Felvilágosító levél Magyarország miniszterelnökének

Közzétéve ekkor: 2017 június 2. 16:21

Megszólítás nincs, mert úrnak ugye, mégsem szólíthatok egy csalót.

Mert Ön az! Ez ma már számomra kétségtelen. Egy egész országnak hazudik!

Tudja, mi a hadüzenet? Két vagy több ország olyan nyilatkozata, amely kihirdeti egymás között a hadiállapotot. Tudtommal Magyarország ilyen hadüzenetet nem kapott, tehát Ön hazudik.

Nyomatékosan felszólítom, hagyja ezt abba, ne tartsa félelemben az ország lakosságát, ne hazudjon tovább nekik.

ÖN “HARCOL” SZÓBAN, PLAKÁTOKON, SZÓRÓLAPOKON EGY VÁROS ELLEN, S EZZEL TÖNKRETESZI ENNEK A KIS ORSZÁGNAK A JÖVŐJÉT. SAJNOS MÉG SOKAN ELHISZIK, AMIT ÖN ÉS KORMÁNYÁNAK TAGJAI MONDANAK, DE SZERENCSÉRE EGYRE NAGYOBB AZON ÁLLAMPOLGÁROK SZÁMA, AKIK NEM HISZIK EZT EL.

SOKAN HISZIK AZT, HOGY ÖN BETEG.                                                                                                                 

SEMMI BAJA NINCS, MÁR AMI A TÉNYLEGES BETEGSÉGET ILLETI. ÜLDÖZÉSI MÁNIÁJA SINCS, PUSZTÁN EL KÍVÁNJA TERELNI A FIGYELMET ARRÓL, HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN MILYEN ÁLLAPOTOK URALKODNAK. NE HIGGYE, HOGY EZT KÜLFÖLDÖN NEM LÁTJÁK! EMLÉKEZTETTEM, A NAPOKBAN EGYIK NYUGATI ORSZÁG KORMÁNYFŐJE, VEZETŐ POLITIKUSA SEM ÁLLT MÉG AZ ÖN KÖZELÉBE SEM, EZZEL IS JELEZVE, MENNYIRE MEGVETIK, ÉS NEM TARTJÁK MAGUK KÖZÉ VALÓNAK. HA NEM HISZI NÉZZE MEG A VIDEÓ FELVÉTELT MELY ÉKESEN BIZONYÍTJA EZT.

 ÖN ARRA TETTE LE AZ ESKÜJÉT, HOGY HAZÁJÁT SZOLGÁLJA,  NEM PEDIG ARRA, HOGY AZ ORSZÁG NÉPÉNEK 90 %-ÁT EGYRE MÉLYEBB NYOMORBA DÖNTSE. AZ ADÓFIZETŐK PÉNZÉVEL ÚGY BÁNIK, BÁNNAK, MINTHA AZ AZ ÖNÖKÉ LENNE! KÖLTIK RENDESEN, PL. BABAKÖTVÉNY KÜLFÖLDIEKNEK – NEM TUDJUK, MEGKAPJÁK-E, NEM IS LÉNYEGE. VISZONT AZ IGEN, HOGY ITTHON GYEREKEK TÍZEZREI ÉHEZNEK! KÖLTIK A PÉNZT SOHASEM MEGVALÓSULÓ BERUHÁZÁSOKNAK A MEGRENDELÉSÉRE, MINDENFÉLE PÁLYÁZATRA, AMIBŐL PÁRAN GAZDAGODNAK, DE TÉNYLEGESEN NEM LESZ BELŐLE SEMMI.  

ÖN ÍGÉRGET MINDENT, MERT EGY ÉV MÚLVA VÁLASZTÁSOK LESZNEK. ÍGÉR PÉNZT MENTŐSÖKNEK, HÁZIORVOSOKNAK, NYUGDÍJASOKNAK ÉS AKIK CSAK PANASZKODNAKMIT GONDOL, ÍAGÉRETEKKEL MEDDIG LEHET EGY ORSZÁGOT SZÉDÍTENI? MEGSÚGOM, NEM SOKÁIG. NINCS  SOROS-MAFFIA, SOROS-HADSEREG, NEM SOROS KÜLDI A MIGRÁNSOKAT.A MINAP ELMONDTA. S NEKI, AZ ÖREG, MAGYARSÁGÁT MEGTARTÓ ZSIDÓ EMBERNEK HISZ A VILÁGSOROS GYÖRGYNEK BIZONYÁRA SOK HIBÁS DÖNTÉSE VOLT AZ ÉLETÉBEN – MERT UGYE MINDENKINEK VAN -, DE HA VALAMIÉRT HARAGSZOM RÁ, AZ CSAK AZ, HOGY MAGÁT ÉS A HAVERJAIT TANÍTTATTA A SAJÁT PÉNZÉN. ÍGY MAGUK DIPLOMÁS CSALÓK LEHETTEK!

 HÓNAPOK ÓTA MEGY A “SOROZÁS”, MEGY AZ USZÍTÁS. EMBEREKET ÁLLÍTANAK SZEMBE EGYMÁSSAL, GYŰLÖLETET SZÍTANAK, SZÉGYENT HOZNAK AZ ORSZÁGRA. KÉTSÉGBEESVE NÉZZÜK, ÉS  HALLJUK, HOGY MILLIÁRDOK FOLYNAK SENKIHÁZIAK ZSEBÉBE. KI IS VESZIK SZÉPEN OSZTALÉK GYANÁNT, AZTÁN MÁRIS MEGY VALAMELYIK ADÓPARADICSOMBA A PÉNZÜNK. MINDEZT CSINÁLJÁK BÜNTETLENÜL.

KÖZBEN AZ ORSZÁGBAN MÁR LASSAN NEM MARAD MUNKAERŐ, MERT MENEKÜL INNEN MINDENKI, AKINEK LEHETŐSÉGE VAN RÁ. NINCS MEGFELELŐ EGÉSZSÉGÜGY, NINCSENEK NORMÁLIS KÓRHÁZAK, SEM ÚJ ESZKÖZÖK A GYÓGYÍTÁSHOZ. 30-50 ÉVES RÖNTGENGÉPEK VANNAK, OMLADOZÓ RENDELŐK, VÉRHIÁNY- S EZ CSAK AZ EGÉSZSÉGÜGY EGY CSEPP SZELETE. UGYANAKKOR A BARÁTJA, SZOMSZÉDJA BANKOKAT VEHET, PONT AZT, AMINEK TARTOZIK. AZ ESZEM MEGÁLL. SOK KORRUPT ORSZÁG VAN A VILÁGON SAJNOS, DE AMI ITT FOLYIK, AZ PÉLDÁTLAN. 

EZÉRT FELSZÓLÍTOM AZ ORSZÁG ELÉGEDETLEN, NYOMORBA DÖNTÖTT,  A TANULÁSTÓL MEGFOSZTOTT VAGY MEGFOSZTANDÓ ÁLLAMPOLGÁRAIT,  A BETEGEKET, AZ ÉHBÉRÉRT ZSEBBŐL FIZETETT DOLGOZÓKAT, KÜLDJENEK ÖNNEK ÉS KORMÁNYÁNAK HADÜZENETET! TUDJÁK MEG, HOGY EZ A NÉP NEM TŰR, NEM TŰRHET MÁR TOVÁBB!

ELÉG VOLT!

                                                                                                                                                              Rosta Ágnes

Magyarország, 2017.06.02.

 


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés