Nagy lesz az öröm. Alig várják a népek a Fidesz embereit

Közzétéve ekkor: 2019 május 23. 13:17

Pásztor

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatón jelentette be, hogy pártja mindent megtesz azért, hogy támogatóit szavazásra buzdítsa. Ezt elérendő a  vasárnapi európai parlamenti voksolást megelőző napokban minden magyar háztartásba szórólapot juttatnak el, amelyen a választás tétjét és a részvétel fontosságát mutatják be.

Erre az idő rövidsége miatt, s ha esetleg szombatról is lévén szó,  természetesen postai nem kerülhet sor, a támogatókat önkénteseik keresik fel, személyesen viszik el, és adják át Orbán Viktor levelét. Emellett híveiket telefonon is felhívják,  s e két módszerrel sok százezer embert keresnek fel közvetlenül a kampányhajrában.

“Bár jól állunk a felmérésekben, a választást még nem nyertük meg. Mindenkinek a támogatására és szavazatára szükségünk lesz ahhoz, hogy erős nemzeti képviseletet tudjunk Brüsszelbe küldeni a magyar érdekek védelmében”– hangsúlyozta Hidvéghi, majd hozzátette: „Európa most jövőt választ magának, a kérdés az, hogy bevándorláspárti vezetői lesznek az uniónak vagy olyanok, akik megvédik keresztény, európai kultúránkat”

Ez nagyon szép és jó, nyilván nagyon sokan megörülnek a levélnek vagy annak, hogy „személyesen őt” szólítják meg telefonon, s a Kubatov-lista garancia arra, hogy ők legyenek többségben. De!!! Már nem egyszer kiderült, hogy ez a lista nagyon hiányos, elavult, többek közt több éve meghaltak, egyszer kényelemből igent mondó korántsem Fidesz-hívek szerepelnek rajta.

Vajon ők is tapsolni fognak örömükben, ha majd szombaton ebéd utáni szieszta közben az önkéntesek rájuk csöngetnek? Nem kevesen vannak, akik már most megőrülnek a pártok – nemcsak a Fidesz – nem kért telefonhívásaitól, a naponta többszöri csöngéstől. Akik megtehetik, megoldják a dolgot, a név nélküli hívásokra fel sem veszik készüléküket. Ám ezt nem teheti meg mindenki, pl. egy vállalkozó, akit üzleti ügyben is kereshetnek.

Nos, a Facebookon található kommentek azt sejtetik, nem mindenki reagál majd pozitívan a felkeresésre, s nem biztos, hogy a lelkes önkéntesek tudják, mire vállalkoznak. Igyekeztünk kiszűrni a finomabb hozzászólásokat:

Aki  rátok szavaz az elmebeteg! rohadékok! rablók vagytok!”

„A kukák elszállításakor, tele vannak ezekkel.. erre kell a milliárdokat elszórni, vagy itt lehet zsebre dolgozni????”

„Annyira sok a pénz? Jobb lenne ha a szegény családokat segítenék abból a pénzből. Patkány banda!!”

„Akkorát rúgok abba, aki ilyennel becsönget, hogy a Holdig repül”

„Kösz van wc papirom.”

„Nekem ugyan ne írkáljanak. Akkor inkább elköltözöm”

„Először pofán csapom, csak aztán nem kérdezem meg, mit akar”

„Már jó lenne ha abban hagynák úgy is viszi a szél jól fúj”

„Szemetek küldik a szemetet. Erre van pénz, kórházra nincs?”

„ Engem hasggyon békét ez a tolvaj banda! Azért szavazzak rájuk, hogy mégtöbbet lophassanak?

Szemtől Szembe


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés