„ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI!!

Közzétéve ekkor: 2014 szeptember 18. 22:10

Kedves Ismerőseim!

lottozóMint már sokak előtt ismert, Dr. Juhász Enikő polgármester asszony a nyár folyamán megnyitotta városunk KÖZPÉNZÉN, az önkormányzati finanszírozású Kertész úti ABC-t és egy fiók postát.

Ez az utca, és az élelmiszerbolt hozzánk légvonalban kb. 100 méterre van és a közelben további három bolt üzemel, azaz csak üzemelt, mert egy már bezárt, a másik keresi a menekülési helyet, hiszen a bevételünk jócskán visszaesett!

Sajnos mi nehezen tudunk a azzal az áru készlettel és árral vetekedni, amit a városi kassza biztosított a bolt létrehozásához.

lottozó3Így szép lassan tönkremegyünk!

A Kertész úti ABC átadásakor elhangzott, hogy a postai részen hamarosan lottózó is nyílik!
A polgármester meg is tett mindent, hogy a 20 éve működő élelmiszerboltunk után ELVETESSE a 8 éve működő LOTTÓZÓNKAT IS!

Sajnos ebben a tevékenységében partnerre talált a Szerencsejáték ZRT-ben, hiszen minden indok nélkül felmondhatta, és fel is mondta a szerződésünket.

Kérdezem én, milyen polgármester az ilyen, aki a „saját” vállalkozóját teszi tönkre azért, hogy a választások miatt minél több szavazatot kapjon, az ehhez a területhez tartozó Fejes Ferenc képviselővel karöltve.

Nem véletlen, hogy félnek az emberek! Félnek az interneten véleményt nyilvánítani, az utcán nyíltan beszélni róla.

Mindenki félti a megélhetését, hiszen mint a mi példánk is mutatja, a polgármester asszony egy toll vonással, tönkreteheti jelenét és jövőjét!

lottózó1Nincs olyan ember, akinek ne lenne „rosszakarói”!

Bizonyára nekünk is van! Én ezúton figyelmeztetem őket, vigyázzanak, mert egy percig sincsenek biztonságban! Ma még barát, párttag, jó koma, de elég egy szó, egy mondat, egy véletlen nem tetsző tett, vagy nyilatkozat és ők gyorsan a mi sorsunkra juthatnak!
Sajnos a mai világban nem egyszerű helyet változtatni, (bár így lenne) közel
60 évesen, ezért nekünk a szavazófülkében eltöltött 2 perc a következő 5 évet kell hogy jelentse!
Kérlek Titeket, menjetek el szavazni, és szavazzatok a változásra!

Legyen olyan polgármesterünk akinek nem a tetszetős beruházások, hanem az itt élő emberek, vállalkozók megbecsülése a legfontosabb és ő tiszteljen minket, hogy bizalmat kapott és megválasztottuk városunk vezetőjének, és ne fordítva várja el!

Ujlakánné Hoppál Erzsébet


Megosztás

1 hozzászólás

  • Csikai Károly says:

    Erzsike! Kitartás! Sajnos sokan nem veszik észre, hogy a jelenlegi vezetés ad hoch módon írányitja a várost. Fejes képviselő úr alkalmatlan a képviselői munkára. Én közel 12 évig jártam a testületi ülésre. Sajnos nagyon gyenge teljesítményt nyújtott, sokszor úgy éreztem, hogy nem is Törökszentmiklósról beszél a képviselő. Polgármester Asszonynak el kell számolnia az elmúlt évekről minden szempontból!!!! Enikő emberileg,szakmailag is alkalmatlan a város vezetésére! Változás elkerülhetetlen a Törökszentmiklós jövője érdekében. Hajrá Törökszentmiklósiak! Amikor megszólalok, mindig elmondom. Nagyon szeretnék még közre működni abban, hogy a város egy normális útra térjen, az elkezdett munkáinkat befejezzük, a felelősségre vonást megtegyük. Ehhez váltás szükséges! Tisztelettel Csikai Károly

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés