Ilyen a rendőri összefogás, ilyen az összetartás közöttünk!

Közzétéve ekkor: 2014 augusztus 24. 9:51

vnap_nybat1-300x172Kb. 6 héttel ezelőtt megkeresett egy ismerősöm, hogy rokona szívműtét előtt áll, életveszélyben van, de nagyon ritka a vércsoportja, és nincs elég vér a műtéthez. Fent van a vérre várok listáján az első helyen. Több csoportba és ismerősnek el küldtem a kérést. Hortobágyi István teleszórta az oldalainkat. (BM-s , Rendőr, Rendvédelmis nem sorolom.)

Íme a felhívása: ” István Hortobágyi: FIGYELEM! EDDIG SZOLGÁLT ÉS VÉDETT. MOST Ő KÉR SZOLGÁLATOT! ” Kérem segítsetek, ha mással nem, 1 megosztással. Budapesti Kollégák! SOS segítséget kérek azoktól, akiknek 0 Rh negatív vércsoportja van. Bogár Ferenc részére kellene az Országos Vérellátóba sürgősen vér a szívműtétjéhez! Aki tud, segítsen, ha mással nem, egy megosztással! Köszönöm szépen.”

Megmozdultak a kollégák, a Szolidaritás Egyesület, 149 fő ment el vért adni ebből a nagyon ritka vércsoportból! Annyi vért sikerült akkor összegyűjteni, hogy nemcsak az urat és pár másik szívműtétre várót tudtak megoperálni, hanem kaptak belőle más kórházak is!

Ennél csodálatosabb összetartóbb társaság mint a mienk nincs! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki akkor segített, és köszönöm szépen azoknak, akik azóta olvasták, és szó szerint ugrottak. A vérre mindig szükség van. Tehát, aki megy, és ad,  embereket ment vele. Mi tényleg Szolgálunk és Védünk!

Rosta Ágnes


Megosztás

1 hozzászólás

  • Tóth János says:

    Megsüvegelendő hozzáállás!
    -Köszönet érte minden véradónak a rászorulók nevében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés