Kaszinóvárosokba, adóparadicsomokba, nyaralóhelyekre repültek a honvédségi gépek, amelyeket korábban Orbán használt

Közzétéve ekkor: 2019 december 13. 10:39

a honvédségi gépek, amelyeket korábban Orbán használt

Tavaly négy repülőgépet is vásárolt a Magyar Honvédség, két nagyobbat (Airbus), és két kisebbet (Falcon). Ezeket gyakran használta Orbán Viktor kormányfő .

“Aztán idén nyár eleje óta ezeket a honvédségi gépeket eltüntették a legismertebb repülőgépfigyelő oldalakról (ezek a tulajdonos felszólítására elrejtik egy adott repülő adatait és útvonalait), ezért azóta nem lehetett tudni és az interneten követni, mikor merre jár a két Airbus és a két Falcon>

– írja az Átlátszó. A portálnak azonban egy adatbázisból mégis sikerült megtudnia, hova repült ez a négy gép.

Az egyik gép legegzotikusabb útja 2018. november közepén egy kiruccanás volt Dubajba, 3 napos tartózkodás a népszerű görög üdülőhelyen, Thessalonikiben. November elején a spanyolországi  a Spanyolországhoz tartozó a turisták körében nagyon népszerű Kanári-szigetekre  csapatszállító, és ott töltött 3 napot.

A másik Airbus

  • 2019. május elején 3 napot töltött a  Kanári-szigeteken. 

  • Június 30-án arepülő egy másik kedvelt nyaralóhelyre, a spanyolországi Alicante városába ment, majd egy héttel később, július 6-án megint kiment Alicanteba.

  • 2019. november 19-én Dubajban tűnt fel a 605-ös honvédségi Airbus. 

Tovább a 24.hu-ra


Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Hirdetés