Hogy nem szakad rá a plafon?

Közzétéve ekkor: 2014 szeptember 13. 17:57

kövérr

Tisztelt Szerkesztők!

 Nem bírom megállni, hogy ne reagáljak polgármester asszonyunkra. Plafon? Vagy az ég? Nem is tudom melyiket szokták mondani egy óriási hazugság hallatán. Szoktam olvasni ezt az újságot és gondolom szokták olvasni a Hivatalban is. És ha szokták, ha a polgármesterasszony nem is szokta valaki csak beszámol neki. Gondolom elmondták neki bár szerintem tudja ő ezt nagyon jól maga is, hogy mindenre ami a városban épült az utóbbi négy évbe, a szocialista kormány adta a pénzt. Az újságban tételesen felvan sorolva mire mennyit adtak Gyurcsányék, dokumentálva van  és az is le van irva, hogy nem először dörgölik ezt Juhász  Enikő orra alá. Rászántam az időt és tényleg így van, az újság már nem elöször  hozta le ezt. Mégis mit látok az önkormányzat oldalán? Ezt:

„Tegnap Mezőtúron vettem részt azon a lakossági fórumon, amelynek Dr. Kövér László házelnök úr volt a vendége. Az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta a kormány és az önkormányzatok közötti együttműködés fontosságát. Az ő szavait idézve: „A kormányzatnak szüksége van a helyi támogatásra, mint ahogy a településeknek is szükségük van a kormány segítségére.” Erre a jó együttműködésre Törökszentmiklóson is jó példával szolgálhatunk, hiszen többek közt ennek is köszönhető, hogy ilyen nagy léptékű fejlődésen esett át a város, és ez a kormányzattal összehangolt, közös munka lehet csak településünk jövőbeni fejlődésének is a záloga.”

Irja ezt polgármesterünk. Érdekes, hogy Kövér úr egy szót sem szól se Mezőtúrról se Törökszentmiklósról, pedig őt sem nagyon kell félteni ha kicsit lódítani kell. Vagy szóra se tartja érdemesnek vagy fogalma sincs mi hol épült, csak tesz egy megálapitást, amiben igaza is van. A kormánynak valóban szüksége van a helyi támogatásra és a településeknek is a kormányra. Ebben hiba egy szál se.

De Juhász Enikő nem állja meg, hogy elsüsse megint azt az óriási hazugságot, amitől le kéne szakadni a plafonnak. Igaz abban igazat mond, hogy a kormányzattal összehangolt közös munka lehet a fejlődés záloga csak azt felejti hozzátenni, hogy ez nem Kövér kormányé hanem a Gyurcsányé.

Csak azt nem tudom pedig nagyon szeretném, hogy minket néz hülyének vagy maga is elhiszi amit mond.  Szajkózza a magáét ugyanazokkal a szavakkal mondatokkal. Legalább néha változtatna valamit.

Hogy ki irta maradjon titok.

Bízunk benne, levélírónk nem sértődik meg, de egy-két helyen a megértés miatt bele kellett javítanunk a szövegbe – természetesen a mondanivaló teljes tiszteletben tartásával – , s a fotók egyikén is alakítottunk egy kicsit, hogy csak a lényegre koncentrálhasson az olvasó.  /szerk./


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés