Igénykielégítés vagy inkább bosszú?

Közzétéve ekkor: 2014 június 10. 15:50

Tisztelt törökszentmiklósi Vállalkozók és Lakosok!

bolt(3)Nagy örömmel értesültünk arról, hogy a vasúton túl élők régi vágya teljesült, -kisposta nyílt. Továbbá az itt élők vágya egy nagy alapterületű áruház és egy gyógyszertár volt. Ennek ellenére az önkormányzat a posta mellé egy kis élelmiszer-vegyesboltot nyitott, amit nagyobb részben közpénzen üzemeltet, ami az alacsony árrés alapja. A dolog szépséghibája, hogy a két szomszédos utcában is üzemel két élelmiszer-vegyes bolt, , sőt ezen a részen további kettő, amit hosszú évek alatt vállalkozók üzemeltetnek és fizetik az önkormányzatnak a százezres nagyságrendű, megállapított legmagasabb iparűzési adót. Az egyik kisboltnak én vagyok a tulajdonosa, és természetesen nem tudok örülni, hogy a „vállalkozásbarát”-nak tartott önkormányzat ellehetetleníti megélhetésünket a város pénzéből, abból a pénzből amit többek amit mi is fizetünk a kiadásáraira. Az élelmiszer bolt megnyitásakor polgármester asszony elmondta, hogy hamarosan lottózó is lesz a Kertész úton!
Milyen érdekes? A 18 éve üzemelő vegyes élelmiszer boltom mellett, egy 8 éve működő LOTTÓZÓ-m is van.
Lehet ennyi véletlen egybeesés az önkormányzat, főleg a polgármester asszony törekvése mellett, VAGY VALAMI MÁSRÓL VAN SZÓ???? ESETLEG SZEMÉLYES BOSSZÚ?

Milyen szépen hangzott a megnyitón, hogy hány embernek adott munkát az új bolttal. Arról azonban nem hallottunk, hogy esetleg rövid időn belül hány embertől veszi el! (kapásból 12 fő)
Készült -e környezettanulmány? Eddig négy bérlő adta vissza! Ugyan miért? Igen, nem titok! Véleményem van a jelenlegi városvezetés munkájáról, az önkormányzat tevékenységéről.
voksTudomásom szerint a demokráciában szabad szólásszabadság van és mindenki elmondhatja a véleményét, még akkor is ha az nem mindég tetszik az érintet félnek. A polgármester asszony részéről ezek a megnyilvánulások egy diktatúrára emlékeztetnek, és nem egy szabad demokráciára!
Az itt élők félnek, nem mernek véleményt nyilvánítani, mert oda a munkahely, a megélhetés. Egy tollvonás és máris az utcán találják magukat! Közelednek a választások! Valóban ilyen polgármester és városvezetés kell nekünk??? Magam részéről átértékelem az elmúlt 8 évet. Most már tapasztalattal a hátam mögött megyek októberben szavazni.

A helyi választáskor mindenki nagyon gondolja meg, hogy kihez tesz az X-et, mert csak rajtunk múlik!


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés