Orbán arra, hogy teljesen egysíkú a vidéki média: Még szép

Közzétéve ekkor: 2019 január 10. 16:44

Az AP újságírója a miniszterelnöknek szegezte a kérdést: hiába mondta azt korábban, médiaellenszélben dolgozik, a valóság árnyaltabb.

Orbán Viktor tartotta a csütörtöki Kormányinfót, ahol arról beszélt többek között, meglátása szerint médiaellenszélben kell dolgoznia, és a reggeli sajtószemlékben nagyon sok kormánykritikus hang van, úgy látja, többségben vannak az ilyen hangok.

Az AP újságírója ezzel kapcsolatban azt mondta:

“ez lehet, hogy azért van, mert azok a kormánykritikus médiumok, akik függetlennek mondják magukat, mind a saját szempontjukból adják le a híreket. Azok meg, amik a kormányt támogatják, egyre összehangoltabban ugyanazt mondják, hiába vannak 476-an. Ha megnézzük a megyei lapokat, mindenhol ugyanaz az önnel készült interjú jelenik meg, mindenki ugyanazt a kormányt támogató mondatokat mondja.

Amikor az újságíró a megyei lapokról beszélt, az Index észrevette, Orbán a mellette álló Kovács Zoltánhoz fordult és azt mondta:

“Még szép.

hvg


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés