Wintermantel Zsolt a Facebookon toporzékol, mert kikerült

Közzétéve ekkor: 2019 november 8. 13:59

az újpesti városházára az EU-zászló

A fideszes Wintermantel Zsolt, egykori újpesti polgármester a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra a friss városvezetés felháborító lépését. Miszerint a momentumos Déri Tiborék a magyar, az újpesti és a székely zászló mellé kihelyezték Magyarország legundorítóbb ellenségének, az Európai Uniónak a zászlóját is.  

Azt írja a szimbolikus politizálást és a diszkriminációt mindig is elítélő politikus: „Az érdemi tettek és a valós munka helyett a szimbolikus politizálás jól ismert pótcselekvés. Megszoktuk…
De azért joggal fel lehet tenni a kérdést, hogy a ma kikerült EU-s zászlóval fémjelzett intézményrendszer hogyan és miként áll ki az erdélyi magyarok alapvető jogaiért, mennyiben és hogyan lép föl az aljas diszkrimináció és a magyarság ellehetetlenítése ellen?! ”

A poszt alatt persze megjelentek a lélekben mindig szőrös talpú értetlenek, és értetlenkednek. Wintermantel Zsolt pedig nem marad adós a frappáns válaszokkal:

1. – Komment: „Nem ertem a problémat. Magyarország EU tagállam. Mi a baj a zászloval?

 – Wintermantel: „ha nem érti, hát nem érti…”

2. – Komment: Wintermantel úr, tényleg csak kíváncsiság, és tárgyilagosan érdekel, a középület tárgyi feltételei, vagy anyagi okok akadályozták eddig az Uniós zászló kitűzését?

 – Wintermantel: „elvi”

 3. – Komment„De az EU-s pénzekkel ön is tudott kampányolni….”

– Wintermantel„Ez a pénz JÁR Magyarországnak, hogy ebből mennyit tud lehívni Újpest az a városvezetőkön múlik. Kíváncsi leszek, mennyi lesz eztán…”

!!444!!!

 

 


Megosztás

5 hozzászólás

 • Városiné Máthé Mária says:

  Hát az Árpád kórházat én is azonnal bezárattam volna.Anyukám elesett,fájt a háta.Bevitték az Árpádba (nem hívom kórháznak).Megkaptuk a helyet.Utána kikísértem zuhanyozni.Majd jött a NŐVÉR és kioktatott,hogy nekem kell fürdetni az édesanyám és jobb ha behozok neki amit csak lehet.Kimentem a wécére illetve csak megpróbáltam,mert éktelen húgy-és egyéb szag vágott mellbe.Másnap megint fürdetés és egyéb. Negyedik nap jött a lepetés.Anyukám feküdt az ágyban,mellette ágytál.Kiderült,hogy fel sem lett volna szabad kelnie,míg nem látta orvos.Mellesleg:éjszaka a nővér bent nézte a tévét,a kéztöréses beteg ágytálazta a lábtörésest,mert hiába csengetett.Alig vártam,hogy elhozhassam édesanyámat.

 • Névtelen says:

  A munkások verejtékén meghízott kövér disznó, mit szólnál, ha egy holland vagy dán gyárban dolgoznál (egyáltalán tudod-e mi a munka?), és megtudnád, hogy az adód egy részét, amit az EU-ba fizetett a kormányod, azt Újpesten egy fideszes téli kabát zsebre rakja? Ráadásul még az EU zászlaját is le akarja vetetni. Érted a problémát hájfejűkém?

 • Marco Polo says:

  Egy ma is hatályos kormányrendelet szerint közintézményekre ki kell rakni az EU-s zászlót. A kép alapján megítélve, szabályosan lett kihelyezve.

 • Gold Márton says:

  A kórházakat mégis bezártátok!

  • Hegyvidèk says:

   Mi az, hogy jàr ez a pènz? Mennyi csùszott a feneketlen zsebeitekbe te köcsög???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés