Novák Katalin és Szijjártó Péter is felköszöntötte Gáspár Győzőt

Közzétéve ekkor: 2024 január 9. 14:16

50 éves korára beérett a gyümölcse a híresség NER-hez való közeledésének.

Nem hiába feszített a Békemenet elején Gáspár Győző, majd vette át büszkén a fideszes párttagsági kártyáját. Az ötvenedik születésnapja alkalmából már Novák Katalin köztársasági elnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is felköszöntötte. Mindezt maga Gáspár újságolta el a TV2 Mokka című műsorában.

„Büszke vagyok, hogy született két lányom. A legbüszkébb arra vagyok, hogy van egy olyan feleségem, aki jóban-rosszban kitart. Tegnap reggel bementem a postafiókba, és két olyan ember köszöntött engem szülinapomra, amire nagyon-nagyon büszke vagyok. Az egyik a Szijjártó Péter külügyminiszter úr, a másik pedig a köztárasági elnökasszony, Novák Katalin. Ez is nagy dolog” – összegezte az igazán fontos dolgokat a kerek évfordulón.

Gáspár megmutatta Szijjártó Péter levelét is, ebben ez áll:

Tisztelt Művész Úr! Kedves Győző!

Köszönettel vettem kézhez levelét, melyben meghívást kaptam az 50. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségre. Sajnálattal jelzem, hogy az év elejével járó rendkívül sűrű külföldi és belföldi hivatalos programjaim miatt nem lesz alkalmam részt venni az eseményen.

Engedje meg, hogy ezúton megköszönjem a magam és kollégáim munkáját méltató szavait, amelyekre a jövőbeli hasonló folytatásra történtő biztatásként is tekintek. Ezúton szeretném Önt arra bátorítani, hogy a ránk váró, könnyűnek korántsem ígérkező esztendőben is töretlen elhivatottsággal és hittel tegyen közösségünk és nemzetünk érdekének megvédése és felemelkedése érdekében.

Isten éltesse sokáig, jó egészséget és sok sikert kívánok!

Gáspár Győző egy éve arról beszélt, hogy szerinte a családjáról mindig is tudható volt, hogy Fidesz-szimpatizáns, „az én lelkem már régen csatlakozott, csak nem vállaltam föl. Lehet a következő kérdés, hogy miért nem vállaltam fel: úgy voltam vele, hogy én ezzel nem akartam kérkedni, nem akartam nagymenő lenni, nem akartam nagy csávó lenni, de a (orosz-ukrán – a szerk.) háború hozta ki belőlem azt, hogy igenis”.

Arra a kérdésre, ki a példaképe a pártban, Gáspár Győző azt felelte, „nagyon-nagyon szereti” Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, Kocsis Mátéval, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetőjével pedig csak három hete találkozott először, de „nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam (…). Hollik István is, mert őt meg kimondottan imádom, és nagyon-nagyon sok mindent köszönhetek Lomnici Zoltánnak, mert tulajdonképpen ő volt a mentorom, és általa a Nógrád megyei CÖKA alapítója és elnöke lehettem”.

 
 
 
 


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .Hirdetés