„Hihetetlen! Migránsok éjszakáztak a parlamentben!”.

Közzétéve ekkor: 2017 október 1. 11:55

Hortobágyi István

Azért raktam fel ezt a pár (régebbi) képet, mert sikerült megörökíteni azt a rombolást/rendetlenséget, amit egy más kultúra, így történetesen a ma éjjel a parlamentbe erőszakosan behatoló migránsok hagytak maguk után.

A munkanélküliségben megpocakosodott Kövér-kommandónak a csatolt bizonyítékok szerint nem sikerült megakadályozni a betörést.

Reggelre viszont a migránsok eltűntek, mert valójában nem tartják letelepedésük célpontjának az országot. Itt csupán a Soros-terv egyik mozzanatáról van szó. A migránsok megmutatták, hogy képesek ide is betörni, és megteremteni egy másféle kultúra alapjait.

Mivel a parlament reggelre kiürült, így a házelnök nem indított vizsgálatot.

Lopótök és társai este egy tervezett sajtótájékoztató keretében üzennek Navracsics Tibornak, hogy van bizonyíték, íme! S ez alapján ideje lenne, ha ő is megkezdené a félrebeszélést, és a néphülyítést.

A takarítás végéig – pusztán elővigyázatossági szempontok miatt – az épületbe nem léphet be egy képviselő sem. Nehogy valamelyik takarító véletlenül összekeverje a szemetet. Ma reggel, a telefonon megkérdezett Polt Péter viszont mindenkit megnyugtatott. Szelektíven gyűjtik a szemetet.

A sajtótájékoztatót a profi kommunikációs Kósa Lala tartja, aki elmagyarázza nekünk a huti-tuszu-Soros összefüggéseket…

A kerítéssel védett határszakaszon viszont vizsgálatok kezdődtek a felelősség kérdésében. A tények feltárásáig, a tényleges felelősök személyének megállapításáig az állomány nem kap enni, és nem kap inni.

…ha valaki pedig azt gondolná, hogy a határvadász állománnyal való ilyen jellegű fellépés embertelen, vagy igazságtalan, nekik a félreértések eloszlatására Rezsi Szilárd fog Kósa Lala után magyarázatot adni. Amit ugyanis az állományon megspórolnak, abból a lakosság fűtésszámláinak újabb csökkentését fogja a kurmány megvalósítani.

Szemtől szembe


Megosztás

34 hozzászólás

 • Fuko says:

  Ez 2006-os téma. Szili Katalin volt a házelnök, a kormánypárt pedig az MSZP… http://www.ujszeged.hu/?page=hirlevel0128

 • Svejk a derék katona says:

  Javaslom, hogy tegyenek minden képviselői ülés mellé egy szemetest. Igaz, hogy a kedvesek ugyanígy telerondítanák a környezetüket, de legalább el lehetne miatta költeni a közpénzből párszáz milliót.

 • Emi Pap says:

  Értem én az iróniát, persze, de az is az igazsághoz tartozik, hogy egy más kultúrában, nem mindenki érti mit jelent az európai rend, tisztaság. Albérlőm, egy londoni másodgenerációs arab gyerek, aki Mo.-on tanul, sehogysem érti miért mondom, hogy takarítani kell. Neki a rendrakás azt jelenti, hogy az össze-vissza dobált ruháit egy kupacba teszi, és ez a legkisebb gondom…Az ételmaradékok a lakásban szétdobálva, az használt óvszer az üveg asztalon felejtve, minden ragad a kosztól. Szerencsére sikerült megszabadulnom tőle…
  Viszont az már nagyobb baj, ha a „honatyák” sem tudják, hogyan kell rendben, tisztán tartani a Parlamentet, akár ma, akár 2007-ben készültek a képek.

 • Eva says:

  Ez a kép 2007-ben készült, nem most.
  Lehet szidni a mostani ellenzéket is nyugodtan.

 • Kállay István Ferenc says:

  Többek között ezért is ragaszkodunk egy új törvényhez, mely szerint a képviselő urakat haladéktalanul VISSZA LEHESSEN HÍVNI!! Lett légyen az lopás, hűtlen kezelés, vagy a nép ellenes törvények megszavazása. Ne lehessen a mentelmi jog mögé bújva, éveken át kárt okozni a nemzetnek. Szükséges egy állandó helyettes,aki azonnal átveszi a frakcióban a helyét, még akkor is, ha az kevesebb szavazatot kapott. Tudom,hogy ezt sokak ellenzik, de a kifosztásokat csak így lehet megakadályozni, így lehet felelősségre vonni, és így lehet vagyonelkobzást kezdeményezni. Ez a Nyugdíjasok Pártja 50+ egyik kiemelt tétele. Kállay István.

  • Forrayné Schell Zsuzsanna says:

   A kép is bizonyítja milyen kulturált ember a magyar, csak trágya dombot hagy maga után.

 • józsa jános says:

  Az a helyzet kedves honfi társaim én elég sokat jártam pestre az egyik gyermekemmel orvoshos ha korábban végeztünk .Akkor egy kis pesti városnézés is belefért.Egyszer kétszer körbejártuk a parlamentet tudom hogy figyeltek de egy két rendőrön kivül nem láttunk senkit.oda mehettünk a falig elolvasni a táblákat.leülhettünk a Dunaparti oldalon a legfelső lépcsőre is .szebb a panoráma mint a Dunapartról.MOST VIZES ÁROK VÉDI A PARLAMENTET TŐLÜNK. A MIRÁNSOK A SZÁZADRÉSZE MOCSKOT NEM HAGYTÁK VOLNA MAGUKUTÁN AZ BIZTOS. MI KÜLDTÜK ŐKET ODA HOGY KÉPVISELJENEK MINKET

 • Zoltán says:

  Csak a dátum nem stimmel!
  A képek 2007-ben készültek.

  http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=133423&step=0&bw=1

  • Pietro Bon says:

   Miért akkor mások ültek a parlamentben?? nem az általunk megválasztottak???? Teljesen mindegy!!Így is úgy is GÁZ!!!!

   • Névtelen says:

    Nagyon megértetted a lényeget.Talán évszám után lesznek mocskosak az üléstermek?Évszámtól felekezettől függetlenül ilyen trehányak a képviselők.

 • MártonJánosné37@ freemail.hu says:

  Aki ezt a cikket feltette, viccelődni akart, Kár, az ilyen humorosnak szánt írás megmutatja mi lakik sok kommentelő lelkében, aki a képzeletbeli szemetes üléstermet azonosítja a képviselőkkel. Volt egyáltalán egyetlen ülésen is vendég az Ország Házába? Látta már hogy hogyan néz ki az ülésterem a képviselők távozása után. Mit is mondott egy néhai képviselő /Deák Ferenc/ „hazudni márpdig nem szabad”

  • Gönczi Béla says:

   Ez nem egy „képzeletbeli” ülésterem!!! Így nézett ki az ülésterem, miután a képviselő urak, és hölgyek eltávoztak!
   Látható, hogy „disznóól” tekintetében nincs különbség kormánypárt és ellenzék között.!

 • dósai józsef says:

  … a problema gyökere az, hogy a „gangster”váltás utáni első „szabad választás” idején, rögtön elfogadtatták a jónéppel, a MEGVÁLASZTOTT KÉPVISELŐK VISSZAHÍVHATATLANSÁGÁT ! (és miután nálunk nincs szabad fegyvertartás, így boldogan élnek, míg meg nem halunk.)
  Mondhatom, szép kilátás. Dalba illő szöveg:… „most már késő kis öreg, eső után köpönyeg, ” …

  • SaSe says:

   Kedves József, az a kérdésem, hogy ki-kik és milyen okból hívhatnák vissza a képviselőket?
   Természetesen minden ellenzéki képviselőre 1,5 millió aláírást tudnék gyűjteni.
   Így a parlament nem állna másból, csak az új képviselők esküjéből, semmi gond előbb -utóbb magára is sor kerülne, de bizton mondhatom, hamar visszahívnák !

   • SaSe says:

    Még egy! Az egész ország nem állna másból mint folyamatos kampányból, és választókerületi választásokból!
    DE jó lenne !

 • Orosz Tímea says:

  A szemetek!Ezek nem tanulták meg a rendet?!Ezek nem tudnak semmit!Tömik a fejüket étellel,de minek.Nem való egyik sem a közéletbe.

 • Jutka says:

  Ki kellett volna hangsúlyozni, hogy ez a humoros írás a képviselők után maradt káosz! Kellett volna, mert a kommentekből az derül ki, hogy van ájtatos fidesz hívő, amelyiknek annyira jól sikerült az agymosása, hogy lehülyézi azokat, akik tudják, hogy a Magyar Parlament épületébe nem lehet „betörni”!

 • Bimbó József says:

  Ha hagynák, hogy a NÉP szavazzon, már csak a SZENT KORONA és a szakralitásához hű küldöttek – nem képviselők – ülnének a padokban.

 • Endre T. says:

  Gondolom ez a látkép nem először és nem is utoljára maradt a képviselők után. A 2/3-os többség sajnos ezt a szemetet hagyja maga után – és nem csak a parlamentben, hanem a közéletben is. A parlamentben van takarító brigád, de a közéletben nincs más aki helyettünk kitakarítana. Ehhez azonban előbb meg kell várni – vagy inkább szavazással el kell érni – hogy ne jöjjenek vissza a közéletbe a takarítás ideje alatt. Akkor van esély, hogy tiszta lesz a közélet.

 • Lala says:

  Az a nagy probléma, hogy ilyen emberek döntenek a sorsunk felől! Az iskolában az ilyen disznóólért felelősségre vonják a nebulókat! Otthon is ezt csinálják! 🙂

 • Katyusa says:

  Ezek az „emberek” képviselik Magyarországot ! Ezek döntenek 10 millió ember sorsáról , akik még azt sem tanulták meg, hogy a szemetet a szemétkosárba kell rakni !!!!! SZEMETEK !!!

 • bali jani says:

  Ha én így távoznék a munkahelyemről, magam után hagyván a szemetemet, már régen kirúgtak volna.

  • Ádám Tibor says:

   Ezeket meg elkel hajtani mint a magzat vizet . Szégyenletes Magatartás .

 • Rádi Mária says:

  Látom van aki még elhitte,hogy migráncsok bejutottak és ezt tették.Hát látom sikeres a kampány….

 • Molnár János says:

  Ez egy szemét domb!Üzenem a személyzetnek,takarítsanak rendesebben,a szemetet és szemetelőket söpörjék ki a szemét dombra!Oda valók!

 • Gizella says:

  Lattuk mennyi szotyit hagytak maguk utan a padban a „migransok”!Ugyan mar!Meghohy betortek! Annyi őr mag kamera mellett!Hiszi a piazi!

 • Nedde says:

  Ez valószínű, hogy a FIDESZ akciója volt, azért is nem indítottak vizsgálatot, mert semmi bizonyíték arra, hogy migránsok törtek be. Arra viszont jó, hogy megint a gyűlöletet szítsák az emberekben!

  • Cricket says:

   Kedves hozzászólók! sajnos nem értettétek meg a lényeget, az ún.”migránsokról”. Látszik, hogy a kormány butítása hatott.
   Nem látjátok, hogy itt magukról a képviselőkről van szó? hogy ilyen mérhetetlen mocsok módon viselkednek és ilyen szemetet hagynak maguk után, mint amilyenek ők maguk. Ebben semmilyen gyűlöletkeltés nincs, hacsak nem a képviselők ellen.

 • Németh Olga István says:

  összes migránst haza baszni ahonnan jött…de ettől még a kövér és társai tolvaj banda ,ezen a migránsok sem változtatnak

  • Bocsák Edit says:

   Mérhetetlenül közönséges vagy.A magyar nyelv nagyon gazdag, lehet más szavakat is használni.

  • Bocsák Edit says:

   Mérhetetlenül közönséges vagy.A magyar nyelv nagyon gazdag, lehet más szavakat is használni.

 • Nagy István says:

  Minden űlőhelynek van ,,gazdája,, akkor mi a probléma? A kövérlaci dolga volna takarítani, vagy takaríttatni…

 • V. Kata says:

  Az a VALÓDI helyzet, hogy ezeket a „migránsokat” A NÉP az istenadta nép szavazta BE a PARLAMENTBE! Pártocskák, képviselő urak, hölgyek….Nem kellenek ide migránsok ŐK pont olyan szemetet alkotnak és hagynak maguk után, mintha valóban megszállták volna a bevándorolni szándékozó migránsok!

  • Hotye Mihály says:

   Az a gond Kedves Kata, hogy nem a nép szavazza be a parlamentbe a többséget, hanem úgynevezett listákon szereznek jogot a képviseletbe. Ki van ez találva piszkosul….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés