Szíjjártó megfenyegette a jászberényi lakosokat

Közzétéve ekkor: 2019 november 8. 7:49

Szijjártó Péter a jászberényiek arcába vágta, hogy a kormány meg tudná oldani a város egyik legnagyobb gondját, de csak akkor teszi meg, ha a fideszes jelöltet választják vasárnap.

A Fidesz hosszú idő után először nyílt sisakkal játszik: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy hatpontos akciótervet dolgoztak ki az Electrolux kivonulása okozta problémák kivédésére.

Mielőtt bárki csettintene, hogy végre azt teszi a kormány, amiért megválasztották, a fideszes politikus azonnal közölte azt is, hogy az akciótervet Szabó Tamással közösen dolgozták ki, így csak akkor fogják megvalósítani, ha a vasárnapi megismételt választáson a Fidesz jelöltje nyer.

Ez pedig annyit jelent, hogy a kormányt egyáltalán nem a lakosság, a magyar, illetve jelen esetben a jászberényi emberek sorsa érdekli, pusztán az, hogy ők maradjanak hatalmon, tehát Szabó legyen a polgármester.

Mint ismeretes, Jászberényben 14 szavazat különbséggel nyert október 13-án Budai Lóránt, az ellenzék közös jelöltje, de az eredményt a Fidesz megtámadta, s végül új választásokat írtak ki a városban november 10-ére.

HírKlikk


Megosztás

16 hozzászólás

 • Senki Alfonz says:

  A hatalmat bitorló senkiháziak mocskos tobzódása!

 • Öregnéne őzikéje says:

  Jászberényiek! Ne csüggedjetek! Ha egyszer sikerült, akkor ennek másodszor is mennie kell, mert úgy akarjátok! Lélekben veletek vagyok, drukkolok nektek. Hajrá Jászberény!!!!!!!!!

 • Névtelen says:

  TE MOCSKOS FASISZTA ROHADÉK
  BITÓRA VELED
  UGY POFÁZOL MINTHA A TE PÉNZED LENE
  DE KIRABÓLTÁTOK AZ EMBEREKET
  TE GYÍLKOS POJÁCA

 • Névtelen says:

  a cuppanást mikor orbán kihuzza a seggedből

 • Névtelen says:

  KIváncsi vagyok nemsokára hogy fogsz beszélni

 • Lázadó magyar says:

  Ne féljetek ezektől a férgektől , álljatok ki magatokért ,fosnak azért fenyegetőznek .Hinni meg pláne nem szabad nekik ! Szorítunk nektek !

 • Névtelen says:

  Senki ne hallgasson rá miért nem oldották meg azt a gondot amit most akar,megoldani,aki nem az Ő jelöltjükre szavaz az nem Magyarországnak,az Állampolgára! nem olyan Magyar Ember mint az aki rájuk szavaz!!

 • Moci says:

  Aljas, szánalmas zsarolással próbálkozik ez a fideSS nyalonc. Szégyen, gyalázat. Emberek ne higgyétek egy szavát sem, mert hazudozik, mint O1G.

 • Névtelen says:

  Nem vagyok jàszberènyi,de ne ijedjenek meg,a nèp akarja,hogy NE fideszes legyen a polgàrmester ugy mint az első szavazàskor,mert akkor is lesz munka,gyàr nem zàr be,mert nem ők adjàk a tàmogatàst.

 • Megoldás says:

  Egyetlen megoldàs a vàllalkozàs indítás
  Kezdő vállalkozó pályázatban is részesühet. 0%OS HITEL. STB

 • H.Szabolcs says:

  Jászberényi polgárok ne legyetek gyáva kutyák!

 • Jumbó Jankó says:

  Jumbó Jankó.

  Ezt az arcátlan fenyegetést és magát a fenyegetőt el kellene felejteni mindenkinek.
  JÁSZBERÉNYIEK FEL A FEJ. EZEK HAMAROSAN LETÜNNEK A PORONDRÓL.

 • gróf alsórécsei Récsey Trixi says:

  A nap is akkor kel fel Jászberényben, ha Orbán, Szijjártó meg Szabó Tamás engedélyezi.

  Jászberényre is igaz, ami az állatkertjére:

  Kis állatkert, nagy élmény”. De azért a majomparádét mérsékelni kellene

 • Csaba says:

  Jászberényi Magyarok. Ne kövessetek el ugyan olyan hibát mint Győrben.

 • Tolnamegyei nyugdijas !! says:

  Szijárto hogy gondolja ezt nekik szabad fenyegetni a mM,népnek meg kuss azoknak le lehet nyomni a torkán HOGYVAN ez ??A FIDESZNEK biztosan igy lenne jó de mivan az sok szegény embere sorsával mert ez MÁR a FIDESZESEKNEK mellékes kérdés a nép élete nem fontos azzal senki nem foglalkozik Csak a kormány és közelieknek fontos az hogy gondtalenul éljen a szürke hétköznapi embernek nincs joga az élethez na sok embernek ebböl lett elege nagyon helyesen teszi a nép a dolgát PONT itt az ideje nem szabad tovább hagyni ezt a haszontalan bandát tovább gazdagodni mert csak erre megy ki a játék a HATALOM !!

 • Jogallamot says:

  Jaszberenyi valasztok.Legyen szivetek a helyen.Bizonyitsatok be hogy nem feltek a fenyegetestol es a ti akaratok ervenyesul abban hogy ki vezesse a varosotokat.Valasztasotokkal legyen vege a hetalmi terrornak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés