Bayer Zsolt: Az a nagy kérdés, hogy Toroczkai László magyar-e,

Közzétéve ekkor: 2024 január 15. 21:39

avagy csak egy lumpenprolikat hergelő lumpenproli

Á. B.

A szélsőjobboldali politikust egy gazembernek tartja, aki életében nem hozott létre semmit sem. 

A Mi Hazánk Mozgalom elnökének videójából hallott a Nagy-Magyarország Parkban elszállásolt indiai vendégmunkásokról a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa.

Mint korábban mi is hírt adtunk róla, a Mi Hazánk tiltakozását fejezte ki, amiért a több százmillió forint közpénzzel kitömött, Bayer Zsolt nevéhez köthető Nagy-Magyarország Parkban is indiai vendégmunkásokat szállásoltak el.

Az érintett minderről saját Hír TV-s műsorában azt mondta – a hvg.hu szemléje szerint -, hogy a Parkot üzemeltető alapítvány kuratóriumi tagként erről nem is hallott, a szállásokat bárki kiveheti. Közölte azt is, hogy a Park bevételeiből tartják fenn a Trianon Múzeumot, amire személy szerint nagyon büszke. A szállásokon az indiaiakon kívül tisztességes, „nagyszerű borsodi cigányemberek” laknak, s ha bármelyiküktől is megtagadták volna a szállás kibérlését, „akkor azzal lenne tele a sajtó, hogy Bayerék mekkora nácik.” 

A vendégmunkásokról markánsan más véleménye van, mint a migránsokról, mivel előbbiek csoportról nem hallotta senki, hogy „rabolt, gyilkolt, erőszakolt vagy bombát rakott a seggünk alá a buszon”. Toroczkai László videójáról szólva pedig azt mondta, nincs gond a nemzeti radikalizmussal, azonban a Mi Hazánk Mozgalom vezetője egy gazember, aki életében semmit sem hozott létre – noha a tévészékház ostroma hozzá köthető. Bayer Zsolt megjegyezte, erre ne legyen büszke, mivel Toroczkai László akkori viselkedése végső soron Gyurcsány Ferencnek kedvezett.

„Szóval az a nagy kérdés, hogy Toroczkai László magyar-e, avagy csak egy lumpenprolikat hergelő lumpenproli. De addig is látogassanak el a Trianon Múzeumba” – zárta kifakadását a Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa. 

 
 
 
 


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés