Az elfogott levél

Közzétéve ekkor: 2014 január 28. 7:10

levél„Elfogtunk egy levelet!” – mondaná Kern András. Hááááááát! Én is elfogtam a minap egy levelet (Röhögjetek együtt, velem…!) azzal kapcsolatosan, hogy Gyürk András, a Fidesz kampányfőnöke a Magyar Hírlapnak elmondta: a párt aktivistáinak minden háztartásba el kell jutniuk. „Egyéni jelöltjeinknek fejenként legalább ötszáz ajánlást kell összeszedniük az induláshoz, ám nekünk még ennél is nagyobb célunk van: mindenkihez el akarunk jutni, ehhez pedig motivált aktivisták kellenek” ÍME a megcsípett levél:

Tisztelt Választópolgár!

Fideszes aktivistáink a közeljövőben felkeresik ÖN-t, hogy adja nekünk…, a támogató aláírását. ÖN most nagyon fontos nekünk! Már nem tekintjük ÖN-t se panelprolinak…, se vidéki bunkónak…, se nyuggernek…, se szellemi homlesznek. Már abban sem hiszünk, hogy csak az ÖN generációjának kihalásával teremthető meg a modern társadalom Magyarországon. Magyarnak tartjuk! Még akkor is, ha nem ránk szavazott, sőt akkor is, ha nem lép be a Magyar Csapatba! Felejtse el a sértéseket! Már mi is elfeledtük, hogy mivel sértegettük ÖN-t, Tisztelt Választó…, mert most nagyon nagy szükségünk van az együttműködésére. Folytatni akarjuk a nagyszerű kormányzásunkat…! Továbbra is trafikot…, földet…, kaszinót…, meg állami állást adunk a haveroknak. Dúsgazdaggá tesszük a barátokat!    Számolatlanul…, osszuk a lóvét, a szövetségeseinknek! Be akarjuk teljesíteni, kedves Viktorunk nagy-nagy álmát…! Minden fideszes polgármester kap egy böhöm nagy stadiont…, ÖN pedig, majd egy ingyenjegyet a meccsekre…! Csak, hogy örüljön… Addig folytatjuk a rezsiharcot…, ameddig valóban elég nem lesz…, 47 ezer forint az ÖN a megélhetéséhez! De ha esetleg ez kevés, akkor majd Pintér barátunk ingyen kecskét…, Hegedüs Zsuzsi barátnénk pedig, tyúkokat osztogat. Még a panelproliknak – bocsánat – az iparosított technológiával készült házak lakóinak is. Kerényi Imi, meg majd ingyen újságot osztogat…, ebből megtudhatja micsoda jólétben él ÖN, Tisztelt Választópolgár.    Megteremtjük az egymillió új munkahelyet is! Félmilliót Londonban…, félmilliót meg közmunkában…! A köztévé, majd folytatásos sorozatot közvetít, Lázár barátunk fergeteges vadászatairól. Így ÖN is részesedhet ebből az örömforrásból. A négymillió szegénynek pedig…, fácánlevest osztogatunk! Soha nem látott egészségügyet teremtünk! A közoktatásról már ne is beszéljünk… Tisztelt Választópolgár! Közösen…, egy szép, gazdag és büszke országot építünk! Mi majd gazdagodunk…, ÖN meg majd büszke lehet ránk…! Mert hiába no, Magyarország csak jobban teljesít!!! MI szeretjük ÖN-t! ÖN meg…, szeressen minket…! Természetesen…, a szavazatával…! MI, számítunk ÖN-re!

Üdvözlettel: Orbán Viktor és csapata. a FIDESZ.

Megcsípt Elek

/Csatolok egy fotót is, kérem, tegyék bele/


Megosztás

1 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés