MOST ÉN KÉRDEZEK LÁZÁR JÁNOSTÓL!

Közzétéve ekkor: 2017 március 3. 10:30

ÁGNES ROSTA, 2017. MÁRCIUS 3.

lázár

DRÁGA JÁNOS, KEDVENC MEGMONDÓ MINISZTERÜNK!

NÉZEM MINDEN CSÜTÖRTÖKÖN A KORMÁNYINFÓT, S TEGNAP MEGINT KÖZELEBB KERÜLT A LELKEMHEZ. KÉSETT UGYAN, DE ÉN MINDIG TÜRELMESEN VÁROK. IGAZ, ELŐNYBEN VAGYOK, MERT BEVACKOLOM MAGAM A TAKARÓ ALÁ, OTT JÓ MELEG VAN. AZTÁN HALLGATOM. JÓ LENNE, HA ÉN IS KÉRDEZHETNÉK, DE ENGEM NEM HÍVNAK MEG. PEDIG ANNYIRA KÍVÁNCSI LENNÉK, RÁM VAJON HOGYAN MOSOLYOG.  MERT TÖBB MOSOLYA IS VAN. VAN AZ ELNÉZŐ, A LENÉZŐ, A MEGVETŐ ÉS A NEKEM NAGYON TETSZŐ CINIKUS MOSOLYA. EZ UTÓBBIT MAJD GYAKOROLNI IS FOGOM.

ÉN ELNÉZŐEN MOSOLYGÓK, MIKOR OLYANOKAT MOND, HOGY MIGRÁCIÓS VÁLSÁGHELYZETET RENDELTEK EL MÁRCIUS 8. ÉS SZEPTEMBER 7. KÖZÖTT.  HÁT ETTŐL MAJD LEESTEM AZ ÁGYRÓL! TUTI JÓL TUDJÁK AZ INTERVALLUMOT? NEHOGY MÁR TÉVEDJENEK PÁR NAPOT! ABBÓL BAJ LEHET!

AZTÁN ÉPÜL ÉS SZÉPÜL A MÁSODIK KERÍTÉS. AZ ELSŐ NEM SIKERÜLT? VAGY VALAMI VADKÁR VOLT, CSAK NEM AKARNAK IJESZTGETNI? 25 MILLIÁRDÉRT EZ MÁR TÉNYLEG JÓL FOG SIKERÜLNI? MEGVÉD A 800 EZER MIGRÁNSTÓL, HA JÖNNEK? MERT HA NEM, AKKOR MINEK ÉPÜL? HA NEM JÖNNEK, AKKOR MI LESZ? MENNYIÉRT BONTJÁK EL? KÉREM,  MAJD GONDOLJON RÁM, VENNÉK A BONTOTT ANYAGBÓL EGY KEVESET. TUDJA, BEFOLTOZNÁM A KERÍTÉSEMET.

TUDJA, MAGA NAGYON JÓ APA, AMIT ÉN NEM IS GONDOLTAM VOLNA. EZ MEGINT CSAK SZIMPATIKUSSÁ TESZI. BEVALLOTTA, VISZI A GYEREKEIT SZERTE AZ ORSZÁGBAN. EZT ÍGY IS KELL. MEGKÉRHETEM, KÜLDJÖN MÁR PÁR KÉPET, MIKOR A GYEREKEK ÉLVEZETTEL HASZNÁLTÁK AZT A GOKART PÁLYÁT, OTT SÁTORALJAÚJHELYNÉL, ÉS MAGA PEDIG RÉMÜLT KÉPET VÁGOTT. ANNYIRA SZERETEM LÁTNI RÉMÜLTEN IS. SPÓROLNÉK IS A KÉP KERETEZÉSÉRE, MERT NAGY ÉRTÉK LENNE. MIKOR FÁZOM TÉLEN A 16,5 FOKOS KIS OTTHONOMBAN,  CSAK RÁNÉZNÉK, ÉS MELEGSÉG TÖLTENÉ EL A SZÍVEM. AZTÁN ELKÉPZELEM, MIKOR KÉSZEN LESZ AZ A FONTOS BERUHÁZÁS. TUDJA AZ ÜVEGHÍD. AKKOR MILYEN RÉMÜLT KÉPET FOG VÁGNI, MERT ÁT KÉNE ÁM MENNIE, UGYE TUDJA? PÉLDÁT KELL UGYANIS MUTATNI AZ ORSZÁGNAK. REMÉLEM, NINCS TÉRISZONYA.

 SAJNÁLNÁM. MINT AHOGYAN A SZILÁRDOT IS SAJNÁLOM, AKI CSÖKKENTI A RIZSÁNKAT. NA, AZ Ő SÚLYÁT KALKULÁLJÁK BE A HÍD TEHERBÍRÁSÁNÁL. MERT TRAGÉDIA LENNE, HA LESZAKADNA ALATTA. VÉGE LENNE A RIZSACSÖKKENTÉSÜNKNEK. BELE SEM MEREK GONDOLNI.

AZTÁN OTT VAN A FELÉPÜLŐ ŰRKÖZPONT. NÉZTEM A GYULAHÁZI POLGÁRMESTER NYILATKOZATÁT, JAVASLOM, NÉZZE MEG MAGA IS. SAJNOS NEM EGY NAGYON OKOS EMBER, MEG DADOGÓS IS. JÓ, EZZEL NINCS BAJ, MIRE KINYÖGI, MILYEN LESZ AZ ŰRKÖZPONT, ADDIGRA FEL IS ÉPÜL. DE ELŐTTE KÜLDJÉK MÁR KI  BAJKONURBA ! AZÉRT ODA, MERT AZ KÖZELEBB VAN MINT A NASA. ÉN KILŐNÉM UGYAN ŐT IS ÉS AZOKAT IS, AKIK EZT AZ ŰRÁLLOMÁS DOLGOT MEGÁLMODTÁK.

MÁR TÉNYLEG CSAK PÁR KÉRDÉSEM LENNE. ELSŐ AZ ÉLELMISZEREKKEL KAPCSOLATOS. HA 2013 ÓTA TUDJÁK, HOGY SZEMETET KAPUNK,  AKKOR MIÉRT CSAK MOST SZÓLTAK? LE KELL TOLNI AZOKAT, AKIKNEK AZ A FELADATUK, HOGY RENDSZERESEN VIZSGÁLJÁK AZ ÉLELMISZEREKET. KIRÚGNI MIND! MENJENEK KÖZMUNKÁRA! DOLGOZZANAK MEG A PÉNZÜKÉRT, HA EDDIG NEM TETTÉK! TÉNYLEG, MICSODA DOLOG, MUNKA NÉLKÜL ÉLNI.! AZELŐTT EZ SEM VOLT. ÜLDÖZTE A SZOCIALISTA KORMÁNY. – NEM KOMMUNISTA, MERT OLYAN NEM VOLT! – VISZONT VOLT KMK. TUDJA, MI VOLT AZ? NEM HISZEM, OLYAN FIATAL MAGA MÉG. KÖZVESZÉLYES MUNKAKERÜLÉS. BÜNTETTÉK! AKI NEM DOLGOZOTT, MENT A SITTRE, OTT AZTÁN JÓL MEGDOLGOZTATTÁK.

VISZONT, AKI DOLGOZOTT, AZ MEGÉLT A BÉRÉBŐL, ÉS TUDTA FIZETNI A REZSIT,HA VOLT, A HITELÉT IS. AZ AKKORI OTP FIX. KAMATTAL, BIZTONSÁGGAL ADTA A HITELT. NEM IS VOLT SENKI FEDÉL NÉLKÜL, SENKIT NEM IS LAKOLTATTÁK KI.

LÁTJA, IDŐS, TUDATLAN VÉNASSZONY VAGYOK, DE KÍVÁNCSI.

IZGAT A PAKS IS NAGYON. AZT MONDTA 50 % ATOM ÉS 50% ZÖLD ENERGIA.

ERRE MIT OLVASOK? AMIT A TEREMTŐ ADOTT, A NAPOT, ILLETVE AZ ABBÓL NYERHETŐ ENERGIÁT, HÁT VALAMI ESZEMENT NEM MEGADÓZTATJA? PEDIG AZ INGYÉ VAN. TUDJA, AZ A FRÁNYA NAP, AZ BÁR ÉJJEL NEM LÁTJUK, AZ ENERGIÁT  KÜLDI. MEG MÁR KITALÁLTÁK, HOGYAN TÁROLNI IS. GYORSAN MEGTÉRÜLŐ BERUHÁZÁS LENNE. DE NEM KELL, HELYETTE INKÁBB KELL AZ ATOMENERGIA. TISZTA AZ UGYAN, CSAK AMI A FŰTŐELEMEKBEN MARAD, NA AZZAL VAN GOND. TÖBB EZER ÉV A FELEZÉSI IDEJE, MIRE LEBOMLIK. ROSSZABB, MINT AZ UNIÓ ÁLTAL BETILTOTT MŰANYAG ZACSKÓKÉ. AZ PÁR ÉV ALATT MEGY AZ ENYÉSZETBE.

JÁNOS KEDVES, LENNE MÉG SOK KÉRDÉSEM, DE TUDOM, KEVÉS AZ IDEJE.

EGYEZZÜNK MEG! JÖVŐ HÉTEN PÉNTEKEN – MERT A CSÜTÖRTÖK A MAGA NAPJA – FOLYTATNÁM. EZ LENNE, A MI KÖZÖS  2. INFÓNK, ÚGY EGYMÁS KÖZÖTT. BARÁTILAG, HA JAVASOLHATNÁM. MERT HA ÚGY NÉZ RÁM, MINT AZ ATV ÚJSÁGÍRÓNŐJÉRE, AZ ILDIRE, AKKOR NEM LESZEK BARÁTSÁGOS. IGAZ, A HÖLGY FONTOS DOLGOKAT NEM IGAZÁN TUD KÉRDEZNI.

JÁNOS! HÉTVÉGE JÖN. HASZNÁLJA KI! MENJEN EL A FIAIVAL VALAMI KELLEMES IFJÚSÁGI PROGRAMRA! AZTÁN AZ ÖN RÉSZÉRŐL TELI ÉLMÉNNYEL ÉS ENERGIÁVAL A JÖVŐ HÉTEN FOLYTASSUK!

NYUGODJON MEG, LESZ TÉMÁNK, S NEKEM MÉG CSAK FEL SEM KELL HÍVNOM A MINISZTERELNÖKÖT. TUDOK ÉN KÉRDEZNI AZ Ő ENGEDÉLYE NÉLKÜL IS.

ROSTA ÁGNES

MAGYARORSZÁG 2017. 03. 03.


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés