Szikora Róbert a Szűzanyának köszöni meg Orbán Viktort, de közben jól kiosztja

Közzétéve ekkor: 2020 június 30. 8:26

Philipet és dicséri Gréczyt

A 24-nek adott interjút Szikora Róbert, a téma főként aktuálpolitika volt, azon belül is főként a politikai szimpátiája Orbán Viktor felé, és a liberálisok utálata. Közli, hogy

“ORBÁN VIKTOR ÚR SZÁMOMRA EGY KIVÁLÓ MAGYAR EMBER ÉS EGY POLITIKUSI GÉNIUSZ”.

 Azt is mondta, hogy a liberálisok nem szeretik a hazájukat. Beszél még arról is, hogy ő minden délután három órakor, bárhol is van, megáll egy pillanatra. Akkor van az irgalmasság órája, amikor megfeszítették az Urat. De ugyanígy megáll minden június 4-én 16 óra 30 perckor, amikor aláírták a trianoni békediktátumot.

Orbán nem egy egyszerű politikus, hanem akkora sakkjátékos, mint Szpasszkij vagy Kaszparov. Nem egy-két évre tervez, hosszú távon előre látja a dolgokat.

Az interjú végén visszakanyarodik a már említett gondolathoz:

“Egyszerű polgárként mondom, hogy Orbán Viktor nélkül ez az ország egy újabb Trianont élt volna át az elmúlt tíz évben. Szerencsére ez az istenáldotta tehetség vezeti az országot, köszönet érte a Szűzanyának és a józan magyar választóknak. 

Tovább az Index-re


Megosztás

4 hozzászólás

 • Csikidàm says:

  Csikidàm kiràlynak elment az esze. Szopd is körbe az egész bagázst,és nyomj egy àment.

 • Névtelen says:

  És még az ilyen majmokat nevezik müvrésznek rohadj meg a csótánnyal eggyütt

 • Kis Buci Illés says:

  Robika! Fogd satu közé a fejed nehogy az a kis maradék eszed is elillanjon belőle.A kongás jobban ide hallatszik mint az a nyávogó hangod.

 • Maruszja says:

  Kár, hogy azt nem közölte a gidapásztor, hogy akkor orbán maga a Jétus, vagy csak a tesója.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés