS SÍKLAPOT JAVASLOM. RAKTÁRI SZÍN: FEKETE

 JAVASOLT MÉRET: 20X400 CM / DB, EBBŐL 2 DB HOSSZÁBAN KERÜLNE A  RÁMPÁRA.

 ÁRA: 23.328-FT+ÁFA = 29.627,-FT/DB X 2 DB =59.253,-FT

 EBBŐL -10% KEDVEZMÉNYT TUDOK ÖNNEK ADNI, ÍGY A KEDVEZMÉNYES ÁRA:  53.328,-FT

 REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI! ALÁÍRÁS, CÉGNÉV, TELEFONSZÁM.

IGEN, KEDVES HÖLGY, TUDOTT SEGÍTENI, A VÉRNYOMÁSOMAT JÓL FELEMELTE MINDEN KEDVESSÉGE ELLENÉRE. EZ A KÉT CSÍK 30 EZER FORINTTAL KERÜLNE CSAK KEVESEBBE, MINT A HAVI NYUGDÍJAM. 🙁

NA MOST KÉRDEZEM ÉN, MIT SEGÍT AZ ÁLLAM A MOZGÁSSÉRÜLTEKNEK? MERT UGYE A 300 EZER SEMMIRE SEM ELÉG. NEM KÉRTEM ABLAK, AJTÓ TÁVNYITÓT, SEMMI EXTRÁT, CSAK A FÜRDŐKÁDON AJTÓT, KAPASZKODÓKAT, KISZÉLESÍTETT KERTI UTAT ÉS EGY RÁMPÁT, MERT A JÓ ISTEN MÉG NEM ADOTT SZÁRNYAT, HOGY KIREPÜLJEK A KAPUMIG ÁT A LÉPCSŐN. JA ÉS PÁR M2 CSÚSZÁSMENTES JÁRÓLAPOT + 3 DB AJTÓNAK A KIVÉTELÉT A FALBÓL LÉVÉN NEM FÉR KI RAJTA A KEREKESSZÉK MERT ANNO SPÓROLÁSBÓL MINDEN HOVA 65 CM-S AJTÓKAT TETTEK BE. 🙁

MOST MÁR CSAK SZERZŐDÉST KELL KÖTNÖM, HA VAN ELÉG BÁTORSÁGOM, ÉS BEVÁLLALOM A KOCKÁZATOT, HOGY ESETLEG NEM LESZ MINDEN KÉSZ, ÉS AKKOR VISSZA KELL FIZETNI A TÁMOGATÁST.                                                                                 

MOST OLVASTAM AZ INTERNETEN, OCSÓÓÓÓÓÓÓ KRÉMET ÁRULNAK, ÁLLÍTÓLAG HA KENEGETEM A HÁTAM, KINŐ A SZÁRNYAM. AZT HISZEM, RENDELEK BELŐLE.

MAGYARORSZÁG 2017. 09.21.                       

                                                                          ROSTA ÁGNES


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés