Öt embert hívott a fideszes képviselő, hogy átadjanak egy csatornát

Közzétéve ekkor: 2019 augusztus 1. 13:08

A fideszes Boldog Istvánnál kevés országgyűlési képviselő diktál nyaktörőbb tempót saját választókerületében úgy, hogy az önkormányzati választás még csak a messzi horizonton látszik – írtuk két hete a nagykunsági szuperbetyárról. A kétpói örökmozgó azóta sem fékezett, szinte minden napra jutott egy kézfogós kép egy fideszes polgármesterjelölttel a választókerületéből.

A hét csúcspontja az „Öcsöd Nagyközség bel- és csapadék-vízvédelmi rendszer felújításának a második ütemének” avatása volt, amit Boldog és öt társa adott át. Azonban a Facebook tanúsága szerint nem mindenki elégedett a végeredménnyel.

Tovább a 24.hu-ra

A fideszes szuperbetyár felszántja a Nagykunságot

Boldog István,  mezőgazdasági gépszerelőből lett honatya már polgármesterként is maradandót alkotott:

“Polgármesterként nagyon sok beruházást hajtottam végre: a falu földgázellátása, új utak építése, intézmények felújítása, új községháza, ravatalozó, 4 db játszótér építése fűződik a nevemhez. Az Alföldi Betyárétel Főző Fesztivál alapítója és fő szervezője vagyok

Boldog István amúgy a Fidesz radikálisabbjai közé tartozik: korábban a halálbüntetés visszavezetése mellett szólalt fel többször, idén a kiskorúakkal erőszakot tevők kasztrálását propagálta, tavaly egy afgán bűnözőt is kiherélt volna, és a skinhead zenekarokkal sincs különösebb baja.

Tovább a 24.hu-ra


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés