A gyorsaság titka avagy Boldog úr boldogsága

Közzétéve ekkor: 2014 február 24. 10:51

A Fidesz-KDNP  rendkívül büszke volt, hogy  leggyorsabban gyűltek képviselőjelöltjeinek ajánlásai. A dolognak akadtak persze szépséghibái, az ország több területéről érkeztek jelzések, hogy nem egészen tisztán  történik a gyűjtés. Például a Yue Tube-on már napok óta kering egy Jászapátiban készült felvétel, amelyben számon kérik a közmunkásokon,, miért gyűjtenek munkaidőben Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelöltnek aláírásokat. Pócs János polgármester magát a tényt elismerte, de szerinte a gyűjtés a közmunkások szabadidejében történt. Annak pedig nincs jelentősége, hogy az emberek szolgálati ruhájukban és szolgálati autóval járták a települést.

Eddig azt hittük, szűkebb hazánkat,  4. sz. választókerületet nem érintik a hasonló visszásságok, de úgy látszik tévedtünk.

Február 18-án Boldog képviselő úr honlapján eldicsekedte:

boldog„A tegnapi nap folyamán összegyűlt közel 3000 aláírást, az illetékes választási iroda vezetőjének átadtam a jelöltek közül elsőként. Köszönöm mindenkinek a támogatását! Az aláírás gyűjtést tovább folytatjuk, kérem Önöket, aláírásukkal támogassák a munkámat! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!”

Az átadás ünnepélyes pillanatát fotón is megörökíttette, amit meg is osztott velünk, s amit én is csatolok.

Február 20-án pedig ezt tette közhírré:

„Szépen gyűltek az aláírások a mai napon is. A csapat tagjai az egész körzetben, én pedig személyesen Kuncsorbán, Örményesen és Martfűn gyűjtöttem ma az ajánló aláírásokat. Megtisztelő a támogatásuk!”

Mindenki örült, felhőtlen volt a boldogság, de aztán derült égből lecsapott a ménkű. Tegnap, azaz február 23-án a következő dokumentum került a kezembe, amit el is küldök Önöknek. Tegyenek vele, amit akarnak, remélem, azt teszik, amit én szeretnék. Aztán mindenki kedvére rágódjon rajta! Bár, lehet, hogy itt is lesz magyarázat, mint Jászapátin.

U.i.: Erősen szeretném ha nevem, címem titokban maradna.

Kérését természetesen tiszteletben tartjuk. /szerk./

Szajoli közmunkás publikus

Azaz:

2014. február 19-én délelőtt 10 és 11 óra között házunkban felkeresett XY, aki tudomásom szerint közmunkásként dolgozik. Elmondása szerint a Fidesz-KDNP-nek gyűjtött aláírást. miután elment a házunktól, további házakban folytatta a gyűjtést a kinizsi úton. A községben az a szóbeszéd járja, hogy minden aláírásért 200 Ft-ot fizetnek nekik.


Megosztás

1 hozzászólás

  • Janó says:

    Akkor lássunk tisztán! Az egész körzetben közmunkás csapatok dolgoznak, gyűjtik szorgalmasan az aláírást? Vagy ez csak szajoli specialitás?
    Gyanús, mert igen gyorsan összegyűlt az a 3000. De lehet, hogy csak 2500. De lehet, hogy annyi se. Vékonynak tűnik az az átadott paksaméta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés