Kövér: A normális homoszexuális nem tartja magát egyenrangúnak

Közzétéve ekkor: 2019 május 16. 9:00

Dull Szabolcs  DULL SZABOLCS

Nemcsak a bevándorlásról, hanem a homoszexuálisok egyenjogúságáról is beszélt Kövér László a szerda esti zuglói fórumán. Azt mondta, hogy a “normális homoszexuálisok” alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között. Megtudhattuk azt is, hogy jöhet össze 80%-os Fidesz-többség.

Azt hihetnénk, hogy másfél héttel az EP-választás előtt semelyik fideszes politikus nem tud újat mondani. “Soha nem volt ekkora tétje a választásnak.” “Eldől, hogy Európában a bevándorláspártiak kerülnek többségbe vagy sem.” “Ha rosszul döntünk, visszafordíthatatlanul elintézi az ország és az EU jövőjét.” “Jövőt választunk, nem pártokat “

Ezek a panelek persze mind elhangoztak szerda este a Budapesti Metropolitan Egyetemen Kövér László házelnöktől, aki “a Magyar Köztársaság Országgyűlésének elnöke és a Fidesz 1-es számú párttagkönyvének tulajdonosa” (Jelen Tamás zuglói fideszes választókerületi elnök mutatta be így). Ám a házelnök bizonyította, hogy sokkal autonómabb személyiség ő annál, mint hogy csak az előre gondosan kidolgozott kampányüzeneteket ismételgesse papagájként.

A házelnök ugyanis nemcsak az EP-választásról, a bevándorlásról, a keresztény kultúra eltűnésének és a visszafordítatlan barbarizálódásnak a veszélyről ejtett szót. Bátran elmondta a véleményét már ideológiai kérdésekről is.

1. Örökbefogadást követelő melegek = pedofilok

Itt van például a homoszexuálisok egyenjogúságának a kérdésre, amelyről Kövérnek eléggé sarkos véleménye van. A dolgot egy résztvevő hozta fel, aki papíron azt a kérdést küldte Kövérnek (kérdezni csak előre, írásban lehetett): “Hogyan lehet megőrizni a keresztény kultúrát egy olyan világban, ahol az élet minden területén lopakodik a liberalizmus?”

Ha még csak lopakodna! – csattant fel erre Kövér, aki egy viccel adta meg az alaphangot. 

“Egy liberális apuka tologatja a gyerekét a babakocsiban. Odamennek hozzá:

– De aranyos, kisfiú vagy kislány?

– Ha nagy lesz, eldönti!

Kövér szerint tíz évvel ezelőtt még a térdüket csapkodva nevettek ezen, ma viszont ez a “véres valóság”. Sőt, némelyik országban törvényt is csinálnak ebből, mert megszüntetik a nemeket a nyelvben, és “három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak”.

Kövér szerint ugyanakkor ez azért diszkrimináció, mert a szexuális kisebbségek ennél többen vannak. “LMBTQ, ez öt. Vannak a férfiak, nők, meg az LMBTQ. Hol van a másik négynek? Miért nem kérik ki maguknak?” – viccelődött a házelnök, a közönség pedig hahotázva vette a lapot.

Kövér nem is állt meg ennél a pontnál. Előhozta, hogy Lengyelországban a liberálisok “kampánytémává” tették a pedofil papok eseteit. A házelnök világossá tette, hogy mélységesen elítéli a papi pedofíliát, a “legundorítóbb bűnök egyikének tartom.”

“Csak! Mi a különbség az egyházi emberek pedofíliája és – mondjuk – Daniel Cohn-Bendit pedofil hajlamai között?” Kövér meg is válaszolta: “az egyik a Jóistennek tartozik elszámolással, a másik is, csak nem tud róla.”

Kövér itt sem állt meg. A pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak és gyereket fogadhassanak örökbe.

“Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Kövér szerint ez a hozzáállás sem jellemez minden homoszexuális embert, mert hiszen:

“egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

A közönség ennél a résznél már nem nevetett.

2. A Fidesz-többség lehet 80%

Kövér Lászlónak volt egy másik figyelemre méltó gondolatmenete is az estén. Említett egy kutatást, amely szerint a magyar emberek 70-80 százaléka egyetért azzal, hogy bevándorlás az egyik legfontosabb jövőt érintő kérdés, és ekkora százaléka a magyar választóknak osztja is a kormány álláspontját (tudniillik nem akar bevándorlót).

“Ez esélyt kínál a számunkra” – mondta Kövér, aki szerint az eddigi választások és népszavazások szerint a magyar választók 65-68%-a hajlandó megfontolni, hogy a Fideszt valamilyen megfontolásból támogassa. De ebben az ügyben, a bevándorlás elleni küzdelemben és a keresztény kultúra védelmében 80% áll a Fidesz álláspontja mellett, így” a tartalékaink kimeríthetetlenek”

Ha akarnánk, ezen a választáson 4/5-ös többséget is el tudnánk érni.

Kövér szerint az a lényeg, hogy ebből a 80%-ból, de legalább a Fideszt támogató kétharmadból minél több embert elvigyenek szavazni jövő vasárnap. Kövér szerint a részvétel várhatóan nem lesz akkora, mint tavaly áprilisban, de “bízom benne, hogy magasabb lesz a részvétel, mint a legutóbbi 29%. Ha ezt feljebb tudjuk tornázni 5-10%-kal, derekasan dolgoztunk.”

3. Félreértették, fontos a klímaváltozás

Kövér a fórumon tisztázta egy keddi fórumán elhangzott álláspontját: a klímaváltozás jelentőségét illetően. Szerinte félreértették a szavait, és nem gondolja azt, hogy a klímaváltozás csupán a “média agymosása”. (Azóta az MTI helyesbítő közleményt adott ki a tudósításról.)

“A klímaváltozás jelentőségét nem becsültem le. A világ előtt álló kihívások között az egyik legfontosabb.

Kövér azt mondta, hogy szeretné, ha a mostani három gyereke után “háromszor három” unokája lenne, “kifejezetten aggódom a jövőjük miatt”. A párbeszédes Tordai Bence képviselő akciója, aki a bejáratnál kamerával várta a házelnököt, némileg tehát okafogyottá vált.

4. A bevándorlás csak egy eszköz

Kövér a bevándorlás témájára hegyezte ki persze az előadása nagy részét, és ebben annyi újat mondott a mostani kormányzati jelmondatokhoz képest, hogy ő a bevándorlás támogatását nem célnak, hanem eszköznek tartja.

A baloldali pártok így akarnak “szavazókat importálnak maguknak Európa szerte”. A szocialisták ugyanis az Internacionálé szellemében most is fel akarnak szabadítani valakit, “a föld rabjait most is”, de már nem a munkások jelenti a proletárt, hanem “az ide deponált migránsok”.

De ugyancsak van célja a bevándorlással a vállalkozókat képviselő (jobbos) pártoknak is: munkaerőt akarnak toborozni Európába.

5. A recept, hogy lehet Zuglóban győzni

A szerdai esti Fidesz-fórumnak az elhangzottakon túl már első pillantásra volt pár feltűnő különlegessége. Például a létszám: a 120-150 fős egyetemi előadó ugyanis nem telt meg, jó indulattal sem lehet előhozni a zsurnalisztikai közhelyet, hogy egy gombostűt sem lehetett leejteni. Az első sorban Fásy Ádám és Bagi Iván humorista ült, de még velük sem telt meg a terem.

Ez annyiban persze érthető, hogy Zugló távolról sem a Fidesz terepe: tavaly és 2014-ben simán nyert itt az MSZP-s Tóth Csaba, a polgármester pedig a párbeszédes Karácsony Gergely lett legutóbb. Egy kérdező – persze írásban – meg is kérdezte a házelnök tanácsát, hogy győzhetne itt a Fidesz.

Kövér egy viccel válaszolt. Elmesélte a bagolytól tanácsot kérő egér esetét. Az egér ugyanis megkérdezte, mit kezdjen a macskával, mire a bagoly megadta a receptet: mivel a macska fél a kutyától, az egér fújja fel magát nagyra és tanuljon meg ugatni. Az egér értetlenkedik, hogy tudná ezt megtenni, mire a bagoly széttárja szárnyait: ő csak stratégiai kérdésekkel foglalkozik.

Kövér tehát annyit tudott ebben az ügyben segíteni: meg kell verni Karácsony Gergelyt a választáson.

(Borítókép: Kövér László és támogatói fényképezkednek a fórum után. Fotó: Ajpek Orsi/Index)

Index


Megosztás

1 hozzászólás

 • valaki says:

  Kővér László homoszexuális, azaz ő is csak egy köcsög, b..i! Miért!?
  Ugyan olyan ember vagyok, mint ő!
  Ugyan olyan büdöset sz@rok, mint ő!
  Éhes vagyok eszek, szomjas vagyok iszom, mint ő!
  Lélegzem, mint ő!
  Elszomorodom, ha bánatom van, örülök, ha boldog vagyok, mint ő!
  Dolgozom, érzek, szeretek, cselekszem, döntést hozok, válaszolok, kérdezek, mint ő!
  Ezek minden hetero és LMBQ EMBERRE érvényesek!
  Kővér László is csak egy ember! Kedves Kövér Úr! Kérem válogassa meg a szavait, és kérjen bocsánatot! Ne felejtse ön is csak egy ember, aki nem különbözik az LMBQ emberektől!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés