Adjál, adjon, hogy adhassunk!

Közzétéve ekkor: 2014 december 13. 12:44

Kedves Törökszentmiklósiak és Környéken élők!

szolA hivatalosan működő Magyar Szolidaritás Mozgalom / amely civil mozgalom / helyi csoportjának feladatait szeretnénk Önökkel megismertetni: Az adományozók által felajánlott tárgyak fogadása és az arra rászoruló emberek, gyermekek, esetenként intézmények részére történő szétosztása!

Lehetőségeinkhez mérten segítségnyújtás, illetve sorsaik figyelemmel kísérése, velük a kapcsolattartás.

2014. december 13-án du. 14 órakor Mikulás Ünnepséget tartunk – a Batthyány út és Bocskai út sarkán lévő „Krisztus ermarKegyelme” – gyülekezeti termében 30 gyermek részére. Műsort a Mikulás és Krampusza mellett a KSZSZK Almásy úti Foglalkoztató ” színjátszói” adják.

Előzetes terveink:

2014. december 20-án / szombat / kb. 100 fő részére szeretnénk ételt készíteni / gulyásleves és sütemény / , melynek kiosztása szintén a fent említett helyiségben történik majd.

ajaj1Várunk sorainkba minden olyan jóérzésű embert, vállalkozót, akik velünk együtt szívesen részt venne e karitatív munkában – a kitelepüléseken tartós élelmiszerek begyűjtésében azok szétosztásában, rendezvények megszervezésében, ,előkészítésében, lebonyolításában -.

Szolidaritás helyi csoportja Elek Erzsébet – Kun Mária – Tajtiné Ibolya és segítőink!

Ha szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akár segítene, vagy segítséget kérne, keressen a facebookon, Törökszentmiklóson a Bocskai út 1. sz.alatt , vagy a +36/202154335

” Adj egy mosolyt „


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés