Kézbesített kérdések a Polgármesternek!

Közzétéve ekkor: 2014 február 21. 9:01

Városháza2Az alábbiakban tájékoztatom a tisztelt olvasókat a város vezetőjének  feltett kérdéseimről.
( 2014. február 20-i képviselő-testületi ülés)

1./ Miért nem alkalmasak a vasútállomás újonnan készített aluljárói a kerékpárok átjuttatására a vasúton túlra, illetve onnan ide, miért kell ezeket vállon le-és felcipelni az aluljáró igénybevételekor?

2./ Miért van az, hogy a Magyar Államkincstár 2013-ban lebonyolított vizsgálatának anyagait, – melyek nyomán több mint 51 millió forint és kamatai vonatkozásában visszafizetési kötelezettséget róttak ki az önkormányzatra – még mindig nem kaptam meg másolatban, noha több mint egy hónapja kértem, mi végre a titkolódzás ebben az ügyben?

Egy-egy alkalommal csak két kérdést tehetek fel a polgármesternek, mert ezek számát ennyiben maximalizáltatta.
A kérdések közérdekűek, ennek megfelelően a nyilvánosan megfogalmazottakra érkezett válaszokról is tájékoztatást adok.

 Serfőző István
   önk. képviselő


Megosztás

4 hozzászólás

 • Dóda László says:

  A múlt héten egy idősebb hölgyet próbáltam lesegíteni a 3. vágányhoz. Miért nem működik a lift hogyha elkészült? 2 hete még az volt a kifogás hogy nincs át adva.De akkor miért kellett látszólag működtetni? Hiába nyomkodtuk a gombot! Valaki kitalálta e, hogy hogyan lehet átjutni a „túlsó partra” kerékpárral mert nem mindenki tudja a hátán cipelni a rokkant kerékpárját vagy a hagyományos kerépárt?

 • Anonymus says:

  Serfőző úr! Valóban választ vár? Valóban azt hiszi, hogyí a mutyihősök majd kiállnak a város elé és szánják bűneiket? Ennyire naív?

 • Tóni says:

  Tényleg ekkora marhaságot. A nénikék kerékpárral a hátukon lépcsön le és lépcsőn fel. Ki volt az az bidióta aki ezt így tervezte? Eszüknél voltak azok a hivatali illetékesek akik elfogadták ezt a tervet?

 • Elek Erzsébet says:

  Napok óta meg akartam írni,de egy bizonyos okból nem tettem! Hátha most elindul valami.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés