Emelkedő díjak, javuló és bővülő szolgáltatás a törökszentmiklósi strandon

Közzétéve ekkor: 2024 március 1. 10:14

Pásztor

Mint közismert, az előző évben jelentősen megnövekedtek az energiaárak. Akkor ezt az üzemeltető a takarékossági intézkedések mellett a strand és kemping díjainak emelésével próbálta kompenzálni. Az idén ezen díjak ugyan nem emelkedtek, viszont komoly gondot okoz az a rendelet, amely a nem lakossági víz-és csatornadíjakat háromszorosára emelte. Ilyen mértékű költségnövekedést csak a belépő és bérleti díjak újabb növelésével lehet kigazdálkodni. Az üzemeltető a strand esetében átlagosan 12%, a kemping vonatkozásában 10%-os emelés elfogadását javasolta a képviselő-testületnek, amit az meg is szavazott.

Strand nyári időszak 05. 15.- 09. 30.

Kedvezményes jegy 17 óra után

Csoportos medencehasználat díjai a nyári időszakban

Igaz, a strandolóknak a korábbinál mélyebben kell nyúlniuk a pénztárcába, de kapnak is valamit. Az önkormányzatnak a „Turizmusfejlesztés Törökszentmiklóson” című pályázatával sikerült támogatást nyernie, amelyből   megújul a fürdő fogadóépülete, az épület körüli tér és zöldfelület, valamint létesül  egy pihenőterasz és parkoló. Új eszközök, bútorzat váltja fel a régieket. Folyamatos az egyeztetés a fürdő és a gyógyászati szolgáltatóval, hogy legoptimálisabb helykihasználást sikerüljön megtervezni. Az épületben egy tágasabb előtér alakul ki, amelyből egy 100 szekrényes öltözőrész biztosítja majd az idelátogatók kényelmes átöltözését, értékeinek megóvását. A gyógyászati részen masszázs helyiségek, iszapkezelő, illetve tangentor-kezelő helyiség és rendelő lesz kialakítva. A projekt részeként a medencék árnyékolását is igyekeznek megoldani. A kivitelezés folyamatosan történik, a  projektzárás  2025. év végére várható.

Szemtől Szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés