Eszterke néni és szívszerelme Orbán Viktor

Közzétéve ekkor: 2019 február 27. 11:16

 

 

Eszterke néni, a 85 éves nagynéném, tegnap diadalittasan hívott fel, hogy szívszerelme, nevezett Orbán Viktor megmentette a családokat. 
Neheztelek rá, amúgy kicsit, mert a lelkem beszélhetem ki, képeket mutogathatok neki, hasztalan! Kati néni strómanként, Kati néni motoron, Kósa Lali motoron, én motor nélkül, a nénikém motor nélkül, Kati néni elmorzsol új gabonás cégében egy búzakalászt, felhős homlokkal, de értő szemmel, a háttérben két kötőtű. De, semmi! Értik? SEMMI! 
A kora meglenne hozzá, de disznótartásban mégis, csak odáig jutott, hogy van két malaca, akikhez minden reggel négy órakor kel, felrántja a csinos kis gumicsizmáját, és akár mínusz 10 fokban is, keveri nekik a moslékot. Minden nap. Se béemvé, se motor, se reklámcég, se búzakalász, se milliárdok, se semmi. 
Csak a gumicsizma! Az kell neki! Azt szereti!

Na, mindegy, így jártunk. Szóval Eszterke néni szerint Orbán Viktor világ-, és családmentő lett. Mondjuk szerinte a Kedves Vezető csinos, fess fiatalember is, ami alapján feltételezhető, hogy Eszterke néném, vagy totál vak, vagy elveszítette régen híresen józan eszét, és az ízlését is, vagy amellett, hogy totál vak, az ízlés, meg a józanész is elkerülheti, már évek óta.
Nem tudom. Azt tudom, hogy most sokan nagyon boldogok Eszterke nénémen kívül is. 
Vasárnaptól már nem a migrácsokat, hanem a magyar családokat menccccsük meg! VÉGRE! Például azokat, akiknek van négy gyereke. Azok vehetnek hétszemélyes autót. Csak olyat! 
Mekkora királyság! Megnyugodtam, mert végre a Kedves Vezetőnek is lehet járgánya. Pénze, mint azt bevallotta pironkodva, az nincs, meg autója sincs, de sok gyereke van. Meg Ráhelke. Aki valójában nem is gyerek, sokkal inkább egy nemzeti intézmény. Ha a költségeit nézzük, mindenképpen.

Már alig várom, hogy jöjjön a jövő évi vagyonbevallás. Szegény, plebejus prime ministerünk papírjában, hosszú évtizedes nyomorgás után, végre ott fog szerepelni, egy szép új Dacia. A hálás magyar nép ajándéka. Ó, de szép lesz! 
Meg egy dolgos, becsületes élet eredményeként, végre Anikó asszony is révbe érhet! Nem kell adóznia Tokaj után. Meg a fél Fejér megye után sem. Semmit! Tittaöröm, bódottá!

Meg mindenki, aki asszony (Tisztázzunk valamit. A nők nem. Csak az asszonyok!) akik szülnek, van családjuk (Tisztázzunk még valamit. A szinglik sem! Az elváltak sem, a gyermeküket egyedül nevelők sem. Meg a vadházasságban élők sem. Azok végképp nem. Azok elmennek a fenébe. Mit képzelnek? Nem a mocskos, rothadó Hollandiában vagyunk!) kapnak majd lehetőséget, hogy felvehetnek hitelt. Haha! Maguk is azt hitték, hogy kapnak puszira tízmilliót? Tréfa volt, bruhaha! Ha van, vagy húszmilliós fedezetük, félmilliós havi fizetésük, férjük, ilyesmi, akkor talán.
Meg ott van végre az MTA is! Az ostoba Széchenyije, mit képzelt ez? De végre, évszázados kín után, megoldódik az ő helyzetük is. A Tudományos Akadémiáé. Meg a tudósoké. Meg a kutatóké. Amúgy meg mit kutatgatnak ezek? Ha valaki, mi szeressük a kutatást, meg a gondolatokat. Csak nem itt, a Kárpát-medencében! Csinálják otthon, a négy fal között, ahol senkit nem zavar. Mit bánjuk mi? Abból a pénzből meg, amit itt elkutatgattak eddig, majd jól megíratjuk, hogy a magyarságunk a csillagokból jött. A nemzeti mangalicaszerelővel. Ő ért hozzá. Ahhoz is. 
Meg azt, hogy Orbán Viktor találkozott Jézussal. A Pancho Arénában. Is. 
Meg végre kiderítjük, hogy a brüsszeliták permeteznek minket az égből. Meg azért vezették be a tangát a mocsok liberálsorosisták, hogy ne tudjanak szülni a magyar nők!

Mert mi nemcsak a családokat védjük a migrácsok helyett, de a magyarságunkat is, attól a liberális izétől…öööö…mondjátok már, a tudománytól is.
És jó személy szerint Eszterke néninek is. Aki ugyan 1200 forint nyugdíjemelést kapott, de azt hallotta, hogy a nyugdíjasoknak most igen könnyű sora van. Mert a szemét Gyurcsány – vagy valaki – elvette a tizenharmadikat, az ő drága Viktora meg nem adta vissza, pedig száguldunk, mint egy orosz Moszkvics felbakolva. 
De Eszter néni szerint semmi gond, mert biztos van, aki nyugdíjas, és jó neki. Például Pintér Sanyi bácsinak, aki nyugdíjas, és Belügyminiszer, és a milliós nyugdíja mellé milliós apanázsa is van, és jó neki, bár nem láttuk vagy két éve. 
De tényleg! Nem mintha hiányozna, de hova tűnt Pintér Sándor? Él az még, vagy az olajszőkítő aktákat keresgeti? Látta valaki?

Facebook


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés