Postaládánkból: Adalék a Botrányok… c. cikkünkhöz

Közzétéve ekkor: 2014 július 12. 20:40

Tisztelt Cikkírók!

Én Kengyelről írok ,leírom a mi kis esetünket is.2013 november végén kezdtünk el dolgozni az Összefogással az idősekért Alapítványnál,két munkatársnőmmel együtt, mint házi segítségnyújtók. 2014-ben, Platonic Kft-re változtatták a nevüket. Eleinte rendben mentek a dolgok ,de aztán mindenre fény derült.Azzal kezdődött,hogy a szakmai irányítónk, B . Szilvia,jelezte hogy az Államkincstártól ellenőrzés lesz,és menjünk azonnal minden gondozotthoz és mondjuk nekik azt hogy ő is kiszokott hozzájuk járni gondozni. Lediktálta nekem hogy mit mondjak ,melyik hónapban hogyan,milyen szerződéssel dolgoztam.Mégpedig már júliustól,mint önkéntes,amikor még nem is tudtam róluk. A lényeg az hogy engem ellenőrzött az Államkincstár,és én papíron gondoztam más településeken is ,olyan gondozottak neveit mutatták akiket én nem is ismertem ,a nevem aláhamisították Olyan szerződést is mutattak ami még november előtti volt amin 15000 ft volt megállapítva részemre.A márciusi,áprilisi bérünkel még mindíg tartoznak. És ez nemcsak Kengyelen,hanem más településeken is így volt ahol ezt a tevékenységet folytatták. Már másodjára történik meg ez az eset legalábbis itt Kengyelen mert évekkel ezelőtt is végeztettek ilyen tevékenységet ,az akkori gondozónők a munkaügyi főfelügyelőséghez fordultak,és egy év múlva kapták meg a pénzüket.Csak ezt sajnos utólag tudtam meg.Csak egy dolgot nem értek Hogy Klárik Aranka és a többiek miért nem kapták meg még a méltó büntetésüket,? /Ez lehet hogy egy hülye kérdés./

Üdvözlettel:  Név a szerkesztőségben


Megosztás

1 hozzászólás

  • Mrázik Szilvia says:

    Én az Összefogással az idősekért alapítványnál kezdtem dolgozni,de a kedvezőbb elszámolások miatt alakult át „PLATONIC” Kft-vé.
    Dolgoztam Törökszentmiklóson a KSZSZK-ban is. Mindhárom cég/társulás vezetője Králik Aranka volt,de régi igaz mondás az,hogy „pénz beszél,kutyaszar táncol”
    Nekünk pénz kellett most meg itt a kutyakaki és vannak akik mozgatják,táncoltatják csak,hogy legyen miről beszélni vagy irigyek mind!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés